рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рецензія на фільм «Діор і я»

Документальний рекламний фільм про те, як злагоджено працюють новий креативний директор Christian Dior і його підлеглі.

У квітні 2012 року бельгієць Раф Сімонс був призначений креативним директором модного будинку Christian Dior. На той час він менш десяти років займався дизайном жіночого одягу, і це було його перше запрошення в компанію «від-кутюр». Тому багато хто побоювався, що Сімонс не впорається з покладеними на нього обов'язками і що його перша діоровская колекція «Осінь-зима 2012» провалиться в очах поціновувачів і критиків. У дизайнера і його підлеглих було всього вісім тижнів на те, щоб засоромити скептиків. І вони дружно взялися за роботу.

Це третя картина Фредеріка Ченга про світ високої моди. Він також працював над документальними стрічками про модний редакторі і критиці Діані Вріланд і про дизайнера Валентино

У лютому 2011 року Європу потряс гучний скандал. Всього за тиждень до чергової Тижня моди в Парижі в Інтернеті з'явився ролик з п'яним креативним директором будинку Christian Dior Джоном Гальяно, що впадає нацистськими образами і зізнався в любові до Гітлера. Таке відео було б болючим ударом для будь-якого західного бізнесу. Однак для Christian Dior воно стало піар-катастрофою, оскільки там не люблять, коли у публіки з'являється привід згадати, що засновник будинку під час війни обшивав дружин нацистських офіцерів і французьких колабораціоністів, поки його сестра боролася в загоні Опору і сиділа в нацистському концтаборі (її звільнили радянські війська). Природно, Гальяно тут же був звільнений, і компанії довелося думати не тільки про те, ким замінити екстравагантного дизайнера, але і про те, як очистити заплямовану репутацію модного будинку і допомогти клієнтам забути, що яскравий британець працював в Dior.

До того як стати дизайнером і модельєром, Крістіан Діор володів в Парижі маленькою арт-галереєю. Одним з його клієнтів був Пабло Пікассо

Щоб убити двох зайців одним пострілом, рік по тому новим креативним директором був призначений Раф Сімонс - не самий досвідчений і відомий дизайнер жіночого одягу, але зате скромник, трудяга і людина, схожий за характером і манерам з Крістіаном Діором. Піар-посил цього призначення був зрозумілий і простий: Christian Dior знайшов духовного наступника того, чий дух, як жартують швачки, до сих пір ночами бродить по ательє і перевіряє розкроювання і стежки. А що ж Гальяно і всі, хто до нього займали головну креативну посаду компанії? Їх начебто не було. «Забудьте про них, - як би говорила клієнтам фірма. - Думайте тільки про Діор і про Сімонс, бельгійської реінкарнації французького Далай Лами від-кутюр ».

Щоб підкреслити зв'язок Сімонса з Діором, дизайнер поклав в основу своєї першої діоровского колекції малюнки та ідеї метра, переосмислення для нового покоління модників, а піарники будинку дозволили режисерові Фредеріку Ченгу зняти документальний фільм про роботу Сімонса над колекцією. Очевидно, з умовою, щоб вийшла в підсумку картина ні на крок не відступила від корпоративної лінії і представила модельєра і ательє в потрібному для фірми світлі. Саме таке кіно Ченг і зняв - по суті, півторагодинне «облизування» Сімонса, його підлеглих, бренду Dior і покійного метра (документальні зйомки у фільмі доповнені цитатами з автобіографії Діора, а Сімонс по ходу дії знаходить час, щоб відвідати будинок модельєра і поговорити про своєї духовної близькості з Діором).

«Скандали, інтриги, розслідування»? Хоча б односкладові згадки Гальяно та інших неприємних пригод з історії фірми? Побійтеся модного бога! Нічого подібного в «Діор і я» немає і близько. Це виробниче кіно в самому повному розумінні слова. За півтори години особисте життя учасників зйомок поминається лише двічі - коли заступник Сімонса побіжно зауважує, що у нього є хлопець (по ньому, втім, і так видно, що у нього є хлопець), і коли самому кінці фільму модельєр фотографується зі своїми батьками, які приїхали на презентацію колекції. Весь інший час співробітники ательє вколюють, як раби на галерах.

Ескізи, обговорення матеріалів, розкрою, збірки, обговорення, перероблення, планування презентації, відбір моделей для показу ... «Діор і я» показує всі етапи роботи над колекцією від-кутюр, але робить це побіжно, майже без входження в деталі. Тому навіть той, хто має лише загальне уявлення про високу моду, мало що нового дізнається з картини. Це безумовно не один з тих документальних фільмів, які прагнуть до максимальної освітніх.

Мабуть, найцікавіша частина картини - інтерв'ю з швачками, що дозволяють відчути, як нескінченно далекі ці прості, нерідко літні і ґрунтовні жінки (і нечисленні чоловіки) від світу, для якого вони працюють. Жодна з них не змогла б влізти в сукні, які вони шиють для манекенниць, - не кажучи вже про те, щоб дозволити собі замовити будь-б один наряд від-кутюр. І тим не менше на них тримається вся індустрія. Тому що вони не тільки кроять і шиють за ескізами дизайнерів, а й вносять свій вагомий внесок, коли придумують, як реалізувати задуми художників. І якщо в ательє вночі горить світло, то, напевно, це швачки залишилися наднормово, щоб закінчити термінове замовлення або підготувати сукні для показу.

На відміну від новачка Сімонса, швачки Dior працюють в ательє роками і десятиліттями, і вони відмінно знають, як виконувати накази. Тому конфліктів протягом фільму практично не виникає, і навіть звичайних робочих суперечок в картині майже не чути. Якби діоровци носили кашкети, вони б пальці збили від постійного продукування під козирок. Сімонс підвищує голос лише в одній сцені, та й то від свого невігластва. Хоча модельєр роками працює в індустрії, він чомусь виявляється не в курсі, що якщо постійна клієнтка з Нью-Йорка вимагає примірку (нагадаємо, що від-кутюр - це створення ексклюзивних суконь за індивідуальними замовленнями), то до неї посилають головну швачку, а не когось із низових співробітників, і робота ательє гальмується. Так, колекція Сімонса від цього злегка страждає. Але ті, хто платять Dior півмільйона доларів на рік, заслуговують максимального поваги. Коли у фільмі це пояснюється, його єдиний конфліктний момент перетворюється в рекламу будинку: «Ми обслужимо вас по вищому розряду!»

Що ще є в фільмі? Дещо про те, як Сімонс шукає натхнення (ходить по музеях сучасного мистецтва), дещо про те, як організовано підрозділ від-кутюр (в наші дні, до речі, це лише мала частина бізнесу Dior), кілька лінгвістично кумедних ситуацій, коли співробітники фірми намагаються подолати мовний бар'єр і виступають перекладачами один одного (хоча Сімонс і бельгієць, він погано говорить по-французьки, а один з його співробітників володіє тільки італійською та абияк англійським) ... і, звичайно, тріумфальна фінальна демонстрація колекції в присутності прапорів Тости на кшталт Дженніфер Лоуренс. Але професійну зйомку моделей і аналіз колекції краще шукати в спеціалізованих виданнях.

Загалом, якщо Сімонс - герой ваших снів і ви хочете побачити, як його прийняли в Christian Dior і як споро працює ательє під його початком, то «Діор і я» все це вам покаже. Але від півторагодинного документального кіно на настільки екзотичну тему чекаєш або куди більше глибини і подробиць, з детальної демонстрацією тонкощів створення від-кутюр, або «скандалів, інтриг, розслідувань» з драматичними конфліктами між учасниками зйомок. «Діор і я» ж нагадує стару рекламу: «Ми - нудний банк. Ми просто працюємо для вас ». Якщо у «вас», звичайно, є зайві півмільйона доларів ...

З 5 березня в кіно.

Залишайтеся з нами на зв'язку і отримуйте свіжі рецензії, добірки і новини про кіно першими!
Документальний рекламний фільм про те, як злагоджено працюють новий креативний директор Christian Dior і його підлеглі Яндекс Дзен | Instagram | Telegram | Твіттер

А що ж Гальяно і всі, хто до нього займали головну креативну посаду компанії?
«Скандали, інтриги, розслідування»?
Хоча б односкладові згадки Гальяно та інших неприємних пригод з історії фірми?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com