рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вибрати гарну гребінець для свого волосся?

  1. Які бувають гребінця для догляду і для укладання?
  2. Гребінці і гребені
  3. щітки
  4. Брашинги
  5. Ще кілька порад

Всім відомо, що красиві і доглянуті волосся - це перша ознака здоров'я і сили всього організму, дівчата з такою шевелюрою завжди виглядають досить ефектно.

Але ось, на жаль, далеко не всім представницям прекрасної статі відомо, що краса і здоров'я волосся, багато в чому, залежить саме від правильно підібраного гребінця.

Ми кидаємося на дорогі шампуні і професійні засоби, які обіцяють вражаючий ефект всього за кілька днів, але не підозрюємо, що навіть найдорожча шампунь може виявитися безсилою, якщо волосся щодня травмуються неправильної гребінцем.

Виявляється, вдало підібраний гребінь або щітка здатні не тільки ретельно розчісувати локони, але і надавати їм блиску і лоску, посилювати їх зростання і навіть знімати головний біль!

Ось, чому так важливо знати, як вибрати гребінець для волосся, грунтуючись не тільки на її зовнішній вигляд, але і на типі власної шевелюри, матеріалах і властивості певного виду обраної щітки.

Ще в Давньому світі жінки ретельно доглядали за своєю зовнішністю, а за волоссям особливо, адже ще тоді знали, що вони є своєрідним символом жіночності і навіть сексуальності. Гребінця робили з висушених риб'ячих кістяків, сухих паличок та інших підручних засобів.

Згодом, у міру ускладнення жіночих зачісок, стали видозмінюватися і засоби, які дозволяли розплутувати і укладати в потрібному напрямку локони: саме тоді з'явилися перші гребені з дерева, раковин і кісток тварин.

Виявляється, перші гребені, які були знайдені на території Європи, є ровесниками кам'яного віку. Згодом вони сильно видозмінювалися, адже навіть на такий предмет жіночої краси впливали різні течії моди, але, в підсумку, гребінці перетворилися в звичні і прості для нас засоби по догляду за волоссям.

Які бувають гребінця для догляду і для укладання?

Виявляється, існує чимала кількість різноманітних видів і типів гребінців, і ви це вже, напевно, помітили, коли відправлялися в магазин за черговою «помічницею» для вашого волосся. Але вибрати необхідну і ідеальну представницю не так-то просто, адже на кожен випадок життя потрібен свій, певний тип, який допоможе зберегти ваші локони в кращому вигляді.

Всього виділяють два основних типи гребінців: це засоби для догляду (гребені, щітки) і засоби для укладання (каркасні щітки, брашинги), як і слід було очікувати, кожен вид має свої переваги.

Гребінці і гребені

Найперші і вельми зручні засоби для розчісування шевелюри. Фахівці рекомендують віддавати перевагу гребенях з натуральних матеріалів, наприклад, дерева, адже вони надають корисну дію на шкіру голови і непогано знімають статичну електрику.

Гребені з ялівцевого дерева, дуба або сосни особливо корисні, вони не тільки знімають статичну електрику, а й здатні рятувати від лупи , Зберігають приємний аромат і володіють антистресовий вплив на шкіру голови.

До речі, такі гребінці відмінно підходять для нанесення масок і різних косметичних засобів для волосся , Так як вони посилюють їх цілющий вплив.

Для густих локонів краще вибирати гребені з рідкими зубами, а для рідкісних - з частими. Для волосся з хімічною завивкою або для пересушені пасом краще вибирати силіконові гребені, вони добре розділяють волосся.

щітки

Хороший масаж шкіри голови необхідний щодня, так як він сприяє посиленому приливу крові до поверхні шкіри, що, в свою чергу, сприяє прискореному зростанню волосків.

Такий масаж можна спокійно отримати за допомогою звичайної щітки, якщо процес здійснювати правильно, то можна навіть зняти втому і послабити головний біль.

Щітки найкраще підходять для густих і не жирного волосся, так як масаж голови стимулює виділення шкірного сала, а воно переноситься на поверхню волосся, що створює постійний ефект «брудної голови».

Такі гребінці також бувають дерев'яні, пластмасові, з карбонової або гумовою основою, з металевими зубами або натуральною щетиною.

Вважається, що найкращі і корисні - це гребінці з натуральної щетини, так як вони досить непогано розгладжують локони, після чого вони стають блискучими і м'якими, при цьому не пошкоджують волосинки і не травмують шкіру голови.

Найякісніша щетина - свиняча, вона знімає статичну електрику і непогано розплутує локони. Однак деяким дівчатам не вистачає жорсткості таких щіток, вони не здатні впоратися з тугими вузликами, тому їм може підійти змішаний варіант - натуральна щетина плюс пластмасові або силіконові зубчики.

Для укладання волосся використовуються спеціальні «скелетні» щітки, вони створені саме для сушки феном. Рідкісні зуби акуратно розділяють сплутані волоски, а отвори в підставі дозволяють циркулювати гарячому повітрю, що оберігає волосинки і шкіру голови від перегріву.

Такі гребінці часто маю пластмасове виконання, не лякайтеся, для того щоб перевірити таку гребінець, досить провести зубчиками по тильній стороні руки. Якщо відчуття спокійні і подряпин не залишається, значить, таку щітку можна купувати. Пластмаса - один з найбільш гігієнічних матеріалів, і це саме той варіант, який допоможе вам зробити кращий начісування.

Брашинги

Спеціальні гребінця для укладання, для розчісування волосся вони підходять погано. Зазвичай мають досить круглу циліндричну форму, щетинки можуть бути представлені різними матеріалами: натуральної, нейлонової або пластикової щетиною.

Такі гребінці мають керамічне підставу, тому обов'язково перевіряйте щітку на термостійкість. Для довгого волосся краще всього використовувати великі брашинги з натуральною щетиною, а ось для короткого волосся підійдуть такі щітки невеликого діаметра. Найкраще підкручування локонів досягається за допомогою ненатуральних або змішаних щетинок.

Ще кілька порад

Багатьох цікавить питання, скільки коштує хороша гребінець, але вони навіть не здогадуються, що найголовніше - це не ціна, а правильний вибір певного типу. Багато в чому, все залежить від вашого волосся. Наприклад, якщо у вас густі і довге волосся, то вам необхідна об'ємна гребінець з рідкими зубами. Чим волосся жорсткіше, тим жорсткіше повинен бути матеріал, з якого виготовлена ​​щітка.

Дівчатам з кучерявим волоссям найкраще купувати гребінці з дуже рідкими зубами, краще силіконові або дерев'яні, але їм і не варто відмовлятися і від масажних щіток, особливо в якості вечірнього використання.

Якщо у вас пошкоджені, посічене волосся, то краще за все використовувати щітки з натуральною щетиною або дерев'яні щітки з рідкими зубцями. А ось для жирних і змішаних волосся найкраще використовувати плоскі щітки.

Які бувають гребінця для догляду і для укладання?
Які бувають гребінця для догляду і для укладання?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com