рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Масажна накидка на автомобільне крісло (сидіння)

  1. Позитивний ефект від накидок на сидіння авто
  2. Протипоказання до застосування накидок
  3. Види масажних накидок на автомобільне крісло
  4. конструкція
  5. функції
  6. Як вибрати автомобільну масажну накидку
  7. Відгуки про масажних накидках на автокрісло

Для людей, які проводять багато часу за кермом, масажна накидка на автомобільне крісло стає справжнім скарбом. Вона знімає напругу з хребта, покращує кровопостачання, допомагає розім'яти затерплу поперек і плечовий пояс. Можна сказати, що це покращений варіант подушок з ортопедичним ефектом для автокрісел . Через різноманіття моделей нерідко виникають складнощі з вибором подібних виробів. На що звернути увагу перед покупкою? Які види накидок-масажерів зустрічаються в продажу? Чи існують протипоказання для використання даного ортопедичного аксесуара? Пропонуємо отримати відповіді на всі ці питання прямо зараз, а заодно почитати відгуки покупців про конкретні моделі.

Позитивний ефект від накидок на сидіння авто

У випадках, коли немає можливості періодично відвідувати кабінет масажу або не хочеться витрачати гроші на повноцінне масажне крісло, існує ідеальна можливість зберегти здоров'я і заощадити - купити ортопедичну накидку на сидіння автомобіля
У випадках, коли немає можливості періодично відвідувати кабінет масажу або не хочеться витрачати гроші на повноцінне масажне крісло, існує ідеальна можливість зберегти здоров'я і заощадити - купити ортопедичну накидку на сидіння автомобіля.

Вже після пари сеансів такого масажу користувачі відзначають поліпшення самопочуття, зникнення головних болів і безсоння, приплив бадьорості, але головне - ніякого болю в спині. Накидка знизить ризик виникнення професійних захворювань водіїв, в тому числі одного з найпоширеніших - остеохондрозу. Таким же ефектом володіє гарне ортопедичне крісло для автомобіля .

Якщо частина вашої дороги на роботу або додому проходить в пробках, то масажна накидка разомнет поперек, плечі і поліпшить загальний м'язовий тонус. Очікування не покажеться таким втомливим, адже масаж відмінно знімає стрес.

Протипоказання до застосування накидок

Незважаючи на те, що масажні накидки на автомобільні сидіння мають загальнозміцнюючу і профілактичне призначення, вони відносяться до медичних виробів, а значить, перед початком використання будь-якому водієві потрібна консультація лікаря
Незважаючи на те, що масажні накидки на автомобільні сидіння мають загальнозміцнюючу і профілактичне призначення, вони відносяться до медичних виробів, а значить, перед початком використання будь-якому водієві потрібна консультація лікаря. Тільки він зможе визначити, чи можна конкретному пацієнту використовувати даний масажер чи ні. І висновок фахівця буде засновано на наявності хронічних захворювань, травм або інших фактів з історії хвороби консультируемого.

До найбільш поширених видів протипоказань відносять:

  • переломи в області ребер, попереку, хребта - в місцях, де масажер впливає на тіло;
  • опіки і відкриті рани (кровотечі), в тому числі недавні післяопераційні шви;
  • зміщення хребетних дисків, грижові освіти;
  • гіпертонія і гіпотонія;
  • онкологічні хвороби, пухлини;
  • патології внутрішніх органів:
  • вагітність;
  • підвищена температура.

Потрібно розуміти, що накидка надає не вибірковий вплив, на відміну від масажиста, який може пропрацювати окремі ділянки, не торкнувшись зони, для яких масаж протипоказаний.

Види масажних накидок на автомобільне крісло

У продажу можна зустріти найрізноманітніші моделі, які відрізняються за деякими параметрами.

У продажу можна зустріти найрізноманітніші моделі, які відрізняються за деякими параметрами

конструкція

Найпростіший варіант - дерев'яна масажна накидка на сидінні автомобіля. У одних автомобілістів вона залишилася з радянських часів, інші придбали її недавно. Вона складається з окремих дерев'яних намистин, які з'єднані між собою у єдине полотно. Намистини крутяться, в результаті чого вдається розім'яти певні точки спини.

Дерев'яні масажні накидки коштують недорого, але і повноцінного масажу від них навряд чи вдасться домогтися.

Другий варіант - вібраційні накидки. Всередині у них розташовані спеціальні моторчики, які змушують «подушки» накидки вібрувати. При такому впливі розслабляються окремі ділянки тіла, поліпшується кровопостачання, піднімається настрій. Деякі виробники обіцяють, що їх пристрої позбавлять навіть від целюліту.

Величезний «плюс» вібраційних накидок - еластичність і маленька товщина, тому їх можна розміщувати на будь-яких кріслах.

Нарешті, найефективнішими вважаються роликові накидки. Всередині жорсткого каркаса розташовані ролики із пластику або кераміки, які «опрацьовують» спину цілком, усувають біль і перші ознаки хронічних хвороб. Правда, товщина такої накидки в середньому на 10 см більше, ніж у вібраційного.

Рух роликів всередині каркаса визначається обраною програмою. Деякі моделі випускаються з додатковою функцією вібромасажу.

функції

Різні моделі накидок можуть виконувати ті чи інші види масажу, а також володіти додатковими функціями.

Визначити вид масажу допомагає програма. Так, можна вибрати:

  • розминаються процедуру для м'язів і поліпшення кровопостачання;
  • роллінг - опрацювання хребта по всій довжині з витяжкою, а також розминку м'язів;
  • свінг - хвилеподібний вплив на все тулуб;
  • масаж шиацу для активізації біологічно активних точок і поліпшення загального тонусу організму;
  • вибромассаж - вплив на окремі ділянки тіла (плечі, спину, шию, стегна), при цьому фахівці рекомендують використовувати його для профілактики простатиту і геморою.

Окремі моделі мають функцію інфрачервоного випромінювання, включення якої дозволяє зробити сприятливий терапевтичний вплив на організм.

Ідеальний варіант, якщо існує можливість регулювання інтенсивності масажу, яка допомагає налаштувати процедуру під свої потреби.

Як вибрати автомобільну масажну накидку

Пам'ятайте, що чим більше функцій у виробі, тим вище його ціна, тому не поспішайте купувати «наворочений» зразок
Пам'ятайте, що чим більше функцій у виробі, тим вище його ціна, тому не поспішайте купувати «наворочений» зразок. Цілком можливо, що багато його «прибамбаси» виявляться для вас марними.

Наведемо кілька основних рекомендацій, які допоможуть зробити правильний вибір:

  • Перевірте, чи можна використовувати накидку в вертикальному положенні, так як випускаються моделі, які слід включати тільки розстеливши їх в горизонтальній площині.
  • Не забудьте співвіднести параметри накидки і автомобільного крісла, особливо якщо мова йде про накидках-чохлах.
  • Подивіться, чи є у виробі таймер. Ця функція дуже корисна, тому що масажери не рекомендується використовувати більше 15-30 хвилин.
  • Багатофункціональні вироби допомагають чергувати різні види процедур, тим самим досягаючи найкращого результату за більш короткі відрізки часу.
  • З'ясуйте, які саме ділянки тіла масажує дана модель. Ролики можуть рухатися уздовж хребта або зигзагоподібно - цей параметр вплине на силу впливу в області спини. Чи є у накидки ролики для масажу шийного відділу, стегон і сідниць?
  • Якщо ви хочете створити максимально комфортні умови під час поїздки, рекомендуємо придивитися до масажних накидок з підігрівом.
  • Переконайтеся, що у виробі є спеціальний адаптер для підзарядки в автомобілі.
  • Якщо виріб має дистанційний пульт, обов'язково оціните його ергономічність - чи зможете ви легко управляти процедурами.
  • Природно, що краще віддати перевагу відомим брендам, які надають гарантії на товари. Чим більше гарантійний термін, тим якісніше має бути виріб.
  • Краще купувати накидки в спеціалізованому магазині, де є можливість випробувати виріб в дії. Так ви точно зможете оцінити комфорт процедур.

Вибір кольору і дизайну - справа суто індивідуальна, а через великого асортименту ви легко знайдете варіант, який влаштує вас візуально.

Відгуки про масажних накидках на автокрісло

Ксенія, 37 років
масажна накидка «Beurer MG 290»

Ця накидка - універсальна. Її можна використовувати і вдома, і в автомобілі. Правда, до крісла доведеться підбирати за розміром, тому що вона не кладеться на сидіння і спинку, а надаватися чохлом. Виготовляють її в Німеччині, тому радує якість. Виробник на ринку майже 100 років і має хорошу репутацію, тому, думаю, йому можна довіряти.

Зовні виглядає дуже презентабельно - шкіра поєднується з добре вентильованими тканинними вставками. Ззаду закріплюється за допомогою двох ременів на липучках, тому зручно відрегулювати по обхвату крісла. Чохли з підголівника та спинки знімаються, їх легко випрати, що теж є додатковим «плюсом».

У цій накидці використаний інноваційний масажний механізм. Можна масажувати шию в декількох положеннях дуже ніжно і комфортно, особливо якщо вибрати режим «шиацу». Цей режим також використовується для спини, яку можна також масажувати ще за допомогою роликів: монотонно або хвилеподібно. В останньому випадку проминають відмінно. Можна вибрати масаж для всієї спини або для окремих зон (їх три і на пульті вона намальовані у вигляді картинки). Є також функція вібромасажу. І будь-який режим можна поставити на повтор. Наприклад, 10 хвилин працює накидка, 10 хвилин - відпочиває, а потім автоматично знову включається.

На пульті управління написи по-англійськи, але вони супроводжуються ілюстраціями. Сподобалося, що ні сенсори, а треба з силою натискати на кнопки (малюкові в машині важко буде включити). Допитливі німці навіть пришили до низу накидки спеціальну кишеню для зберігання пульта, тому його не доводиться шукати по всьому салону.

Сергій, 43 роки
масажна накидка «Us Medica Pilot»

Кілька років тому мені подарували ортопедичні чохли для автомобіля . Після того як вони зносилися вирішив купити що то ще для комфортної їзди. Довго вибирав для сидіння масажер. Знайшов в інтернеті, але вже дуже хотілося особисто переконатися в ефективності, щоб не витратити гроші даремно. Тому знайшов в місті салон, де продається різний масажне обладнання. Там була і придивились в інтернеті накидка. Крім авто, її можна використовувати в офісі (я так іноді і роблю) і будинку.

При першій оцінці сподобалися широкі кріпильні ремені, а також, що підігріває і масажує «п'яту точку» (ну спину якось само собою). Шість режимів ступеня сили, тому можна вибрати легкий масаж або від душі пом'яти затерплу спину. Зручний і простий для розуміння пульт. Адаптер для зарядки в авто входить в комплект. Масажер автоматично відключається після 30 хвилин роботи, тому не доводиться тягнутися за пультом і зупиняти. Пульт, до речі, з підсвічуванням, що зручно в темний час доби. Проводиться накидка американцями. На сидінні в салоні ви виділяється. На перший погляд і не скажеш, що це масажер.

Дуже сподобалося, що в магазині вдалося посидіти на всіх моделях, і вибрати оптимальний за функціями і ціною варіант. Обійшлася вона в 9 тисяч, хоча в мережі пропонували трохи дешевше.

Ольга, 27 років
масажна накидка «Medisana MCC»

Вибрали цю накидку через інфрачервоного підігріву. У неї 9 видів масажу, в тому числі шиацу і вібрація. Ролики за допомогою регулювання можна зрушити до боків або, навпаки, до центру спини. Сидіння з вібрацією від целюліту і підігрівом стегон. Можна відрегулювати і інтенсивність масажу. Працює як від мережі, так і автомобільного прикурювача. На кріслі виглядає елегантно, так що зовнішній вигляд салону не псує. Тонка настільки, що легко прибирається в невелику сумку, тому її можна взяти в будь-яку подорож і в потрібний момент розстелити на будь-якому кріслі. Пульт не дуже простий, але розібратися можна. Варто накидка близько 5 тисяч рублів.

На що звернути увагу перед покупкою?
Які види накидок-масажерів зустрічаються в продажу?
Чи існують протипоказання для використання даного ортопедичного аксесуара?
Чи є у накидки ролики для масажу шийного відділу, стегон і сідниць?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com