рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чому принтер hp laserjet 1018 Не друкує. Як бути, якщо не друкує принтер hp laserjet p1102?

  1. HP LASERJET 1018 НЕ ДРУКУЄ
  2. Застрягання паперу в принтері
  3. Чому принтер зажовує папір
  4. Магнітиться папір в принтері
  5. Злипається папір в принтері
  6. Погана папір в принтері
  7. Можливо, папір не підходить для принтера
  8. Нерівно вставили папір в принтер
  9. Як витягнути папір з принтера
  10. Кришка принтера відкрита
  11. Проблема з кабелями
  12. ПРИНТЕР за умовчанням
  13. КАРТРИДЖ ЗАКІНЧИВСЯ
  14. HP LASERJET 1018 НЕ БАЧИТЬ КОМП'ЮТЕР
  15. HP LASERJET 1018 НЕ ПРАЦЮЄ
  16. Як перевстановити драйвер?
  17. Якщо пристрій працює з ОС Windows XP, Vista, Windows 7, 8
  18. Якщо пристрій працює з ОС Mac OS X 10.6, OS X 10.7 Lion, OS X10.8 Mountain Lion
  19. Якщо знизилася якість друку

HP LaserJet 1018, стикаються з різного роду проблемами. Деякі з них вирішуються швидко, як би самі по собі. Але на усунення інших несправностей доводиться витрачати певний час , Іноді досить тривалий. Якщо ваш принтер HP LaserJet 1018 узагалі не друкує, не встановлюються, не бачить комп'ютер або виникають інші неполадки, зокрема, принтер захоплює папір, жує папір, друкує порожні аркуші, а також інші помилки принтера, в цій статті ми детально розглянемо основні причини їх виникнення, а також способи усунення.

HP LASERJET 1018 НЕ ДРУКУЄ

Застрягла папір в принтері

Як правило, якщо в принтері застряє папір, він перестає друкувати. При цьому починають блимати лампочки, індикатори. У той же час, на екрані монітора можна спостерігати відповідне повідомлення про помилку, а також пропозиції щодо усунення несправності. Для того, щоб виправити проблему, просто дотримуйтесь вказівок на екрані.

Але перш, ніж це робити, скористайтеся одним простим радою . . Що це означає? Все просто. Вимкніть принтер повністю від мережі, зачекайте кілька секунд і знову ввімкніть. У деяких випадках цей спосіб допомагає. Принтер перезапускается, а також перезапускати всі його елементи. Тому папір, яка там застрягла, може сама по собі вийти.

Якщо ж спосіб не пройшов, наприклад, в принтері застрягло занадто багато паперу, в такому випадку користуємося послугами помічника на екрані монітора. Але і тут може бути деяка проблема. Справа в тому, що не завжди з'являється такий радник, який допоможе вирішити проблему з застрягла папером в принтері. Наприклад, на комп'ютері не встановлена ​​спеціальна програма HP LaserJet 1018. В такому випадку, необхідно самостійно видалити застряглі листи з принтера. Для цього необхідно відкрити кришку принтера, а також всі інші елементи, які забезпечують вільний вихід паперу. Повністю розбирати принтер не потрібно.

Потім, акуратними рухами витягти лист або листи, якщо їх декілька, з принтера. При вилученні паперу будьте обережні, що не смикайте силою за неї, щоб не відірвати. У гіршому випадку, якщо все ж лист випадково обірвався і в принтері залишився клаптик паперу, акуратно зачепите пінцетом або схожим інструментом за край паперу і потягніть на себе. У будь-якому випадку, поки папір повністю не буде залучена з принтера, працювати він не буде. І навіть якщо буде, це стає небезпечним, в плані того, що можливий вихід з ладу важливих друкуючих елементів принтера.

Застрягання паперу в принтері

На додаток до вищеописаної проблеми з застрягла папером, можемо додати лише те, що при виведенні повідомлення на екран, текст його буде приблизно пов'язаний з замятием паперу в принтері. І те ж саме, якщо принтер HP LaserJet 1018 пише застрягання паперу, значить цей самий папір потрібно з нього видалити. Друк принтера природно припиняється, і поки папір не витягнути принтер друкувати не буде.

Відмінність цієї проблеми від попередньої в тому, що, якщо в першому випадку папір ще хоч якось можна витягти, не розбираючи принтер, то в другому, папір застрягає, ламається, то є згортається до такої міри, що навіть вручну не завжди вдається вилучити її звідти.

Чому принтер зажовує папір

Про те, як витягти папір з принтера ми описали вище. Тут же розглянемо, за якими ж причин, власне, відбувається застрягання, чому принтер зажовує папір.

  1. Магнітиться папір в принтері

    Найчастіше така проблема спостерігається з аркушами паперу, які були пропущені через лазерний принтер і отримали деякий електростатичний заряд. Наприклад, вам необхідно роздрукувати документ на обох сторонах аркуша, тобто зробити двосторонній друк. У зв'язку з цим наелектризовані листи, магнитятся один до одного. Щоб цього не виникало, візьміть стопку роздрукованих аркушів, перегорніть їх все, постукайте ребром об тверду поверхню, почекайте якийсь час, і після цього починайте друкувати знову. Якщо ж вам в процесі роботи часто доводиться стикатися з двостороннім друком, в такому випадку, може допомогти звичайний антистатик, який використовується для одягу.

  2. Злипається папір в принтері

    Як і в випадку вище, якщо до цього було роздруковано кілька листів, що друкує елемент нагрівається, в зв'язку з чим нагріваються аркуші паперу. І якщо ви продовжуєте друк на внутрішній стороні цих же листів, листи злипаються. Перехід й простукування листів допоможе виправити ситуацію. Більш того, коли перегорнути листи, для того, щоб переконатися, покладіть стопку на стіл і потягніть за один лист. Якщо за ним тягнеться інший, значить листи злипаються і продовжувати друк поки рано. Ще раз перегорніть всю стопку аркушів. Подуйте чи на них, потрясіть.

    Також, якщо ви завантажили занадто багато паперу в лоток, принтер може випадково захопити кілька листів і тим самим вони не пройдуть через друкує елемент і застрягнуть. Може здатися, що листи зліпилися. Як сказано вище.

  3. Погана папір в принтері

    Питання: чи варто взагалі про це говорити? Думаю, користувач знає на що йде, коли вставляє в принтер старі, пом'яті листи в надії нормально роздрукувати документ. Та й навіщо? Звичайно, якщо важливість такого документа байдужа, тоді можна друкувати все, що завгодно. Але з іншого боку, уявімо, що необхідно протестувати принтер і для цього включаємо пробний друк, а папір вибираємо раніше вже використовувалася - чернетка. Чому б і ні? але кращим радою було б не використати такі прийоми друку, щоб згодом не поламати принтер через який-небудь там невдалої спроби витягнути папір з принтера.

  4. Можливо, папір не підходить для принтера

    Ще варіант, теж досить поширений. Справа в тому, що існують різні формати паперу, різну якість паперу, розмір, вага і т.п. Якщо принтер зажував папір, можливо, ви використовуєте папір, що не підходить за вимогами !? Занадто тонка або, навпаки, занадто товста. Просто перевірте це і, при необхідності, замініть папір.

  5. Нерівно вставили папір в принтер

    Буває ситуація, коли випадково поклали папір нерівно в лоток і принтер її так само невдало захопив. Трапляється, і сам принтер нерівно вистачає папір. Можливо, він просто втомився !? Остудіть принтер, дайте йому відпочити.

Як витягнути папір з принтера

В принципі, про це вже написано вище. Для того, щоб витягти папір з принтера, необхідно відкрити кришку принтера, а також всі закривають елементи, що забезпечують вихід паперу. Дотримуючись обережності, акуратними рухами вийняти папір. Не потрібно різко висмикувати її, так можна відірвати більшу її частину, після чого залишки паперу буде витягти набагато складніше.

Важливо! Дуже часто, користувачі з такою проблемою, при спробі витягнути папір з принтера її відривають. Відбувається це як: взялися за один кінець листа - він йде з натягом. Як тільки папір начебто пішла, ми задоволені починаємо сильніше за неї тягнути, в результаті чого лист відривається а в принтері залишаються залишки паперу. Якщо, все ж це сталося, скористайтеся пінцетом або іншим схожим інструментом, зачепитеся за край листа і потягніть у бік виходу паперу.

Кришка принтера відкрита

Якщо в будь-якому принтері, в тому числі і HP LaserJet 1018 буде відкрита кришка або нещільно закрита, принтер друкувати не буде. Іноді навіть мікроотвір в кришці може привести до того, що принтер перестає друкувати. Причиною може бути вихід з ладу закриває елемента, запірних пристроїв. І тому, поки яка-небудь з кришок відкрита, принтер не друкується.

Для того, щоб виправити ситуацію, необхідно перевірити всі дверцята, кришки та інші закривають елементи. При необхідності відкрити їх і щільно закрити.

Проблема з кабелями

Принтер HP LaserJet 1018 з'єднується з комп'ютером за допомогою USB-кабелю. Найчастіше такі кабелі недовговічні і тому часто виходять з ладу. Щоб перевірити працездатність кабелю, необхідно використати інший кабель. Для вірності проблемний usb-кабель підключити до іншого принтера. Якщо після підключення нового кабелю принтер почав друкувати, відповідно, проблема в USB-кабелі.

Також, не зайвим буде перевірити мережевий кабель кабель електроживлення. Ці кабелі не так часто виходять з ладу, але все ж, аналогічним способом перевіряємо його працездатність і робимо відповідні висновки.

ПРИНТЕР за умовчанням

Трапляється так, що принтер HP LaserJet 1018 встановлено, але при спробі друку, він не друкує, мовчить. Якщо на комп'ютері встановлено ще який-небудь принтер, цілком можливо, що HP LaserJet 1018 не встановлено за замовчуванням. Перевірити це можна в списку принтерів, для чого необхідно відкрити Панель управління і вибрати пункт Пристрої та принтери. Той принтер, на якому встановлений зелений прапорець, є принтером за замовчуванням, що означає, що всі програми і додатки будуть відправляти завдання на друк саме на цей принтер за замовчуванням.

Комп'ютерні новини, огляди, рішення проблем з комп'ютером, комп'ютерними іграми , Драйверами і пристроями та іншими комп'ютерними програмами . "Title =" програми, драйвери, проблеми з комп'ютером, іграми "target =" _ blank "> Комп'ютерна допомога, драйвери, програми, ігри

КАРТРИДЖ ЗАКІНЧИВСЯ

Звичайне явище, коли в картриджі закінчилася фарба або в принтері закінчився картридж. Тому його необхідно замінити. Саме так диктують умови виробники принтерів. Тільки покупка нового картриджа. Однак, існують умільці, здатні обходити цю проблему, використовуючи різні прошивки принтерів.

HP LASERJET 1018 НЕ БАЧИТЬ КОМП'ЮТЕР

Несправні роз'єми і дроти

Якщо ваш принтер HP LaserJet 1018 не бачить комп'ютер, не визначається системою виною можуть бути різні причини. Якщо у випадку, описаному вище, комп'ютер хоч якось знаходить принтер, то в даному випадку, все з тими ж проблемами з проводами, принтер взагалі не бачить комп'ютер і ніяк не реагує ні на які спроби його підключення.

Справа в тому, що в попередньому варіанті комп'ютер бачить принтер як би частково, тобто він його бачить, але це єдине, на що його вистачає. Кабель старий, не тягне, і тому виникають в принтері HP LaserJet 1018ошібкі. У нашому ж випадку, кабель повністю вийшов з ладу. Допоможе тільки заміна. Благо, що ціни на них не настільки високі, щоб можна було його замінити.

HP LASERJET 1018 НЕ ПРАЦЮЄ

Якщо ваш принтер HP LaserJet 1018 не працює, встав, не просто перестав друкувати, а зносився так, що навіть не включається, рішення тут можливо тільки одне з двох, за умови, що самостійні спроби полагодити принтер безуспішні - віднести принтер в ремонт або придбати новий . Якщо принтер новий, на гарантії, можна скористатися послугами ремонту по гарантії.

Ось деякі з тих проблем, які можуть виникати у користувачів HP LaserJet 1018. Якщо ви не знайшли відповіді на свої питання, будь ласка, задавайте їх у коментарях. Або ж у вас є своє власне рішення, самостійно виправили проблему з печаткою HP LaserJet 1018, а також інші несправності, поділіться ними. Адже, можливо, комусь прямо зараз потрібна допомога, і саме ваше рішення може допомогти. Всім удачі!

Будь-яке з периферійних пристроїв , Що полегшують виконання безліч друкованих завдань, може вийти з ладу, що загрожує зниженням якості оброблених документів. І якщо принтер HP LaserJet P1102 перестав друкувати або друкує блідо, можна зробити серію дій, які допоможуть усунути неполадки.

Деякі моделі пристроїв одного виробника (наприклад, HP LaserJet 1018, HP LaserJet 1020 HP LaserJet 1022, HP LaserJet p1102) можуть видавати одні й ті ж помилки. Чому так відбувається, можна пояснити схожістю технологій друку. Однак, вирішувати проблему в кожному окремому випадку потрібно буде в індивідуальному порядку.

Контрольний список з послідовними етапами усунення неполадок дозволяє по черзі виключати різні причини , Чому принтер не друкується.

Спочатку, якщо пристрій HP LaserJet p1102 узагалі не друкує, необхідно перевірити всі підключення. Якщо принтер підключений до мережі, спробуйте його запустити через включення кнопки запуску. Далі переконаєтеся, що апарат з'єднаний кабелем або бездротовим способом до ПК. Надійність даного з'єднання теж слід перевірити. Потім можна перевірити настройки з'єднання (порівняйте протокол маршрутизації пристрою і точки доступу).


Потім можна перевірити настройки з'єднання (порівняйте протокол маршрутизації пристрою і точки доступу)

У випадках, якщо принтер з бездротовим з'єднанням Не друкує, потрібно переконатися в надійності підключення. Якщо принтер виконує пошук, індикатор буде блимати. В цьому випадку можна почекати, поки він підключитися до зазначеної точки доступу, попередньо перевіривши налаштування і шлях з'єднання. Якщо ж індикатор перестає блимати, це може вказувати на відсутність бездротового підключення . Для таких ситуацій можна виконати примусове підключення апарату або запустити програму, за допомогою якої буде проведена настройка і підключення. Щоб перевірити, як друкує принтер, далі можна запустити роздруківку документа з конфігураціями.

Якщо агрегат не проведе друк заданої сторінки, потрібно буде провести видалення його із системи, після чого варто спробувати встановити його знову.

Якщо таких дій недостатньо для того, щоб принтер почав друкувати, можна звернутися до Центру обслуговування клієнтів, вказавши модель пристрою.

Є й інші причини, чому принтер може перестати функціонувати. В першу чергу, це неправильне положення паперу у вхідному лотку. Можливо, пристрій не друкує саме тому. Також необхідно встановити, які технічні характеристики паперу та чи відповідає вона вимогам використання витратних матеріалів до пристрою HP LaserJet p1102.

Що стосується технічної сторони, то принтер може припинити друкувати, якщо:

  • встановлено не відповідає ПО;
  • не встановлено драйвер друку;
  • встановлено, що не відповідає моделі пристрою драйвер.

У подібних випадках перевірити, чому пристрій вийшов з ладу можна, спробувавши роздрукувати сторінку з конфігураціями. Якщо печатка не відтворюється, слід зробити ті ж дії з іншого ПК, на якому встановлено відповідні драйвера, ПО.

Як перевстановити драйвер?

Виключивши апаратні неполадки (нестабільна напруга на лінії, миготіння світлових індикаторів, повідомлення про помилку і т.д.), варто спробувати перевстановити драйвер.

Якщо раніше працював, а зараз не друкує, варто знайти новий драйвер , Скачати його на ПК і підготувати принтер до маніпуляцій з драйверами. Спочатку відключається принтер від комп'ютера. Далі через «Пуск» потрібно відкрити розділ «Пристрої та принтери» і видалити з нього драйвер, встановлений під вашу модель принтера (HP LaserJet p1102). Після цього можна запустити файл з драйвером, скачаний попередньо, і встановити його, слідуючи підказкам майстра.

Підключивши принтер до ПК, пробуйте роздрукувати документ. Якщо знову принтер узагалі не друкує, можна ще раз перевстановити драйвер або перевірити через операційну систему , Чому перестав друкувати принтер.


Якщо пристрій працює з ОС Windows XP, Vista, Windows 7, 8

Якщо виникли проблеми з принтером HP, який взаємодіє з ОС Windows XP, Vista, Windows 7 або Windows 8, можна використовувати спеціальну програму , Розроблену і виробниками пристроїв Hewlett Packard - HP Print and Scan Doctor. Вона створена для підтримки користувачів пристроїв HP (для здійснення друку, сканування).

Можна також перевірити, чому не друкує Ваш принтер, звіривши конфігурації драйверів друку. Тобто, якщо за замовчуванням у вас встановлений один апарат, а користуєтеся Ви декількома, необхідно перевіряти кожен раз відповідність конфігурацій точки доступу і пристрої.

Якщо принтер узагалі не друкує, слід перевірити коректність функціонуючого додатки. Якщо не виходить роздрукувати документ з зазначеної програми , Необхідно перевірити коректність її роботи. Для цього спробуйте послати на друк документ з іншої програми. Наприклад, надрукувавши в «Блокноті» кілька рядків спробуйте роздрукувати їх. Якщо операція пройшла без проблем, значить первісне додаток працює некоректно.

Збої в принтері можуть виникати при причини нестачі віртуальної пам'яті . Для того, щоб роздрукувати заданий документ , Попередньо принтер HP LaserJet p1102 виробляє його обробку в віртуальної області на ПК. Якщо такий області мало (не менше заявлених 200 Мб), принтер буде видавати чисті аркуші паперу. Щоб принтер знову став друкувати, можна збільшити цей обсяг через налаштування ОС (для кожної з них процедура може відрізнятися).

Якщо пристрій працює з ОС Mac OS X 10.6, OS X 10.7 Lion, OS X10.8 Mountain Lion

Якщо не друкує принтер, який взаємодіє з ОС ОС Mac OS X 10.6, OS X 10.7 Lion, OS X10.8 Mountain Lion, потрібно також виключити проблеми з підключенням, неполадки з USB-кабелем, перевірити відключення функції «черги друку».

Щоб повернути принтер до роботи, можна зробити видалення і відновлення пристрою в списку принтерів. Для цього відкривається знак Apple і через нього користувач потрапляє в розділ «Налаштування друку». Виявивши «Друк і факс», через нього входимо в «Принтери» і вибираємо «Ваш принтер» (HP LaserJet p1102). Видаливши пристрій ( «-»), від'єднайте його від ПК і перезавантажте останній. Далі потрібно пройти по тій же схемі і підключити пристрій знову, натиснувши «+». Знову спробуйте зробити роздруківку сторінки.


Знову спробуйте зробити роздруківку сторінки

Якщо знизилася якість друку

Для ситуацій, варто перевірити ще раз налаштування друку з параметрами використовуваного носія. Також причини блідої друку можуть ховатися в компонентах картриджа і особливості тонера.

У монохромних принтерах HP часто виникають проблеми з друком (принтер друкує блідо) на тлі зносу деяких деталей картриджа. В першу чергу, це дозуюче лезо і магнітний вал, які бажано міняти одночасно з метою продовження експлуатаційного терміну розхідники. Щоб зрозуміти, чому пристрій блідо друкує і чи потрібно заміна таких комплектуючих, можна послати на друк документ, повністю залитий сірої заливкою. Якщо результат не влаштовує, замініть зазначені деталі. Після процедури результат повинен істотно покращитися.

Бліду друк принтера можна усунути за допомогою заміни барабана. Але ця маніпуляція буде ефективною, якщо новий барабан згідно технічним характеристикам , Заявленим виробником, здатний більш активно притягати тонер, ніж попередній барабан або цикл зносу барабана практично досяг кінця.

Нижче наведено корисне відео:


Що це означає?
Та й навіщо?
Чому б і ні?
Як перевстановити драйвер?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com