рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Освітлення в розумному будинку

Оформлення квартири, будинку багато в чому залежить і від правильності освітлення. Велике значення має природне світло, що потрапляє в житло тільки вдень, але обмежуватися тільки їм не можна. Необхідно продумати систему грамотного штучного освітлення, яка додасть житлу затишок ввечері і вночі.

Для того щоб по-сучасному і правильно оформити інтер'єр, звичайної люстри вже недостатньо. У підвісних і натяжних стелях монтуються крапкові світильники, які дозволяють направити світло в потрібні зони кімнати, в залежності від їх призначення і функцій. Наприклад, для освітлення святкового застілля потрібно багато світла, а для комфортного перегляду телевізори або для затишного чаювання в колі сім'ї цілком достатньо двох не надто яскравих джерел світла.

З огляду на всі ці особливості, слід заздалегідь продумати розташування освітлювальних приладів.

Управління освітленням традиційним способом - за допомогою звичайних вимикачів - призводить до більших витрат при установці, нагромадження обладнання і крайнього незручності при управлінні.

Сучасна система під назвою "розумний будинок" надає власникам будинків і квартир масу можливостей по управлінню освітленням.

Сучасна система під назвою   розумний будинок   надає власникам будинків і квартир масу можливостей по управлінню освітленням

Установка системи автоматизації при управлінні освітленням обумовлена декількома факторами:

- простота управління. Освітленням можна управляти як локально, так і з диспетчерського пульта, ручним способом або в автоматичному режимі.

- економія матеріалів проводки. Завдяки встановленню системи "Інтелектуального Будинки" все електроспоживачі пов'язані між собою єдиною системою управління. Тому з одного місця можна управляти абсолютно всім електроустаткуванням будівлі.

- економія енергоресурсів. Легкість в управлінні і можливість "прив'язати" функцію освітлення до різних датчиків (освітленості, руху і т.д.) дозволяє істотно економити електроенергію.

Застосовуючи функцію "Управління освітленням" Ви отримуєте можливість:

Управління включенням і вимиканням світла

Як вже було сказано, управляти світлом в будівлі можна як з настінних панелей, так і з диспетчерського пульта, автоматично або в ручному режимі.

Також існуючі вимикачі можуть перетворитися в розумну систему, при цьому залишаючи традиційні вимикачі на місці. Це необхідно коли користувач не хоче міняти наявні вимикачі, а бажає керувати і контролювати їх дистанційно за допомогою технологій розумного будинку.

Допомога в регулюванні вимикачів, залишивши їх на місці зможе:

Допомога в регулюванні вимикачів, залишивши їх на місці зможе:

Одноканальне z-wave реле 3кВт - Z-Wav e

Одноканальне реле Z-Wave технології FGS-211 - призначено для установки в монтажну коробку позаду традиційного вимикача. Пристроєм можна керувати як локально, так і дистанційно. Вимикач має внутрішнє реле для управління підключеним навантаженням. З даними реле, існуючі вимикачі можуть перетворитися в розумну систему Z-Wave, залишаючи традиційні вимикачі на місці. З цією технологією вам зовсім не доведеться потртіть ремонт, і хвилюватися за проблеми установки пристрою.

Двоканальне z-wave реле 2 x 1,5 кВт

Двоканальне реле FGS-221 - призначено для установки в монтажну коробку позаду традиційного вимикача. Пристроєм можна керувати як локально, так і дистанційно. Вимикач має внутрішнє реле для управління підключеним навантаженням. З даними реле, існуючі вимикачі можуть перетворитися в розумну систему Z-Wave, залишаючи традиційні вимикачі на місці. Це необхідно коли користувач не хоче міняти наявні вимикачі, а бажає керувати і контролювати їх дистанційно за допомогою Z-Wave технології.

Регулювати рівень освітленості

Для освітлення в денний час немає необхідності включати освітлювальні прилади на повну потужність. Тому, в системі "Інтелектуальна Будівля" застосовується функція діммірованія - виставлення рівня освітленості в залежності від установок користувача.

Функція може застосовуватися як в ручному, так і в автоматичному режимі. Наприклад, при установці датчика освітленості світло буде плавно регулюватися від нуля до 100% в залежності від освітленості на вулиці.

Допомогти в яскравості освітлення вашого будинку зможе:

Допомогти в яскравості освітлення вашого будинку зможе:

Універсальний диммер z-wave 500 вт

Пристрій технології розумного будинку " Універсальний диммер - Z-Wave 500 вт »- призначений для роботи з різними типами джерел світла. Керований по радіо модуль регулювання яскравості - диммер Z-wave FGD-211 може бути приєднаний до 2 або 3 провідний системі. Прилад може вимикати або регулювати яскравість локально і дистанційно за допомогою приєднаного вимикача

Включення освітлення від датчика руху

У коридорах і на сходах немає сенсу тримати освітлення постійно включеним. Досить встановити датчик руху і прив'язати його до системи управління освітленням, і світильники на сходах будуть включатися автоматично при виникненні руху, а після деякого часу відключатися.

Створення світлових сцен

Система управління освітленням в Інтелектуальному будівлі дозволяє створювати світлові сцени для виділення елементів інтер'єру і фасадів будівлі. Заздалегідь продумані сценарії включення освітлення допоможуть створити зручність і комфорт при різних ситуаціях.

економічна доцільність

На основі багаторічних спостережень можна з упевненістю стверджувати, що пріменененіе датчиків руху в системі управління світлом розумного будинку економить в середньому до 50% витрат електроенергії на освітлення. Не менш 25% економії на освітлення в будинку дає так само застосування датчиків освітленості.

А так же, завдяки плавному включенні ламп освітлення і меншому часу використання ламп термін їх служби збільшується приблизно в 20 разів.

самоконтроль

В системі "Інтелектуального Будинки" застосовується функція визначення несправності приладів освітлення. Зручність даної функції полягає в тому, що відпадає необхідність здійснювати щоденний обхід будівлі з метою виявлення несправних ламп. В окремих випадках система на диспетчерському пульті вкаже на плані будівлі, який саме світильник або група світильників вийшла з ладу.

Переваги інтелектуальної системи освітлення будинку очевидні. Розглянемо деякі з них. Наприклад, ви вирішили прокинутися взимку раніше. За вікном темрява, і ваше перша дія після пробудження - включити світло. Якщо поруч вимикач, то ви натискаєте на кнопку і ... замружуєтеся. Щоб звикнути до яскравого світла, вам буде потрібно кілька хвилин.

А якщо вимикач знаходиться на стіні, то доведеться в повній темряві пробиратися до нього, і знову отримати удар світловим променем по найчутливіших нервових закінченнях. І це страшна казка для дорослих, а яке вашим дітям, багато з яких боятися темряви?

Система управління світлом, налаштована на певний час, включить світло сама, поступово збільшуючи яскравість від маленької. Таким чином в кімнаті буде земітовано прискорений перехід від тіні до світла, на який і спроектовані наші очі. У дитячій же кімнаті можна налаштувати мінімальне висвітлення, що з'являються при різких рухах прокидається малюка. Інтелектуальна система управління світлом повністю змінює звичні методи розподілу світлових потоків. У минуле відходять кімнати з єдиною трьохріжковий люстрою, плямою світла висить посередині стелі.

При дизайні сучасних кімнат для створення різних зон використовується до 10 різних видів світильників. При старій системі на стінах повинно з'явитися рівно стільки ж вимикачів. І розташовуються вони найчастіше біля дверей. А щоб як то змінити режим освітлення, необхідно підійти до неї, знайти потрібну кнопку, і натиснути. І так багато разів за день, адже змінюється і характер вашої роботи, і вимоги до освітлення. Дуже незручно.

Система управління світлом програмує різні, зручні саме для вас режими освітлення і запам'ятовує їх. А потім ваші дії зводяться до натискання тільки однієї кнопки. Наприклад, ви увійшли в будинок і натиснули кнопку управління, яка означає режим перебування в будинку.

Чи включаються саме той набір різних світильників, який дозволить вам з комфортом переодягнутися, пообідати. Вирішили після цього подивитися відео - і при включенні домашнього кінотеатру автоматично змінюється і режим освітлення. Вирішили трохи почитати в улюбленому кріслі, натиснули кнопку - і знову світлова картина плавно змінюється. Система управління світлом з'єднує між собою всі джерела вашого будинку, тому не потрібно обходити всі кімнати, перевіряючи їх перед відходом. Знову натискаєте єдину кнопку, і світло автоматично погашений всюди.

Знову натискаєте єдину кнопку, і світло автоматично погашений всюди

Інтелектуальна система управління освітленням може включати в себе і вуличне освітлення, і декоративні ліхтарики на фасаді. З нею ви можете створювати цілі вистави на новий рік або в будь-який інший час, відтіняючи всі перлини вашого саду і фасаду. Ця система дуже зручна і в плані забезпечення безпеки. Заданий сценарій зімітує звичне життя під час вашої відсутності, влаштувавши спектакль з включенням і вимиканням світла.

Заданий сценарій зімітує звичне життя під час вашої відсутності, влаштувавши спектакль з включенням і вимиканням світла

Велике значення має і елемент економії. Плавне включення світильників продовжить термін служби ламп майже вдвічі, а спеціальна настройка буде включати світло тільки в присутності в кімнаті людини. Отже, інсталяція інтелектуальної системи освітлення, що є частиною «Розумного будинку» і технології - Z-Wave Київ , Відкриває нові можливості побудови систем архітектурного і ландшафтного освітлення, вирішує завдання з управління будь-якою кількістю джерел світла. А так само надає зручне управління, енергозберігаючий режим, автоматичне включення і виключення, регулювання яскравості і збільшення ресурсу роботи світильників.

І це страшна казка для дорослих, а яке вашим дітям, багато з яких боятися темряви?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com