рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Наймодніші сукні 2016 року

  1. Модні сукні: зима 2016
  2. Стильні рішення модних зимових суконь 2016 на фото
  3. Модні сукні на весну 2016 року та їх фото
  4. Модні вантажні весняні сукні з колекцій 2016 року Фото
  5. Модні сукні на літо 2016 року: на фото актуальні тренди
  6. Актуальні теми принтів для суконь на літо 2016 і їх фото
  7. Модні сукні на осінь 2016 року

Футболка в усі часи ставало джерелом натхнення для модних кутюр'є.

Але в 2016 році їх фантазія перевершила будь-які очікування і найсміливіші прогнози, кожну сукню з колекцій 2016 року - це справжній шедевр Але в 2016 році їх фантазія перевершила будь-які очікування і найсміливіші прогнози, кожну сукню з колекцій 2016 року - це справжній шедевр. Залишилося тільки дізнатися, що саме нам пропонують носити в цьому році.

Головна і дуже приємна новина - сукні сьогодні займають центральної місце в гардеробі будь-якої модниці, хоча всього пару сезонів тому це було складно уявити. Але хвиля основного модного тренду - елегантною жіночності - вивела їх не тільки на світові подіуми, але і на вулиці.

Модні сукні: зима 2016

Холодна пора року - зовсім не привід відмовляти собі в можливості виглядати елегантно. Тим більше що моделі цієї зими дивним чином поєднують в собі практичність і високий стиль.

Навіть в повсякденних, розрахованих на робочі будні, нарядах використовуються благородні, дорогі і, звичайно ж, натуральні матеріали: твід, жаккард, трикотаж і тонка костюмна шерсть.

Зима 2016 задає моду на сукні вишукано простих фасонів і виразних форм в стилі «мінімалізм» - головному тренді сезону. На нього зробили ставку більшість світових Будинків моди, запропонувавши численні і дуже цікаві рішення стилю.

Прямі, довжиною «міді» силуети і навмисна недбала м'якість фасонів чудово поєднуються з натуральними тканинами локальних, насичених кольорів. «Нудно», - скажете ви. І помилитеся, тому що видима скромність таких нарядів - продуманий дизайнерський прийом, який дозволяє елегантно демонструвати жіночність силуету і образу в цілому.

Таким моделям не чужа легка провокація - оригінальні лінії декольте, обробка натуральною шкірою, вишукані мереживні і шифонові деталі. Акцент в зимових колекціях зроблений на оригінальний крій рукавів і кишень, їх складні форми зі складками і драпіровками відмінно поєднуються з лаконічною простотою фасонів.

Стильні рішення модних зимових суконь 2016 на фото

Вибираючи модні сукні взимку 2016 дизайнери рекомендують не обмежувати себе у виборі кольорів. Чорний, який вважався кілька сезонів поспіль базовим і гостро модним цієї зими присутній на колекціях тільки в якості контрастної обробки.

На зміну йому прийшли сірий і синій кольори. Причому, якщо сірий і все його багаті відтінки вважаються сьогодні майже класичними, то синій колір став новачком подіумів. Опівнічно-синій, темно-блакитний, ультрамариновий - ці романтичні назви відтінків синього описують саму модну колірну гамму сезону.

Хоча сучасна версія мінімалізму передбачає стримані кольори, в цьому сезоні дизайнери порушили це правило на користь яскравих і чистих кольорів. У зимових колекціях представлено багато відтінків червоного - від яскраво-червоного до бардо, а так само світлі тони перлинно-сірого і бежевого.

Окремою, але дуже елегантною лінією в зимових колекціях представлені в'язані моделі. Перевага в цьому сезоні віддано ажурним структурам і легким, вільним силуетах. Дуже заманливо і в той же час комфортно виглядають моделі, вирішені в світлих пастельних відтінках.

Модні сукні на весну 2016 року та їх фото

Стати крихкими і романтичними запрошують нас дизайнери в новому весняному сезоні. Для цього в нагоді вміння елегантно носити волани, оборки, драпірування і органічно виглядати в невагомих модних сукнях весни 2016. Ефектна жіночність обрана головним трендом сезону.

Не чекати літа, а починати носити легковажні короткі сукні можна вже на самому початку весни. Не по сезону легкі повітряні матеріали і кокетливі принти, згідно модним правилами, відмінно поєднуються сезонної взуттям і верхньої весняної одягом. Мистецтво вміло змішувати стилі буде, як ніколи, затребуване.

Строгість і елегантна стриманість зимових моделей поступається місцем продуманої жіночності. Летючі і асиметричні силуети, Напівприталені або відверто підкреслюють фігуру фасони стали основною лінією весняних колекцій модних в 2016 році весняних суконь.

Вантажні цитати - одне з найстильніших і цікавих напрямків, які обов'язково варто використовувати у власному весняному гардеробі. Дизайнерів надихнули фасони дуже жіночних і розкішних суконь середини минулого століття. Відверті вирізи, підкреслена талія і довжина, розкльошені подоли, цнотливо прикриває коліно - ці силуети відмінно підкреслюють фігуру і надають образу загадковість.

Такі наряди виглядають особливо органічно, якщо зшиті з тканин з витонченими, що не контрастними ніжними принтами. Квіти, горошок, і делікатна смужка підтримують стилістику моделей. Досить додати туфлі на стійкому каблуці або платформі і мініатюрну сумочку або клатч, щоб ідеально «потрапити» в стильний вінтажний образ.

Модні вантажні весняні сукні з колекцій 2016 року Фото

Ще одна модна рішення весняних фасонів, воно припаде до душі любителькам вільного стилю і легкого епатажу. Моделі довжиною «міні» гранично простого і вільно силуету, прикрашені яскравими принтами - один найсміливіших весняних хітів.

Темою принта може стати все що завгодно - від метеликів, квітів і психоделічних візерунків до чорно-білих портретних фотографій зірок кіно та музики. Чим яскравіше і крупніше буде принт - тим точніше потрапляння в тренд.

Модні сукні на літо 2016 року: на фото актуальні тренди

Літо - час яскравих забарвлень і відвертих фасонів. У моді будуть моделі будь-якої довжини, від «міні» до «максі». Щоб відповідати стандартам модного тренду модель повинна відповідати простому правилу: чим коротше довжина - тим простіше фасон.

Екстремальне «міні», а його чимало в літніх колекціях, виглядає сьогодні навіть не просто, а підкреслено скромно. Силует «трапеція», демонстративно лаконічний крій, практично повна відсутність декору - дизайнери максимально спростили фасони таких моделей. Але наповнили їх оригінальними принтами і квітами.

Модні «літні» принти витримані в двох напрямках. Перш за все, пастельні мініатюрні малюнки квіткової тематики, які створюють образ дуже жіночний і трохи наївний. Це практично річна класика, вирішена в цьому сезоні в ніжних, вишуканих відтінках.

Вона чудово виглядає в моделях довжиною «міді» і «максі», в романтичному, класичному і вінтажному стилі. Але поєднувати її, згідно модним канонам, потрібно з ефектними, дуже виразними аксесуарами і взуттям. Вони позбавлять образ від зайвої простоти, зроблять його складніше і багатогранніше.

Але не менш цікаві яскраві колірні рішення, адресовані натурам сміливим і екстравагантним. Великі привертають увагу принти, вирішені в найсміливіших, а головне яскравих колірних поєднаннях - одне з модних одкровень цього літа.

Актуальні теми принтів для суконь на літо 2016 і їх фото

Актуальні теми принтів для суконь на літо 2016 і їх фото

Екзотичні східні мотиви, абстрактні і складні геометричні малюнки і навіть репродукції знаменитих полотен світових майстрів живопису - це тільки деякі теми декору літніх моделей цього сезону. Пройти повз такого шансу не зможе жодна модниця, тим більше що дизайнери не обмежують прояв власної фантазії, задаючи тільки напрямок. Тему відвертості в цьому сезоні дизайнери розкривають по-новому.

Тему відвертості в цьому сезоні дизайнери розкривають по-новому

Наприклад, довжина «максі» цього літа виглядає не тільки жіночно, але і загадково. Цьому сприяє вибір кольорової палітри, який зробили дизайнери: бордово-червоний, фіолетовий і фаворит сезону - синій колір у всьому різноманітті його відтінків вносять ноту легкого драматизму і загадковості в моделі довжиною «максі». Враження підсилюють драпірування, пишні клешение подоли і відверто підкреслена лінія декольте модних довгих літніх суконь 2016.

Окремої згадки заслуговують тканини, використані в літніх колекціях цього року. Зрозуміло, перевага була віддана натуральним матеріалам, особливо актуальним влітку.

Але для додання необхідних ефектів і побудови потрібного силуету, дизайнери використовували в цьому сезоні шовковий шифон, атлас і сатин, а так само вишукані різновиди бавовняних тканин: муслін, батист і вуаль. Такий вибір фактур дозволяє модним річним суконь 2016 бути особливо вишуканими і жіночними.

Стильні фасони 11 модних суконь на літо 2016 року у фото:

Стильні фасони 11 модних суконь на літо 2016 року у фото:

Модні сукні на осінь 2016 року

Модний мінімалізм запал в душі кращих світових дизайнерів, завдяки чому осінь цього року обіцяє стати дуже стильною і виразною. Мінімалізм пропонує лаконічні форми і фасони, а нинішнє його прочитання наповнює їх благородними і навіть розкішними матеріалами. Особливо елегантно в такому ключі модною восени 2016 виглядають сукні.

М'які форми і «безрозмірність» моделі задають дуже стильний і в той же час комфортний силует, який підкреслює крихкість і жіночність фігури. Кращими матеріалами для втілення цієї модної ідеї восени стають натуральні вовняні тканини оригінальних фактур і ефектний трикотаж. Такі моделі чудово виглядають на жіночих постатях будь-якого типу, крадуть недоліки і створюють дуже стильні образи.

Осінні колекції повні виразних принтів і колірних поєднань. Особливо актуальні будуть суворі геометричні малюнки - смужки і «клітка». У цьому сезоні вони відрізняються нестандартними підбором відтінків, чим складніше і оригінальніше поєднання кольорів-тим актуальніше буде малюнок.

Дизайнери пропонують на час забути про світлу пастельній гамі і зануритися в розкіш сезонних природних відтінків: кольору осіннього листя, багату палітру коричневих і сірих відтінків, а також холодну гаму модних синіх тонів.

Колірна палітра модних осінніх суконь 2016 представлена на фото тут:

Колірна палітра модних осінніх суконь 2016 представлена на фото тут:

Тему вічної класики розвивають моделі в витонченому елегантному стилі. Повернулася в моду довжина «трохи за коліно», обтягуючі силуети і ретельно продумані драпірування - класика цієї осені нікому не здасться нудною. Саме так одягалися неперевершені «ікони стилю» середини минулого століття. вінтажна тема в колекціях цього року розвивається дуже активно і неординарно, і моделі цієї осені дозволяють органічно ввести її власний гардероб.

Модні сукні осені 2016 дозволяють виглядати крихкими і романтичними. Навіть повсякденні моделі виглядають в цьому сезоні жіночно, завдяки шляхетним матеріалами, насичених кольорів і деталей обробки. Їй дизайнери приділили особливу увагу, діапазон виражальних засобів в цьому сезоні широкий як ніколи - від заклепок в байкерському стилі до білосніжних «шкільних» комірців з мережива ручної роботи. Вибрати можна все, що дозволить довести до досконалості власний образ і підкреслити індивідуальність стилю.

Дивіться модні осінні сукні 2016 на фото:

Дивіться модні осінні сукні 2016 на фото:

Мода на сукні в 2016 році мимоволі змушує удосконалювати власний стиль. Задана провідними дизайнерами тенденція жіночності розкривається оригінально і яскраво. Сьогодні складно боротися зі спокусою і не приміряти на себе одяг, а разом з ним і образ. Саме час - вибирати свою модель!

джерело

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com