рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Тости на ювілей жінці

Сьогодні ми всі зібралися в цьому залі, щоб відзначити ювілей нашої дорогої (ім'я) - чарівною і милою жінки. Адже на плечах саме таких людей грунтується все наше життя. Таким працьовитим і скромним жінкам немає ціни. Тому я пропоную наповнити і підняти келихи за її здоров'я, благополуччя, доброту і нескінченне терпіння!

З давніх часів відома така істина:
«Якщо ти незадоволений своїм віком, то постарайся змінити до нього своє ставлення, оскільки змінити сам вік все одно неможливо!» Тому я хочу підняти свій келих за приголомшливий вік і незламний оптимізм нашої чудової і молодий ювілярки! Я бажаю вам і далі позитивно дивитися на все, що відбувається у вашому житті!

У дитинстві, коли я був маленьким, на святковий торт мама ставила стільки свічок, скільки років мені виповнювалося. Думаю, так було у багатьох ... Дуже шкода, що сьогодні торт не такий. Але я все одно бажаю нашій любій ювілярці, жити щасливо стільки років і запалювати стільки свічок, скільки їх може увійти на все-все торти в світі. Щастя, здоров'я, успіхів! З ювілеєм!

Сьогодні ювілей у чудовій і чарівною господині нашого торжества. Як сказав один відомий мудрець: «Подібно бліднуть і робити абсолютно невидимими від сонячного світла феєрверків і смолоскипів, навіть найгеніальніший розум, так само, як і краса, затьмарюється і блякне перед добротою серцевої».
Я пропоную випити за безмежну доброту нашої дорогий ювілярки , Яка подібно до сонця всіх нас зігріває. Щастя тобі і здоров'я! За тебе!

Дорога наша іменинниця! Сьогодні ми маємо щастя привітати тебе з першим ювілеєм - з першою значною датою в твоїй, ще тільки починається, життя! Ми бажаємо тобі жити довго і щасливо. Ми дуже любимо тебе і віримо в твій успіх, твою удачу, твоє щастя, в твою зірку! З ювілеєм!

Я хочу підняти свій келих за те, щоб цей ювілей став святом не тільки досвіду і спогадів, але і нових мрій, надій, задумів! Адже поки в душі людини жевріє надія - він живе в повну силу і залишається молодим! Хочу побажати нашій любій ювілярці найголовнішого - молодості душі! З ювілеєм!

У житті будь-якої людини щорічно повторюються дві знаменні дні: іменини і день народження . У день свого народження людина отримала життя. А в день іменин це життя доповнилася ім'ям. При отриманні імені, людина перетворюється в громадянина і стає повноправним членом своєї держави. Ось чому ім'я людини, а також сам факт його отримання гідні почесті і визнання. Адже жодне багатство не зрівняється з добрим ім'ям. Але існує в цій справі і містична сторона. Багато людей вважають, що ім'я здатне визначати долю людини, тому воно має величезне значення і вимагає особливої ​​пошани. І ось зараз я хочу підняти келих за нашу ювілярку, і хочу побажати, щоб її добре ім'я завжди викликало тільки гордість і повагу!

А зараз я хочу вам розповісти про те, ким же насправді є наша мила ювілярка. Вона - порушниць спокою всіх східних країн. І я поясню, чому. Якби всемогутній Магомет був знайомий з цією прекрасною жінкою, він, без сумніву, розігнав би весь свій гарем, заборонив багатоженство і все своє життя присвятив їй одній. Тому сьогодні, в день її ювілею, ми п'ємо стоячи!

Наша сьогоднішня ювілярка завжди викликала замилування у багатьох чоловіків. Вона здатна віртуозно виконувати ролі матері, дружини, бабусі, тещі і чудову людину. Адже справжнім багатством на землі є не золото і коштовності, а люди. Я вітаю з ювілеєм нашу дорогу іменинницю і п'ю за цей безцінний скарб вашої родини!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com