рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Adidas Ice Dive

  1. Чи не шедевр, але на повседневку зійде (фото)
  2. Несподівано приємно! (Фото)
  3. Аромат спортсмена .... і справді здійснює занурення в лід
  4. Я б сказала такої пріключенчіскій!
  5. "Чоловіки підуть за мною на край світу і будуть благати мене про кохання"
  6. гідний

Вітаю всіх читачів! Буквально місяць тому придбала для чоловіка відразу два флакони туалетної води бренду Adidas.

Раніше ніколи і ні чого не набувала з коштів від Adidas, але давненько вже поглядала на різні т. Водички, гелі (як на чоловічі, так і на жіночі). В принципі ціна у них демократична і якість хороше (за відгуками), але все якось не доходило справу до покупки .... і ось нарешті сталося!

Придбала два флакони об'ємом по 100 мл -

  • Adidas "Ice Dive"
  • Adidas "Team Force"
Вітаю всіх читачів

Але сьогодні мій відгук присвячується чоловічої туалетної води Adidas "Ice Dive"

Ціна - 600 руб.

Аромат відноситься до свіжих, деревно - цитрусовим нотах.

Тепер пірамідка аромату -

Верхня ноти: бергамот, мандарин, грейпфрут, доповнені прохолодними тонами анісу, лаванди і екстрактів з листя м'яти, а фон з ківі, листя бамбука і папірусу надають акорду глибину. Ноти серця: сандалове дерево, герань і пачулі. Базові ноти: боби, тонка, ваніль, амбра, стіракс.

Базові ноти: боби, тонка, ваніль, амбра, стіракс

Тепер про враження:

  • Простий і нічим особливо не примітний дизайн флакона.
  • Аромат мені і чоловікові дуже сподобався (купувала без нього). Спочатку мене заінтригувало назву "Ice Dive", я очікувала буде просто льодова свіжість, але мої очікування розвіялися, коли я відчула даний аромат - він виявився не таким льодовим, як обіцяє нам назва.

Аромат приємний, спокійний, не різкий, освіжаючий, відмінно підійде на кожен день. Багато пишуть, що даний аромат підходить більш молодим чоловікам, але я не погоджуся, мені здається, цей аромат універсальний і підходить абсолютно для будь-якого віку!

Спочатку відчуваються легкі і теплі ноти цитрусів (мандарина, грейпфрута), але потім аромат плавно переходить в більш свіжі ноти (лаванди і м'яти). По всій квартирі відчувається чудовий, "легкий", "свіжий" шлейф.

  • Туалетна вода по стійкості - добре тримається на шкірі (до 6-8 годин), на одязі довше зберігається.

Дякую всім за увагу до мого відкликанню!

Всім привіт!!!

Сьогодні б хотіла розповісти про туалетного водичці свого чоловіка - Adidas Ice Dive, яка протягом 7 років залишається його улюбленицею.

Вперше, ця водичка була куплена мною тоді ще не чоловікові, а просто молодій людині, в подарунок спільно з гелем для душу і лосьйоном після гоління з аналогічним запахом. Але аромат, стійкість, співвідношення ціна / якість настільки сподобалися йому, що цей парфум знову і знову з'являється тепер уже в нашому домі.

Упаковка. Зовнішній вигляд флакона нічим не примітний. Він явно не стане прикрасою туалетного столика і претендентом на звання "Твір мистецтва". Все до непристойності просто. Скляна пляшка з талією, покритої пухирцями. Причому такий дизайн зберігається незалежно від обсягу парфуму, будь то 50 мл або 100.

Причому такий дизайн зберігається незалежно від обсягу парфуму, будь то 50 мл або 100

Розпилювач теж не наділений ніякої унікальністю:

Розпилювач теж не наділений ніякої унікальністю:

На зовнішню сторону нанесена наклейка з назвою і брендом:

На зовнішню сторону нанесена наклейка з назвою і брендом:

Вміст флакона забарвлене в легкий блакитний відтінок, що нагадує шматочок льоду.

Загальний опис. Туалетна вода була випущена брендом в 2001 році. Туалетна вода Ice Dive занурює нас в світ азарту, ризику, небезпечних пригод. Таке під силу тільки сміливцям з бойовим характером. І парфум Ice Dive є справжнім джерелом енергії та призначений саме для таких чоловіків. З ним будь-які вершини будуть підкорені, а цілі досягнуті.

Парфумер. Філіп Буссетон.

Тип аромату. Фужерні-пряний.

композиція:

  • Верхня нота: ківі, лаванда, мандарин, юдзу, м'ята, аніс, грейпфрут, бергамот.
  • Нота серця: сандалове дерево, пачулі, герань.
  • Базова нота: боби тонка, ваніль, мускус, амбра, перець.

Застосування: річний, денний.

Моя думка:

  1. Композиція аромату являє собою багатий і благородно підібраний букет, який красиво розкривається від самого нанесення до зникнення. В цілому виділити, які ноти відчуваються відразу, а які потім досить складно. Але можна сказати одне, що запах досить свіжий і приємний. При першому нанесенні спирт відчувається мінімально, просто аромат відразу максимально насичений і навіть кілька різкий. Потім ноти пом'якшуються і розкриваються в повній мірі.
  2. Стійкість близько 8 годин без поновлення запаху. З ранку чоловік використовує перед виходом на роботу, ввечері аромат все ще відчувається.
  3. За віковою категорією, я б скоріше віднесла його до молодих чоловіків, енергійним і спортивним. Для чоловіків старшого віку, мені здається, він може бути занадто простакуватий і прямолінійний.
  4. Застосовувати його рекомендують влітку і відносять до типу денних ароматів. Але мені хотілося б порадити вам послухати його на свіжому, морозному повітрі. Там він звучить ще прекраснішим. Тому, я вважаю, що у використанні він досить універсальний.
  5. Ціна досить бюджетна. Є можливість вибрати об'єм: 50 або 100 мл. Ціна в Білорусі на обсяг 100 мл - 170 тисяч біл. руб. (Що становить приблизно 16 $).

В цілому відмінний бюджетний парфум на кожен день. Продається скрізь. Правда часом, мені здається, що зустрічаються підробки.

Дякую за увагу!

Всім краси !!!

Чи не шедевр, але на повседневку зійде (фото)

Чи не шедевр, але на повседневку зійде (фото)


+ Переваги: не дорога, приємна, універсальна

- Недоліки: немає розкриття

Користується чоловік цією водою давно, і "сидить" на ній конкретно .... Ось які б я йому водички НЕ дарувала, ця і Hugo Boss Boss Selection на поличці є завжди. І, як тільки денце показується - просить купити знову (сам він не любить ходити по магазинах парфумерії). Намагалася "підсадити" на щось новеньке, частенько дарувала водички, обрані на мій смак - в результаті вони перекачевивалі то до мого тата, то до його, а чоловік повертався до своїх "мамонтів". Користується чоловік цією водою давно, і сидить на ній конкретно
Ця вода - чистий фужер, холодний, спортивний аромат - на мій смак більше річний, але чоловік їм поливається цілий рік))) Аромат плоский, ніякого розкриття немає - але дуже стійкий. Всього пара пшиків і цього на весь день достатньо. У верхніх нотах виразно чути лаванда і цитруси, перемішані з чимось пряно-дерев'яним, далі .... а далі все те ж саме, але менш чітко. (Зрозуміло ИМХО) І найцікавіше, що саме коли на чоловіка цей безглуздий "ароматизатор для тіла", більшість цікавиться - "чим це від тебе так класно пахне?" Сам чоловік каже, що в цьому ароматі він ніколи не відчуває себе ніяково, навіть якщо переборщить, і ніколи немає відчуття, що його аромат комусь заважає .... Цей запах не буде дратувати нікого, т. К. Він дуже універсальний і сподобається більшості. Впевнена, що його і молодий хлопець зможе носити "під кросівки", і більш зрілий чоловік, якщо він не досвідчений парфюмманьяк. Загалом, рукомендуется як повсякденну, невигадливу, недорогу, але стійку і якісну воду.
У мене на фото максимальний обсяг.

Несподівано приємно! (Фото)

(Фото)


+ Переваги: не дорога, відмінний запах, універсальна

Доброго дня!

Ділюся своїми враженнями від даної туалетної води "Adidas Ice Dive".

Купила чоловікові по акції, за 299 рублів (50мл) в Рів Гош.

Дешево і сердито.

Ось пірамідка:

початкова нота: мандарин, бергамот, аніс, грейпфрут, м'ята, лаванда, яблуко, груша.

нота "серця": сандал, пачулі, герань, жасмин, перець.

кінцева нота: амбра, ваніль, кедр, імбир, мускус, дубовий мох.

Запах дуже мужній, для мене пахне справжнім самцем! Навіть якщо мій чоловік прийшов раніше за мене з роботи, я дізнаюся про це на сходовому майданчику, до якої міри я відчуваю це запах, наскільки він мій. Начебто не особливо стійкий, але я відчуваю!

Пробуйте, дерзайте, даруєте! ... .Тим більше ціна просто смішна!

Всім любові, гарного настрою і яскравого сонця над головою!

Аромат спортсмена .... і справді здійснює занурення в лід

і справді здійснює занурення в лід


+ Переваги: не дорога, приємна, стійкий, універсальна

Купила я цей парфум влітку. Було спекотно і ми пішли в Л'Етуаль. Можу сказати що світ справжнього Адідаса відкрила чоловікові я. Він до цього користувався "що подарують". Почала я з гелів для душу. Я обожнюю гелі від Адідас. Сама їх часом застосовую. Є охлаждающіе- ось це порятунок для мене влітку. Запах у них відмінний! Стійкий. Після душа півдня пахне.

На додачу я вирішила купити і одеколон. Аромат нічим не відрізняється від гелю для душу. Освіжаючий, підбадьорливий, висловлює силу, воістину чоловічий. Чи не докучливий. Багато його не обов'язково наносити. Спочатку він різкуватий, але через деякий час онтотдает теплом, пом'якшується. здавалося б такий класичний, прямітівний, аж ні .... він многранний. Підійде для будь-якого віку (мій трирічний син їм теж користується), аромат більш денний.

Поважаю арома-лінійку Адідас. Аромати стійкі. Вся продукція якісна і не особливо дорога.

Я б сказала такої пріключенчіскій!

Я б сказала такої пріключенчіскій


+ Переваги: відмінний запах, універсальна

Подарувала своєму коханому туалетну воду Adidas Ice Dive. Тільки флакон у мене не такий про про припала вона мені, де то 600 рублів. Моєму вона дуже сподобалася, майже всі ісприскал. (Дуже приємно, коли даруєш і збігаються смаки).

Пірамідка складається з:

Аромат Adidas Ice Dive відкривається яскравими цитрусовими нотами бергамота, мандарина і грейпфрута, які доповнені прохолодними тонами анісу, лаванди і екстрактів з листя м'яти. Освіжаюча комбінація з екстрактів сандалового дерева, герані і пачулі становить серце аромату. Вишукана гамма деревно-мускусних і солодкуватий бальзамних тонів з бобів тонка, ванілі і амбри завершують аромат.

У водички запах приємний, освіжаючий по істині чоловічий. Добре тримається, Я б сказала такої пріключенчіскій! Рекомендую!

"Чоловіки підуть за мною на край світу і будуть благати мене про кохання"

Чоловіки підуть за мною на край світу і будуть благати мене про кохання

Туалетна вода з натуральними компонентами. Вдале поєднання парфумерної композиції з легкими нотками деревних ароматів, свіжості цитрусових тонів і прохолодними відтінками анісу і м'яти не залишать байдужими ні вишуканих жінок, ні вимогливих чоловіків. Аромат блідо-блакитний туалетної води «Айс Дайв Адідас» - аромат із серії «унісекс», що підкреслює мужність і індивідуальність кожного чоловіка і надає невловиму легкість і загадковість жінкам. Пляшці об'ємом 100 мл, плоскою, скляної, надано форму «приталеного піджака», що дозволяє їй зручно розташовуватися в руці. Для додаткової безпеки і страховки від вислизання бічні грані мають дрібнозернисту поверхню. Незважаючи на те, що це - туалетна вода, а не духи, аромат дуже стійкий, добре тримається на шкірі, не змінює свої основні ноти на дешевий спиртовий запах (ось що означає - «розроблена разом зі спортсменами» - вимоги до стійкості аромату - дотримані ). При попаданні на тканину - не залишає плям, не "з'їдає» колір, навіть після прання в пральній машині тканина зберігає аромат «Айс Дайв». Користуюся цією туалетною водою не перший рік, дуже задоволена. Отримала безліч компліментів від колег. Чоловік теж користується «Айс Дайв Адідас» і не хоче міняти цей бренд на інші. Моя оцінка - «відмінно». Рекомендую.

гідний

гідний


+ Переваги: приємна, універсальна

Це улюблена водичка мого чоловіка. Вже багато років він користується одним і тим же ароматом, такий ось він у мене однолюб. Але я повністю солідарна в його виборі, аромат і справді такий спокійний, чоловічий, нічого зайвого, я б сказала класичний запах. Він універсальний, на будь-який випадок життя. Чи не кричущий, що не дратівливий, ніякого тютюну і унисекса .... хоча .... стався цікавий випадок)
Я давно чула, що чоловікам часто подобаються чоловічі аромати на жінках, мені здавалося це маренням. Але якось увечері я вирішила провести експеримент, і поки чоловіка не було вдома, я скористалася цим самим Адідасом. Треба сказати, що мій чоловік практично ніколи сам не говорив мені своєї думки з приводу мого парфуму, тільки якщо сама попрошу зацінити. А тут він прийшов, підійшов до мене і сам видав: "Від тебе так смачненько пахне дівчинкою ..." Я була в шоці! Але ще в більшій ступорі був він, коли дізнався, що я скористалася)
Ось що значить хімія, піди розберися. А запах і справді хороший.


Категорія: Парфуми

© 2018 «Відгуки користувачів про товари» llar

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com