рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Нанесення гель-лаку на нігті - матеріали і покрокова інструкція

  1. Чому гель-лак? Фото-інструкція про нанесення гель-лаку
  2. Матеріали і інструменти для роботи
  3. Технологія нанесення покроково
  4. Трохи про догляд за гель-лаковим покриттям

Гель лак - це справжній манікюрний тренд сучасності. Адже таке покриття тримається на нігтях 20 днів і більше, зберігаючи яскравість і не сколюючи. А матеріали для такого надстійких покриття цілком доступні. Але виникає парадокс - дуже багато бажаючих працювати з гель-лаком, але, на жаль, далеко не кожен майстер дотримується правильної технології. А адже саме дотримання технології гарантує стійкість манікюру, задоволених клієнтів і, як наслідок, - хороший заробіток!

Отже, як правильно наносити гель-лак і чому взагалі варто вибирати саме це покриття?

Інструкція оновлена ​​і актуальна в відповідно до нових технологій 2018 года!

Чому гель-лак? Фото-інструкція про нанесення гель-лаку

Гель-лак - це кольорове високоміцне покриття. Воно залишається на нігтьової пластини 14-21 день, причому не втрачає блиску і не сколюється. Ви можете повністю зберегти гель-лак на нігтях навіть після 3 тижнів, але ніготь відросте від кутикули і стане неохайним. Покриття не ремонтується, а створюється заново. Благо, для цього знадобиться всього до 40 хвилин часу.

Подивіться, як правильно наносити гель лак на фото - і ви легко розберетеся в тому, як створювати бездоганний, барвистий і стійкий манікюр.

Свіжа стаття з фото: " Модні ідеї манікюру з бірюзовим гель лаком в 2018 році "

Матеріали і інструменти для роботи

Матеріали і інструменти для роботи

У тому, як правильно наносити гель-лак на нігті, немає нічого надскладного, якщо ви заздалегідь правильно організуєте робоче місце. Нам знадобиться:

Використання гель-лаків, праймерів, фінішів і знежирювачів від Коді гарантує міцність і естетичність манікюру. Крім того, при використанні будь-якого відтінку з різноманітною палітри Коди не буде потрібно спилювати нігтьову пластину - це атравматично технологія, яка зберігає здоров'я ваших нігтів.

Технологія нанесення покроково

Отже, ми підготували інструменти та матеріали - тепер переходимо до того, як наносити гель лак на нігті. Кожен етап технології важливий, адже ідеальний результат можна отримати тільки дотримуючись всі рекомендації:

1. Виконуємо підготовку нігтьової пластини. Це може бути як класичний манікюр при необхідності або ж просто надання нігтьової пластини правильної форми. Для формування нігтя використовуємо пилку-краплю, яка підходить для роботи з натуральними нігтями. Також обов'язково підгинаємо кутикулу апельсиновою паличкою.

Також обов'язково підгинаємо кутикулу апельсиновою паличкою

2. Виконуємо запив нігтя. Увага! Ніготь спилювати не потрібно - виконує тільки шліфування поверхні, щоб забезпечити кращу сцепляемость гель-лаку з нігтем.

3. Дезінфікуємо нігтьову пластину.

4. Нігтьова пластина обезжиривается і підсушується. Для цього використовуємо Nail Frasher від Коді, що виконує функції знежирювачах і дегидратора одночасно. Засіб видаляє забруднення і жир, просушує нігтьову пластину і дуже швидко вивітрюється - значить, тут же можна продовжувати.

5. Покриваємо нігті безкислотним праймером. На поверхні нігтя він перетворюється в "двосторонній скотч". Природно, наносити праймер потрібно дуже акуратно, щоб не "підтягувалася" база. Праймером покривають весь ніготь, не доходячи до бічних валиків і кутикули по 0,5-1 мм.

6. Покриваємо нігті базою - тонким шаром, втираючи рухам. Обов'язково обробляємо торці. Базу сушимо в УФ-лампі 2 хвилини, а в LED - 30 сек.

7 7. Наносимо тонкий шар кольорового покриття, рухаючись зверху-вниз. Обов'язково профарбовують торцеву частину нігтя - це дозволить уникнути відколів при носінні. Сушимо перший шар в лампі, потім наносимо другий і знову сушимо.

8 8. Завершуємо процедуру нанесенням фінішного шару. Фінішем обов'язково проходимо торець нігтя. Сушимо в лампі.

9 9. Дисперсійний липкий шар знімається спеціальним засобом - Cleanser. Використання спецзасоби гарантує довговічність покриття. Якщо проігнорувати цей момент, покриття може швидко зруйнуватися.

10 10. Наносимо масло для кутикули.

Готово !!!

Трохи про догляд за гель-лаковим покриттям

Гель-лак Коди довго зберігає привабливість, що не пошкоджуючи водою і побутовою хімією. В процесі носіння такого покриття не рекомендують стригти і підпилювати нігті, але можна видаляти кутикулу.

Натхнення: " Дизайн нігтів з бежевим гель лаком: ідеї для натхнення 2018 "

Чому гель-лак?
Отже, як правильно наносити гель-лак і чому взагалі варто вибирати саме це покриття?
Чому гель-лак?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com