рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

CANON SELPHY ES1 - струменевий принтер - картриджі - orgprint.com

  1. Зовнішній вигляд і конструктивні особливості
  2. споживчі властивості
  3. Витратні матеріали та комплектуючі

термосублімаційний принтер   Canon Selphy ES1 - це легке і компактний, портативний принтер, яке ідеально підійде для поповнення сімейного архіву барвистими фотографіями

термосублімаційний принтер Canon Selphy ES1 - це легке і компактний, портативний принтер, яке ідеально підійде для поповнення сімейного архіву барвистими фотографіями.

Зовнішній вигляд і конструктивні особливості

Принтер Canon Selphy ES1 має вертикальну конструкцію. Він, як горда сторожова вежа, гордо височить над своїми «поваленими ниць» побратимами з горизонтальним будовою друкованого тракту.

Корпус принтера виготовлений з шорсткого сріблястого пластика, на якому дуже ефектно виглядає блискучий логотип Canon і гладкі металеві кнопки панелі управління. Принтер важить трохи більше 2 кг, його можна не напружуючись носити з собою в заплічному рюкзаку або невеликій сумці.

Не крутіть в руках Canon Selphy ES1 в пошуках завантажувального лотка для фотопаперу - його в даній моделі просто немає, так як папір разом з картриджем у вигляді монолітного блоку інсталюється прямо всередину принтера.

На кришці принтера, в оточенні різнокаліберних матових і металевих кнопок, розташувався великий кольоровий ЖК-дисплей з діагоналлю 6,3 см. Кнопки і дисплей призначені для попереднього перегляду і редагування фотографій, а також навігації по меню і настройки параметрів друку.

Принтер Canon Selphy ES1 оснащений висувним USB-кабелем для друку фотографій з цифрових фотокамер і відеокамер, а також універсальним картрідером для читання карт пам'яті. Для бездротового друку фотознімків з мобільних телефонів необхідно підключити до принтера опціональний адаптер Bluetooth.

Принтер Canon Selphy ES1 може друкувати фотографії автономно, без підключення до мережі живлення. Для цього до нього слід приєднати спеціальний літій-іонний акумулятор, який потрібно придбати додатково.

споживчі властивості

Процес термосублімаційного друку - видовище зачаровує, так як лист фотопаперу кілька разів з'являється в нижньому роз'ємі принтера і знову затягується в друкований тракт, покриваючись все новими і новими квітами і відтінками. В останню чергу фотографія покривається захисним полімерним складом і подається в верхній роз'єм принтера.

На друк стандартної листівки або фотографії розміром 10х15 см з дозволом 300х600 dpi у Canon Selphy ES1 йде 69 секунд. Перед початком друку оператор може обрізати фотографії, видалити ефект «червоних очей», поекспериментувати з яскравістю і контрастом, додати до них рамки, написи та інші декоративні елементи.

Витратні матеріали та комплектуючі

Раніше було зазначено, що Canon Selphy ES1 працює на унікальних комбінованих картриджах, заправлених не тільки сублімаційними чорнилом , Але і фотопапером. У картриджі може бути заправлено різну кількість аркушів паперу, від 25 до 100.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com