рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чому телефон HTC сам перезавантажується

  1. Запала кнопка Power або пошкоджений її шлейф
  2. Програмний збій, або проблеми з прошивкою
  3. Проблеми з акумулятором
  4. Ваш HTC постійно перезавантажується

У даній статті майстра сервісного центру дадуть відповідь на питання, чому телефон HTC сам перезавантажується. Представлений матеріал не є інструкцій, а лише служить інформаційною довідкою. За ремонтом звертайтеся в сервісний центр, де вам нададуть гарантію на роботу.

Безкоштовна діагностика і консультація
+7 (812) 628-02-34 та +7 (911) 004-07-70

Вид послуги з ремонту HTC
(Без прив'язки до марки і моделі) Вартість (р.) Гарантія, сут. Термін, хв Діагностика Безкоштовно - - Ремонт роз'єму живлення (USB)
коли Неможливо зарядити телефон від 800 до 1500 від 30 від 30 Ремонт кнопок корпусу (Power, звук, Home)
не працюють від 600 до 1900 від 30 від 30 Прошивка, відновлення ПО від 900 до 1500 до 30 від 40 Заміна акумуляторної батареї
мало тримає заряд, перезавантажується під замовлення 30 від 15 Після потрапляння вологи
вода, кава, чай, соки, пиво та інші напої від 1000 від 7 від 30

Варто згадати, що HTC може перезавантажуватися сам по собі:

  • постійно, при включенні;
  • при блокуванні;
  • у режимі очікування;
  • під час дзвінка або включення гри;
  • інші ситуації.

Далі розглянемо основні причини з якими стикаються наші клієнти при подібній поломки. Наші майстри успішно лагодять телефон і далі їм можна користуватися без проблем.

Запала кнопка Power або пошкоджений її шлейф

Коли йде замикання кнопки включення, то телефон буде постійно перезавантажуватися, поки ви не витягнете акумулятор. У вас саме такі симптоми? Тоді буде потрібно ремонт. При цьому сама запчастина дешева, а проблема полягає в розборі телефону. Для цього буде потрібно спеціальний інструмент і досвід, щоб нічого не пошкодити. Справа в тому, що в більшості сучасних смартфонів все елементи кріпляться до основної плати і щоб до них дістатися, доведеться розібрати мало не весь телефон.

Читайте Заміна кнопки Power в HTC

Програмний збій, або проблеми з прошивкою

У половині всіх випадків саме проблеми з програмним забезпеченням (Android, Windows Phone) служать причиною довільній перезавантаження телефонів HTC. Тут може вестися мова як про спосіб, несумісний встановлених додатків, так і змий версії прошивки, яка не підходить для вашої моделі телефону.

Саме моделі HTC на Android найчастіше самі перезавантажуються як під час розмови, так і в режимі очікування. В цьому випадку радимо відкотити прошивку на оригінальну заводську, або почистити телефон від всіх встановлених програм.

Якщо ви не знаєте яка версія прошивки (версії Android) повинна бути по-замовчуванню з вашим телефоном, то скористайтеся інформацією офіційного сайту виробника, або зверніться в професійні майстерні.

У одного з наших майстрів на власному телефоні була схожа проблема: його HTC під час дзвінка сам перезавантажується. Як виявилося, причина була в виставленому режимі мережі, а саме автоматичне визначення, або вручну виставлено 2g / 3g мережі. Подивіться у себе в настройках і виберіть робочий варіант.

Проблеми з акумулятором

Якщо акумуляторна батарея бракована або є деформація (здуття), то також під час дзвінка або роботи ваш телефон HTC сам перезавантажиться. У момент навантаження у телефону спрацьовує захист, після чого він перезавантажується. Радимо вам звернутися в цьому випадку до майстрів, тому що подібні збої можуть призвести до більш серйозних поломок. Проблему потрібно прибирати відразу ж, як виявляється.


У нашій майстерні беруть на ремонт HTC всіх моделей.

Ваш HTC постійно перезавантажується

Подібна річ зустрічається рідко. Її причиною може служити все перераховане вище, а також проблеми безпосередньо в одному з компонентів телефону: основна плата часто. Удар, потрапляння вологи, пил, скачки напруги в мережі - ось речі, які призводять до постійно перезавантаження телефону.

Бути може знадобиться просто перепрошити його. Однак тільки після діагностики майстри скажуть справжню причину поломки.

Не забуваємо і про заводський брак. У тому ж 2012 року компанія HTC відкликала частину партії телефонів, які надійшли в продаж бракованими. Ніхто не застрахований від подібного.


У вас саме такі симптоми?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com