рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Весняні вироби для дитячого садка

  1. готуємо квітки
  2. готуємо листочки
  3. робимо поляну



Наступ весни знаменується цілою низкою свят - Масляна, 8 Березня, Великдень, травневі свята, які є приводом для створення виробів в ДДУ. Дітки завжди дуже радіють приходу весни, тому весняні підробки для дитячого саду повинні відображати їх веселе сонячний настрій, розвивати художній смак і дрібну моторику, а також реалізувати трудове і морально-естетичне виховання дітей .



З чим у дітей асоціюється весна? Звичайно, з сонцем і першими квітами. Незважаючи на таку заяложену тему для виробів, у дітей залишається широкий простір для уяви. Отже, виділимо основні види виробів, які найпростіше робити:

  • Листівки. Для створення листівок будуть потрібні папір і фломастери, фарби або олівці. Листок паперу потрібно зігнути навпіл, на першій сторінці малюк може намалювати малюнок, а всередині написати своє побажання. Створення листівки можна ускладнити, наклеївши паперові аплікації. Існує ціле мистецтво створення листівок, яке називається кардмейкінг. Виділяють 3 найбільш популярні техніки кардмейкінга: вирізування малюнків з паперу, закручування тонких паперових смужок в завитки, а також накладання кольорових паперових смуг.
  • Аплікації з кольорового паперу - це безпрограшний варіант весняної вироби, якої, до того ж, можна прикрасити дитячий садок . Це можуть бути звичайні квіти, вирізані з кольорового паперу і приклеєні на лист твердого картону. Таку аплікацію можна урізноманітнити, наклеюючи квіточки і листочки на сухі гілки. Аплікації можуть бути об'ємними, наприклад, з зім'ятих серветок різних кольорів. Грудочки серветок можна прикрасити намистинками і нитками.
  • Сюжетні композиції з пластиліну або солоного тіста. Кожен елемент сюжетної композиції виліплюється окремо, висушується, забарвлюється гуашшю, а потім збирається вся композиція на аркуші щільного картону або в коробці з-під цукерок. З солоного тіста можна створювати об'ємні картини, які виглядають дуже оригінально.

Цей поділ виробів на види досить умовно, так як листівки можуть включати елементи аплікацій, а аплікації можуть складатися з паперових штучних квітів, адже справжня творчість не знає кордонів.



Розглянемо поетапне створення найпростішої весняної підробки для дитячого садка "Квіткова галявина".
Необхідні матеріали та інструменти:

  • - ножиці;
  • - трубочки для коктейлю;
  • - картонна коробка з-під яєць;
  • - кольоровий папір;
  • - фарби;
  • - клей.

готуємо квітки

Листок кольорового паперу потрібно розрізати на квадратики різної величини. Кожен квадрат потрібно скласти по діагоналі, а потім отриманий трикутник кілька разів згорнути. Із згорнутого листочка вирізаємо серце і розгортаємо його. Для однієї квіточки знадобиться мінімум 3-4 квадратика. В середині кожної заготовки для квітки вирізаємо кружок і нанизуємо заготовки на трубочку для коктейлю. Кінець трубочки треба розрізати ножицями - це тичинки.

готуємо листочки

Листочки вирізують з зеленого паперу, край кожного аркуша нарізають бахромою. До трубочці листя кріпляться за допомогою клею.

робимо поляну

З картонної коробки для яєць потрібно вирізати одну смужку і пофарбувати її фарбами в зелений колір. Після висихання фарби в коробку вставляють стебла квітів. Наша весняна квіткова поляна готова!

З чим у дітей асоціюється весна?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com