рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Макіяж смокі айс для карих, зелених, блакитних і сірих очей покроково

  1. покроковий процес
  2. кисті
  3. модифікації
  4. Відео

Складно знайти дівчину, яка нічого не чула про макіяж смокі айс - сьогодні він так активно увійшов в моду, що тільки лінива не спробувала відтворити його будинку. Він може бути як похмурим вечірнім, так і ніжним повсякденним - все залежить від вашого вибору. Підбираючи відтінки для карих, зелених або блакитних очей, будь-яка красуня може удосконалити ідею під себе.

Техніка отримала свою назву від англійського smoky eyes, що перекладається як «димчасті очі» Техніка отримала свою назву від англійського smoky eyes, що перекладається як «димчасті очі». Це словосполучення повністю описує основну суть макіяжу - чорний колір грамотно розтушовують. В результаті виходить вечірній ефект справжнього диму: від темного до світлого з ніжними переходами, що особливо здорово виглядає у карих і блакитних очей, а для сіро зелених краще бути уважніше. Для наочності варто ми підібрали покроковий урок на фото і відео.

Поступово техніка модернізувалася. Якщо чорний макіяж смокі айс виглядає зухвалим і похмурим, то коричневий - спокійніше і тепліше, фіолетовий - краще для блакитних і зелених очей, сіро-сталевий - більш повсякденно і природно. Головний принцип - правильно наносити тіні і підводку, щоб цьому навчитися, пошукайте корисні уроки.

покроковий процес

Для початку запасіться необхідною косметикою Для початку запасіться необхідною косметикою. Кожен окремий урок, який ви можете знайти, надасть вам свій список. Розглянемо план для чорного мейкап, але можна проводити його точно так само в будь-яких інших тонах, інструкція не зміниться.

  1. Чорний або коричневий олівець. Бажано м'який - намальовані ним стрілки не тримаються і відразу розповзаються, зате пігмент легко розтушовувати.
  2. Чорні матові тіні.
  3. Світлі тіні: бежеві, сріблясті або молочні.

Якщо ви очистили шкіру повік, завдали крем і основу, цим простим набором можна швидко зробити макіяж в стилі смокі айс. Підведіть очі м'яким олівцем дуже близько до вій і виведіть стрілку. Для темно-карих очей можете проводити більш товсті лінії.

Обов'язково ретельно профарбовують проміжки між волосками: світла шкіра буде добре помітна. Візьміть спеціальну кисть або ватяну паличку, щоб розтушувати олівець: потрібно діяти по діагоналі від низу до верху до зовнішнього куточка. Відтінок повинен бути насиченим у вій і плавно сходити нанівець.

Візьміть чорні тіні і легкими рухами нанесіть на рухому повіку Візьміть чорні тіні і легкими рухами нанесіть на рухому повіку. Не перестарайтеся: надлишок косметики зробить основний мейкап неохайним. Можна злегка розтушувати їх у напрямку від внутрішнього куточка очей до зовнішнього і потовщені там лінію. Прокрасьте складку рухомого століття найбільш світлими тінями і ретельно сховайте кордону. Щоб переходи були акуратними, потрібно взяти трохи тіней в середніх відтінках, наприклад, сірих, золотистих або бежевих. Урок вище покроково покаже, як змішати тіні, щоб на столітті вони переходили плавно.

Постарайтеся не забути про нижній повіці Постарайтеся не забути про нижній повіці. Прокрасьте ту половину, що ближче до зовнішнього куточка, м'яким олівцем і злегка розтушуйте. Переконайтеся, що стрілки зверху і знизу зійшлися в одну і загубилися серед темних тіней. Для карих очей можна швидко захопитися і переборщити з підведенням, тому стежте за товщиною ліній.

кисті

Щоб макіяж смокі айс був виконаний досконало, знадобиться не тільки хороша косметика, але і правильні види інструментів Щоб макіяж смокі айс був виконаний досконало, знадобиться не тільки хороша косметика, але і правильні види інструментів. Якщо ви подивіться покроковий урок на відео або на фото, то побачите, що дівчина використовує різні пристосування, а не одне - інструкція це має на увазі. Класична техніка вимагає всього три:

  1. Хороший аплікатор для тіней - щоб наносити тіні. Розтушовувати олівець пензлем складно, тому для цього теж використовуйте аплікатор або ватяну паличку. З кистей найкраще підійде кисть-олівець.
  2. Широка кисть - наносити темні тіні краще саме широким пензлем, так не буде надлишку, вони не размажутся.
  3. Велика пухнаста кисть для розтушовування кордонів.

Так як ви використовуєте світлі тіні після темних, вам або буде потрібно два аплікатора, або хороше очищення Так як ви використовуєте світлі тіні після темних, вам або буде потрібно два аплікатора, або хороше очищення. Не потрібно використовувати брудний інструмент: макіяж буде неакуратним. Але мити кисть - це погана ідея, вона буде довго сохнути. Якщо у вас лише одна щіточка, тіні з неї можна стерти звичайним скотчем - докладний ефект можна вивчити, якщо завантажити покроковий урок.

модифікації

Класичний макіяж смокі айс виконують рідко. Він занадто похмурий і вечірній, не підходить для звичайного робочого дня. До того ж якщо для карих очей насичені чорні відтінки будуть виглядати красиво, то чарівність зелених або сіро блакитних можна легко приховати таким мейкап. Докладний урок наочно продемонструє такий ефект.

Тому техніка активно модифікується, вносяться зручні зміни, з'являються нові види Тому техніка активно модифікується, вносяться зручні зміни, з'являються нові види. І використання різних кольорів - одне з них.

  • Для блакитних очей органічно виглядає smoky eyes в синіх тонах.
  • Для сірих очей - практично вся палітра, красиво виходить smoky eyes з бузковим і фіолетовим кольорами.
  • Для блідо-зелених і світло карих, горіхових - коричневий smoky eyes. Замість світлого відтінку підійде золотистий.
  • Для смарагдових очей підійде smoky eyes в зелених тонах. Також можна поєднувати чорний з салатовим і жовтими нотками.
  • Для карих очей оптимальний мейкап - класичний чорний. Можна поєднувати його з рожевим або жовтим.

За основу необов'язково брати темні кольори, щоб придумати, як зробити макіяж смокі айз За основу необов'язково брати темні кольори, щоб придумати, як зробити макіяж смокі айз. Мейкап в сірих відтінках виглядає природно, особливо для світлих очей.

Візажисти практикують і більш яскраві варіанти - виберіть корисний урок, щоб підібрати свій. Наприклад, мейкап з синього або блакитного до світлого або білому відтінку. З бордового можна перейти в малиновий, а з червоного - в золотисто-помаранчевий. Пам'ятайте, що результат дуже яскравий, він повинен бути доречним.

Пам'ятайте, що результат дуже яскравий, він повинен бути доречним

Відео

У цьому відео розповідаються і пояснюються всі тонкощі поетапного макіяжу для початківців. Якщо ви тільки починаєте занурюватися в світ косметики, то рекомендується до перегляду.

admin

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com