рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Стрижка рапсодія, технологія виконання зачіски на середні, короткі і довгі волосся + фото

  1. Як виглядає рапсодія
  2. Кому підходить стрижка
  3. 5 причин зробити стрижку рапсодія
  4. Який варіант вибрати
  5. Для короткого волосся
  6. Фотогалерея: варіанти рапсодії для короткого волосся
  7. Фотогалерея: варіанти рапсодії для волосся середньої довжини
  8. Фотогалерея: варіанти рапсодії для довгого волосся
  9. Для кучерявого волосся
  10. З чубчиком або без
  11. Як стригти рапсодію
  12. Покрокова інструкція стрижки класичної рапсодії
  13. Відео: як зробити сучасну рапсодію
  14. Варіанти забарвлення рапсодії

Є стрижки, які десятиліттями залишаються актуальними і безпрограшними варіантами. І це не випадково. Вони універсальні: виглядають цікаво на молодих дівчат і оживляють образ осіб старшого віку, допомагають виглядати бездоганно і стильно як в будні, так і у свята, здатні ефектно приборкати неслухняну густу шевелюру, а рідке волосся, навпаки, перетворити в грайливу «шапочку». Але головне достоїнство таких зачісок - простота в догляді. Вони легко укладаються і не вимагають особливих навичок і умінь. До таких чудо-стрижкам відноситься рапсодія.

Як виглядає рапсодія

Рапсодія за своєю формою дуже схожа на інші «рвані» стрижки. Вона, як драбинка і каскад, за рахунок різної довжини пасом візуально додає об'єм зачісці. Відмінність лише в тому, що у неї більш укорочена верхівка у вигляді пишної шапочки. Знизу пасма зістригали великими сходами, які потім вільно лягають на плечі.

Знизу пасма зістригали великими сходами, які потім вільно лягають на плечі

Особливість рапсодії - укорочена верхівка, яка надає зачісці додатковий обсяг

Рапсодія добре укладається як на довгих, так і на більш короткому волоссі. Вона зберігає форму протягом декількох місяців і не вимагає кардинальної коригування, досить тільки підстригати кінчики.

Своєю популярністю стрижка рапсодія зобов'язана серіалу «Друзі» і серії фільмів «Ангели Чарлі».

Ще одна перевага рапсодії - можливість експериментувати з варіантами укладання. Зачёсивая волосся набік, змінюючи проділ, збільшуючи обсяг верхівки або прибираючи його, можна кожен день створювати нові образи.

У жінок, які обрали рапсодію, завжди є можливість для експериментів з укладанням

Кому підходить стрижка

Рапсодія підійде практично всім. Це універсальний варіант, який приховає недоліки зовнішності і підкреслить її гідності. Стилісти рекомендують рапсодію власницям густих і рідкого волосся, прямих і кучерявих локонів, юним дівчатам і жінкам елегантного віку.

5 причин зробити стрижку рапсодія

  1. Якщо потрібно пом'якшити риси обличчя і відкоригувати овал. Звузити кругле обличчя допоможе рапсодія середньої довжини з невеликим об'ємом на маківці. Для квадратного або прямокутного обличчя підійдуть об'ємна «шапочка» і м'які хвилі, які будуть приховувати неідеальний підборіддя.
  2. Якщо треба збільшити або зменшити обсяг. Рапсодія - ідеальний варіант для власниць рідкого волосся, візуально вони стануть пишніше, а зачіска - багатшими. У той же час така ступінчаста стрижка полегшить догляд за густим волоссям.
  3. Якщо хочеться виглядати молодше. Рапсодія має омолоджуючий ефект, вона допомагає скинути відразу пару років. Нерівні пасма надають образу легку невимушеність і недбалість, яка властива юним особам.
  4. Якщо є проблема плутаються кучерів. З рапсодією кучеряве волосся легше розчісується і простіше укладаються. У них більш доглянутий вигляд.
  5. Якщо немає часу на тривалу укладку. Ступінчасту стрижку досить підсушити феном, і ефектна зачіска, яка протримається весь день, готова.

Стрижка рапсодія для прямого волосся надає образу легкість і чарівність

Який варіант вибрати

Стилісти пропонують багато варіантів стрижки та укладки рапсодії. Остаточний результат в першу чергу залежить від довжини і типу волосся.

Для короткого волосся

Оригінально виглядає рапсодія на короткому волоссі. Елегантна або недбала «шапочка» на маківці в поєднанні з вільно лежать нижніми пасмами робить образ стильним і сміливим. Особливо зухвало виглядає, якщо на верхівці вистригає «чубчик».

Коротка рапсодія дуже хороша в тих випадках, коли потрібен додатковий обсяг. Ще одна перевага - можливість експериментувати з укладанням. Кінчики рапсодії завиваються плойкою, але особливо стильно і модно виглядає, коли все пасма витягнуті праскою.

Фотогалерея: варіанти рапсодії для короткого волосся

Для середніх волосся

Власниці волосся середньої довжини дуже часто вибирають «рвані» стрижки. Вони завжди ефектно виглядають і легко укладаються. Тут є над чим поекспериментувати. Можна зробити рапсодію з чубчиком - прямий або косий. Це освіжить образ, зробить більш виразними очі. Стрижка з чубком врятує жінок з великим лобом і великими рисами обличчя.

Креативно і сміливо буде виглядати дворівнева чубчик з коротким нижнім шаром і довшим верхом. Така рапсодія для тих, хто любить виділитися з натовпу. Вона неймовірно проста в укладанні і зберігає ефект «тільки з салону» довгий час.

Рапсодія - не нова тренд на перукарському Олімпі, але саме асиметрія робить її сьогодні однією з найактуальніших і популярних стрижок.

Фотогалерея: варіанти рапсодії для волосся середньої довжини

Для довгого волосся

Не секрет, що довге волосся вимагають особливого ставлення до себе. Рапсодія, як і інші ступінчасті стрижки, в цьому випадку - відмінна паличка-виручалочка. Вона додасть довгим волоссям доглянутий вигляд, полегшить догляд за ними, навіть елементарне розчісування з нею буде проходити набагато приємніше і швидше.

Рапсодію можна виконувати по всій довжині: зачіска виходить струмує, природною і дуже вишуканою. Але більш креативно виглядає, якщо зістригти пасма тільки на рівні підборіддя, трохи вище або нижче. Такий варіант часто вибирають юні і сміливі особи.

Стрижка рапсодія - ідеальний варіант для дівчат, яким шкода розлучатися з довгими локонами.

Стилісти часто рекомендують рапсодію тим, хто любить ходити кожен день з розпущеним волоссям. При правильній техніці виконання волосся не сплутується і красиво укладаються ярусами. Причому цей ефект зберігається як на прямих, так і кучерявих волоссі.

Рапсодія - унікальна стрижка. На кожній дівчині вона виглядає по-різному, і її не можна повторити точь-в-точь на іншу людину.

Фотогалерея: варіанти рапсодії для довгого волосся

Для тонких і густого волосся

Стрижка рапсодія має дивовижну властивість - дуже густе волосся вона зменшує в обсязі, а надто рідкісним надає пишність. Вона завжди буде виглядати природно і акуратно незалежно від довжини. Для небагатої шевелюри коротка рапсодія просто порятунок. Навіть найслабші і тонкі пасма заграють з нею по-новому і не будуть виглядати прилизаним.

Навіть найслабші і тонкі пасма заграють з нею по-новому і не будуть виглядати прилизаним

Власницям тонкого волосся рапсодія підійде як не можна до речі

Для довгих густого волосся рапсодію вибирають рідше, ніж каскад і драбинку, але з нею образ виходить набагато креативніше.

Для кучерявого волосся

Доречна рапсодія і на кучерях. Однак слід бути обережним з сильно кучерявим волоссям. З ступінчастою стрижкою вони можуть ще сильніше пушіться і стирчати в різні боки. Якщо все ж вибір припав на рапсодію, небажано дуже коротко стригти волосся на маківці, так як дрібні кучері порушать малюнок зачіски і вона буде виглядати недоглянуто.

Якщо все ж вибір припав на рапсодію, небажано дуже коротко стригти волосся на маківці, так як дрібні кучері порушать малюнок зачіски і вона буде виглядати недоглянуто

«Рвана» рапсодія відмінно виглядає навіть на хвилястих волоссі

З чубчиком або без

Рапсодія хороша як з чубчиком, так і без неї, тут все залежить від форми особи і переваг. Деякі дівчата вважають за краще варіант без чубчика. Він безпрограшний, завжди виглядає елегантно, стильно, але консервативно. Чубчик же додає веселі нотки в образ, якщо правильно її підібрати:

  • коса чубчик подовжує риси обличчя, тому вона підійде для кругловидих дівчат. До того ж така форма чубчика надає додатковий обсяг зачісці;
  • пряму чубок краще вибирати власницям стандартного овалу або злегка витягнутого особи;
  • повним дівчатам не варто робити занадто коротку чубок, вона ще більше округлити обличчя;
  • Філіровать чубчик підійде дівчатам з квадратним обличчям, така форма створює враження ламаної лінії і скрашує незграбність особи.

Як стригти рапсодію

Стилісти виділяють два способи виконання рапсодії. Перший - класичний, з укороченою верхівкою. Другий - більш сучасний, при якому об'ємна «шапочка» стрижеться не у самої верхівки, а набагато нижче. В результаті виходить теж багатошарова стрижка, але вона не так яскраво виражена, як в першому випадку.

Покрокова інструкція стрижки класичної рапсодії

  1. Розділити волосся на зони. Зробити горизонтальний проділ - від вуха до вуха (при створенні можна орієнтуватися на середину вуха). Знайти найвищу точку верхівки і виділити там контрольну пасмо (КП).
  2. На потиличній зоні через кожні 1,5 см виділяти пасма і підтягувати їх до контрольної.
  3. Виділити контрольні пасма на скроневих зонах.
  4. На тімені зробити ще один проділ (він повинен бути П-подібної форми) і через кожні 1,5 см підтягувати пасма до контрольної.
  5. Підтягуючи контрольні пасма, вистригти скроневі зони.

    Як стригти рапсодію: покрокова інструкція

Відео: як зробити сучасну рапсодію

Способи швидкої і красивою укладання

  • за допомогою фена. Рапсодія хороша тим, що вона не потребує особливої ​​укладанні. Досить просто підсушити волосся феном і зачіска готова. Для додаткового обсягу можна використовувати круглу гребінець, пінку або мус. Спочатку укладається верхня шапочка, потім волосся у особи і чубчик;
  • за допомогою прасування. Це більш сучасний спосіб укладання рапсодії. Обов'язково використовується термозахисний засіб, особливо на кінчиках волосся. Нижня частина зачіски витягується дрібними пасмами зверху вниз. Верхня закручується праскою всередину. Волосся з боків можна витягнути на-віч. Укладання чубчика - справа смаку і бажань. Можна міняти її напрямок, тоді кожен раз буде виходити новий образ;
  • за допомогою плойки. При такому способі укладання теж в першу чергу наноситься термозахист. Нижні волосся можна не чіпати, але якщо потрібно надати більш пишний вигляд, їх бажано злегка підкрутити. Локони на «шапочці» можна моделювати в різному напрямку - від цього буде залежати загальний малюнок зачіски. Вийде дуже стильно, якщо деякі пасма рапсодії укласти гелем або воском.

Рапсодія дозволяє щодня міняти образ

Варіанти забарвлення рапсодії

Рапсодія навіть без забарвлення і особливої ​​укладання виглядає стильно і сміливо. Якщо до неї ще додати оригінально забарвлені пасма, то ефект посилиться подвійно. За допомогою забарвлення можна освіжити образ, підкреслити індивідуальність, візуально домогтися більшого обсягу зачіски.

Мелірування - класика, але саме цей спосіб вдало поєднується з рапсодією. Його можна зробити по всій голові або тільки на «шапочці», однак більш сучасний спосіб - виділити за допомогою мелірування всього кілька пасом.

Мелірування - не нова варіант такої процедури, але завжди актуальний

Ще сміливіше і більш актуальною буде виглядати колорирование - використання декількох тонів. Рапсодія заграє різними фарбами, а волосся заблищать. Можна вибрати спокійні відтінки, тоді вийде ефект переливчасті. Яскраві і контрастні фарби додадуть креативу в образ.

Колорування змушує стрижку грати незвичайними квітами

Відмінно підійде рапсодії омбре. Цей спосіб забарвлення особливо популярний останнім часом. Перехід від одного кольору до іншого можна зробити більш плавним, а можна чітко виділити кордону.

Омбр з плавним градієнтом змориться особливо оригінально на прямому волоссі

Блондування теж зробить рапсодію виразніше. Якщо освітлити тільки верхню частину, зачіска буде здаватися більш об'ємною.

Оригінальна фарбування стрижки - швидкий і ефективний спосіб перевтілення

Елегантна, витончена, смілива, оригінальна - всі ці епітети підходять для стрижки рапсодія. Якщо ви хочете почути такі ж слова на свою адресу, тоді сміливо плануйте похід до перукаря.

Давайте знайомитися! Мене звуть Тетяна. За освітою - філолог. Оцініть статтю: Поділіться з друзями!

Стаття прочитана 3588 раз (a).

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com