рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Через якихось звичок з'являються прищі

Основна проблема всіх жінок з жирною і комбінованою шкірою - це висипання і постакне, часто вони не проходять після підліткового віку, і з'являються на обличчі навіть поза «цього» періоду. Ми витрачаємо масу сил і грошей, щоб позбавиться від цієї напасті.

4,7 5 1

Читати також Чому шкідливо вмиватися водою: правда про безводному умовно

А виявляється, всього 5, здавалося б, звичайних звичок можуть звести нанівець всі наші зусилля!

Звичка чіпати обличчя руками

Звичка чіпати обличчя руками

У вас до кінця дня «не доживає» жоден тональний крем, бронзер і консилер на обличчі? І ви, природно, нарікаєте на погану косметику. Спробуйте звернути увагу на те, як ви сидите за комп'ютером, підпираючи щоки долонями. До речі, так сидить як мінімум 50% жінок. Крім недовговічності макіяжу звичка чіпати обличчя руками веде до активного розмноження мікробів на шкірі, і, відповідно, до нових висипань.

Що робити: мийте руки при кожній зручній нагоді, тримайте поруч з комп'ютером гель-антисептик або серветки, і кожну годину протирайте руки. Постарайтеся бути усвідомленими під час роботи, якщо не відключати свідомість і пам'ятати про руки, через час цілком реально відучити себе від цієї звички.

Звичка погано змивати косметику

Звичка погано змивати косметику

Просто нанести гель на обличчя і змити його можна, тільки якщо ви сиділи цілий день вдома, без косметики. Після цілого дня з макіяжем шкірі потрібно набагато більше ретельне очищення. І якщо ви просто повозити гелем по обличчю, частинки косметики, поту і шкірного жиру залишаться в порах і можуть викликати запалення.

Що робити: спочатку потрібно провести процедуру демакіяжу за допомогою міцелярної води, молочка або гідрофільного масла. Потім добре вмассіровать засіб для вмивання в шкіру, не забувайте про лінію підборіддя і шкіру в районі вух, і змити водою. Для більш ретельного очищення можна використовувати спеціальні спонж . А в кінці протріть обличчя тоніком.

Звичка багато говорити по телефону

Екран телефону - друге місце за кількістю бактерій після клавіатури комп'ютера. Ми носимо його в сумці, кишені, на ньому залишаються сліди косметики і пилу. Розмовляючи по телефону, ми притискаємо його до обличчя, і всі ці бактерії благополучно починають господарювати у нас на шкірі.

Що робити: регулярно протирати екран телефону антибактеріальними серветками.

Звичка рідко міняти постільну білизну

В цілому міняти постільну білизну можна раз на місяць, але є винятки. Уві сні ми потіємо, шкіра виробляє жир, і все це залишається на постільній білизні. Тіло в піжамі від цього не страждає, а от шкіра обличчя навпаки.

Що робити: міняти наволочки щотижня.

Звичка рідко мити аксесуари для макіяжу

Про те, як важливо регулярне очищення для самих кистей , Ми вже писали. Але воно ще більш важливо для здоров'я вашої шкіри. У залишках тональних засобів на кистях через кремовою текстури миттєво починають поширюватися бактерії, які викликають запалення на шкірі. А брудний, повторно використаний, спонж для нанесення тонального крему (типу б'юті-блендера) - це взагалі осередок шкідливих мікроорганізмів.

Що робити: візьміть за правило мити кисті і спонж для кремових текстур кожен раз після використання, а якщо не встигаєте, купіть запасний набір аксесуарів.

Насправді, дуже прикро, що через елементарну лінь або неусвідомленість ми в підсумку залишаємося незадоволеними своєю зовнішністю. Адже набагато легше робити щодня прості речі, ніж потім викладати великі гроші і витрачати свій час на лікування того, що можна дуже легко запобігти.

Слідкуйте за нашими новинами у соціальних мережах: ХОЧУ в Facebook , Вконтакте і Instagram

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com