рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як малювати стрілки на очах: ​​інструкції з фото поетапно

  1. Варіанти виконання стрілок і вибір їх для різних типів очей
  2. Прості способи швидкого нанесення стрілок в домашніх умовах
  3. Техніка промальовування правильних ліній косметичним олівцем
  4. Малюємо стрілки на очах рідким підведенням поетапно
  5. Застосування сухої підводки
  6. Подвійні стрілки на очах - красиво чи комічно?
  7. рекомендації візажистів
  8. висновок

Кожна жінка мріє завжди виглядати бездоганно, в тому числі приділяючи пильну увагу очам, губах і руках. Виконуючи макіяж очей, можна скорегувати їх форму і замаскувати дрібні недоліки.

Класичні стрілки з'явилися ще в 50-х роках, вигідно підкреслюючи глибину погляду і надаючи очках грайливості. З тих пір пройшло багато часу, однак стрілки виявилися універсальним засобом коригування форми очей і завоювали популярність серед сучасних дам.

Варіанти виконання стрілок і вибір їх для різних типів очей

Виконуючи стрілки самостійно, слід розуміти, що перший раз він може виявитись зовсім неідеальними. Однак пара тренувань - і рівні стрілочки стануть візитною карткою їх власниці. Отже, слід розповісти про види стрілок і застосуванні їх на практиці в залежності від форми очі:

Форма очі · мигдалевидна форма очі вважається майже ідеальною і зможе витримати будь-які варіанти стрілок;

· Близько посаджені очі необхідно розширити візуально, а для цього слід починати вести стрілку від середини ока (орієнтування - зіниця), трохи розширюючи її до зовнішнього куточка ока або злегка завищуючи;

· Широко посаджені очі припускають початок лінії прямо у внутрішнього куточка і пропускання її аж до зовнішнього кута ока;

· Круглі очі необхідно окреслити повністю суцільним контуром м'якого олівця по верхньому і нижньому століттю; від середини ока стрілку слід поступово розширювати, а кінчик піднімати вгору, а потім розтушувати кордону;

· Стрілка для випуклої форми повинна починатися від внутрішнього куточка, поступово розширюючи і різко йдучи вниз до кінчика, без продовження і загострення;

· Маленькі очі легко збільшити світлою підводкою, завдаючи лінію тільки на верхню повіку і подовжуючи кінчик дуги; нижню повіку можна підкреслити білим кайалом;

· Вузькі очі або східний тип оформляються тонкої стрілочкою, злегка виходить за межі куточка ока;

· Нависло повіку і опущені куточки очей припускають виключно тонку промальовування, злегка відступаючи від внутрішнього куточка ока.

Види стрілок · тонкі стрілочки незамінні в повсякденному денному макіяжі;

· Стрілки-крила візуально «відкривають» погляд;

· Об'ємні стрілки доречні на вечірніх прийомах;

· Стрілки в єгипетському стилі - виключно вечірній варіант, який недоречний в денний час;

· Подвійні стрілки зазвичай виконується в чорному кольорі, поєднуючи його з яскравим контрастним кольором;

· Стрілки в стилі смокі дуже актуальні в новому сезоні, але тільки на вечірніх заходах.

Таким чином, зрозуміло, що стрілки можна виконувати різними кольорами і різними техніками, використовуючи підводку, лайнер і олівець.

Прості способи швидкого нанесення стрілок в домашніх умовах

Як навчитися малювати стрілки на очах? Починаючи підкорювати новий вид макіяжу очей, слід дотримуватися обов'язкових правил, в іншому випадку є ризик отримати асиметрично розташовані стрілки. Отже, слід розглянути невелику схему ідеального нанесення кольору на повіку:

  1. На повіку накладаємо розсипчасту пудру або консилер.
  2. Візуально проводимо лінію від зовнішнього куточка ока до кінчика брови, і, орієнтуючись на неї, малюємо хвостик лінії.
  3. Потім вибираємо відправну точку стрілки: внутрішній куточок або середина очі і ставимо кольором невелику риску.
  4. Наступний етап передбачає плавне і повільне нанесення лінії підводки, в якій поєднуються відправна точка і хвостик.

Так промальовується звичайна тонка стрілка з підвищеним наверх хвостиком. Якщо стрілка об'ємна, то тим же методом наноситься спочатку контур бажаного обсягу, а потім фарбується внутрішній простір стрілки.

Крім того, слід враховувати деякі нюанси правильного нанесення контуру:

  • стрілка повинна розташовуватися близько до лінії росту вій, не створюючи неакуратних «прогалин»;
  • повіку повинно бути напіввідкрито, щоб контролювати процес рівного нанесення лінії;
  • підбиваючи виключно нижню повіку, є ризик дістати комічне вираз обличчя.

Підліткові стрижки для хлопчиків Підліткові стрижки для хлопчиків   представлені в публікації нашого сайту представлені в публікації нашого сайту.

Весільні зачіски з фатою можна знайти в цієї статті .

Звідси ви дізнаєтеся, що таке альгінатна маска для обличчя.

Техніка промальовування правильних ліній косметичним олівцем

Як правильно малювати стрілки на очах олівцем?

За рахунок того, що олівець м'якший, ніж інші засоби нанесення підводки, а також легко піддається тушевкой і простіше стирається при недоліки, багато дівчат призначають його фаворитом повсякденного способу.

Але і при такому макіяжі існують свої достоїнства і недоліки, про які потрібно знати:

  • лінія повинна бути неперервна, тому що нерівності виправити буде складніше, ніж працюючи пензлем і підведенням;
  • для початку можна промальовувати лінію від середини століття до краю очі, а потім, в разі потреби, додати тонку лінію у зовнішнього куточка ока;
  • довгий і об'ємний хвостик промальовувати за допомогою олівця складно, тому він підійде тільки в разі, якщо лінія закінчується короткою рискою;
  • колір лінії стане яскравішим, якщо після першої тонкої лінії ще раз провести зверху повторний контур;
  • олівець з більш твердої текстурою добре підійде для нанесення тонких ліній і буде стійко триматися протягом дня;
  • м'який олівець дозволить зробити стрілку об'ємніше, а колір більш насиченим, проте стійкість промальовування недолговременна.

Отже, тонкі лінії, виконані олівцем, підійдуть скоріше для непомітного денного макіяжу, а для більш професійних і хитромудрих форм стрілок найкраще буде використовувати підводку. Отже, тонкі лінії, виконані олівцем, підійдуть скоріше для непомітного денного макіяжу, а для більш професійних і хитромудрих форм стрілок найкраще буде використовувати підводку

Малюємо стрілки на очах рідким підведенням поетапно

Якщо стрілки в олівці вже давно освоєні, пора братися за підкорення підводки, адже техніки нанесення практично ідентичні. Ще раз проговоримо, як намалювати стрілки самостійно, але тепер за допомогою рідкої підводки:

  1. Уважно подивіться на своє відображення в дзеркалі, визначте форму своїх очей і подумки намітьте товщину стрілки і довжину хвостика.
  2. Прикрийте повіку і поставте маленьку точку, від якої буде починатися лінія дуги.
  3. Слід малювати лінію якомога ближче до вій, тому акуратно проводите лінію від наміченої точки до середини ока і подивіться на результат: лінія повинна бути рівною і тонкою.
  4. Якщо все вийшло правильно, не відриваючи руки, прорисуйте лінію до куточка ока.
  5. Можна додати до отриманої лінії ефектний хвостик, намітивши невелику риску від краю ока, візуально прагне вгору до кінчика брови.
  6. Далі потрібно з'єднати основну лінію і промальовані хвостик, зафарбувавши відстань між ними.

Первісна «тренування» промальовування чіткої стрілки може не вийти, однак не варто впадати у відчай. Головне стежити за тим, щоб рука була твердою, в іншому випадку лінія не буде рівною.

Застосування сухої підводки

А як малювати красиві стрілки на очах сухий підведенням? Не варто лякатися назви, адже суха підводка так само легка в нанесенні, як і рідка. Для її використання обов'язково знадобляться інструменти для візажу - аплікатор або невелика пензлик. Для того щоб правильно її застосовувати слід дотримуватися таких правил: А як малювати красиві стрілки на очах сухий підведенням

  • не можна мочити сухий порошок, інакше він буде безнадійно зіпсований; для проведення лінії намочити слід тільки кисть і акуратно вмочити в невелику кількість фарби;
  • в цьому варіанті краще почати з середини ока, проводячи лінію до кінчика, а потім промальовувати куточок ока і зробити невеликий хвостик.

Суха підводка незамінна там, де потрібно розтушовувати фарби. Наприклад, при стрілках в стилі смокі вона буде універсальна: змоченою пензлем можна нанести тонку лінію біля основи вій, а сухим пензлем додати і розтушувати основний колір на столітті.

Подвійні стрілки на очах - красиво чи комічно?

На перший погляд, подвійні стрілки здаються дуже складними у виконанні, проте технічно промальовування двох ліній виконується так само, як і класична стрілка. Розглянемо правильну техніку нанесення для самостійного виконання. Як малювати подвійні стрілки на очах:

  1. Спочатку слід виконати графічність чітку стрілку по верхньому століттю основним кольором, зазвичай це - чорний варіант (проводиться твердим олівцем або рідким підведенням).
  2. Лінія проводиться близько до зростання вій і починається з тонкої дуги, збільшуючись до середини ока, а потім знову зменшуючись до кінчика.
  3. Хвостик стрілки обов'язково виводиться за межі лінії очі і повинен бути спрямований вгору.
  4. Далі слід визначитися, де буде розташовуватися друга стрілка - на верхньому або нижньому столітті.
  5. Подвійна стрілка на верхньому столітті буде виглядати дуже епатажно. Проводиться вона від внутрішнього куточка до зовнішнього, перекриваючи першу стрілку або лягаючи рівно по її дузі.
  6. Стрілку на нижньому столітті найкраще виконувати м'яким олівцем. Техніка нанесення повинна дзеркально відображати роботу з верхньою повікою. Починати проводити лінію треба від краю ока у напрямку до середини, можна злегка розтушувати для додання погляду глибини. Зовнішній куточок промальовувати можна тільки власницям великих очей.

Варто розуміти, що застосування подвійних стрілок в денному макіяжі абсолютно недоречно, краще залишити настільки театральний варіант для відвідування різних заходів.

рекомендації візажистів

Сучасні стилісти і візажисти радять експериментувати в макіяжі, вчитися грати з кольором, не зупиняючись тільки на монохромних чорних і сірих відтінках. Візажисти радять при виконанні макіяжу звертати увагу на такі нюанси:

  • денний макіяж добре витримує блакитні, сріблясті, золоті стрілки, до того ж вони візуально збільшують очей;
  • світлі відтінки підводки надають особі свіжий вигляд, приховуючи вік власниці стрілок;
  • ефекту «розкритого» погляду легко домогтися, застосовуючи наступну хитрість: верхню повіку підводимо глибоким кольором (наприклад, зеленим), а нижню повіку прорисовуємо кольором на кілька тонів світліше (світло-зеленим);
  • класична чорна лінія зменшує очей, але якщо хочеться зробити лінію саме ці кольором, варто проводити зовсім тонку лінію;
  • глибоко посаджені очі допоможуть візуально наблизити до ідеальної форми шоколадні, кавові і сірі відтінки підводки;
  • якісно намальована стрілка здатна збільшити обсяг вій в кілька разів.

Крім усього перерахованого вище, варто розуміти, що не всі види стрілок будуть доречні в професійній діяльності. Найкраще найяскравіші варіанти залишати для особливих випадків.

висновок

Завершуючи розповідь про мистецтво виконання стрілок, слід ще раз зупинитися на ключових моментах роботи з цієї точної технікою в макіяжі:

  1. Перед прорисовкой будь-яких ліній слід з'ясувати, яку форму має очей і яка техніка виконання зможе підкреслити його природну красу.
  2. Підібрати для себе ідеальний засіб нанесення підводки із запропонованих на ринку текстур: рідкої, сухий, гелеобразной, в олівці.
  3. Виконувати макіяж слід, розділяючи його на денний і вечірній, щоб не уславитися дамою з відсутністю смаку.

Будьте красиві і чарівні!

І ще трохи рад з малювання стрілок на очах є в наступному відео.

Подвійні стрілки на очах - красиво чи комічно?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com