рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як підібрати прикрасу до вирізу сукні для створення ідеального образу

  1. Загальні правила підбору прикрас
  2. Як підібрати прикрасу до вирізу сукні: практичні рекомендації

Чарівність наряду в його гармонійності! Все повинно бути ідеально: крій, довжина, орнамент на матеріалі і, звичайно, прикраси, які незмінно доповнюють образ жінки. Діловий стиль або кежуал, повсякденний або урочистий - всюди останній штрих у вигляді ланцюжка, кольє або намиста просто необхідний. І в цьому ракурсі знання дівчата, як підібрати прикрасу до вирізу сукні, блузки, джемпера або сорочки, набувають особливого значення. Адже при неправильному виборі look не стане таким привабливим і стильним, як того б хотілося модниці.

Загальні правила підбору прикрас

Незважаючи на свою мінливість і мінливість в плані поєднання прикрас і нарядів мода притримує одних і тих же правил вже десятиліття. Це полегшує розуміння питання, як підібрати прикраси до сукні, і дає можливість сформулювати загальні правила і тенденції. Справа в тому, що крім форми горловини, виду і вартості прикрас, є й інші канони, про які варто знати, якщо хочеться виглядати стильно й елегантно в будь-якій ситуації.

Отже, модниці повинні розуміти:

  1. Прикраси підбираються під цветотип зовнішності, а зовсім не під відтінок тканини, як вважає багато хто. Якщо хочеться зрозуміти, як правильно підібрати прикрасу під виріз сукні, варто почати з себе.

Коротко правила вибору формулюються так: светлокожим блондинкам - прикраси зі світлими каменями; светлокожим брюнеткам - більш глибокі, але світлі тони; шатенкам - теплі кольори каменів і металів.

  1. Ефектні горловини не вимагають інших акцентів. Вважати, що складні вирізи - асиметричні, фігурні, багатошарові «хомути» або яскраво декоровані коміри вимагають додаткового антуражу, буде помилкою. Чим ефектніше наявне оформлення, тим лаконічніше повинен бути вибір прикрас. І призначатися вони повинні для рук і вух, і ні в якому разі не охоплювати шию і горло.

  1. Біжутерія і дорогоцінні метали не сумісні. Але! Можна спробувати застосувати дорогими прикрасами різних відтінків: платина і золото, золото і срібло. Стилісти дозволяють такі вольності.
  2. Блискучі наряди самодостатні. Якщо не хочеться стати «новорічною ялинкою», то навіть не треба замислюватися, як підібрати прикрасу під плаття, виконане з металізованої тканини.

  1. Вік має значення. Це правило не вважається офіційним, але все ж. Дама вибирає тим менше прикрас, ніж вона старше. Це, швидше, питання смаку, статусності і елегантності, ніж моди, але враховувати при виборі прикрас під плаття варто.

Також до хорошим рекомендацій можна віднести поради:

  • підбирати під тонкі тканини витончені ювелірні вироби;
  • прикрашати яскраві вбрання нейтральної біжутерією, а спокійні «капсули» люксовими рішеннями.

Якщо є сумніви, то непогано буде подивитися, як підібрати прикрасу до вирізу сукні на фото. Найчастіше схеми стилістів в візуальному втіленні сприймаються доступнішою і зрозумілішою, ніж довгі пояснення і приклади.

Як підібрати прикрасу до вирізу сукні: практичні рекомендації

Говорячи про плаття, маються на увазі всі варіанти нарядів з ефектними, спокійними і оригінальними горловинами. Тому поради актуальні і для офісного ділового стилю , І для повсякденного кежуал. Головне звертати увагу на форму і глибину вирізу, і вже від цього факту і підбирати прикраси, враховуючи вищевказані рекомендації загального плану.

Однакові складності виникають для декольте, округлих і квадратних рішень, глибоких і невиражених V-образних варіантів і навіть для водолазок. Кожен випадок індивідуальний, але загальні принципи і поради є завжди!

  1. Водолазка. Коли ставиться питання, як правильно підібрати прикраси до сукні з високим горлом або до традиційної трикотажної водолазки, рішень кілька. Сюди підійдуть будь-які довгі багатошарові прикраси, складні ланцюжки з масивними підвісками або кулонами. Добре виглядають і виконані з напівкоштовних каменів намиста.

  1. V-образна горловина. Йдеться про помірну глибині вирізу, що виключає складності в підборі прикрас. Ідеалом вважається, коли відбувається дублювання форми, тобто для V-образного вирішення відмінно підійде ланцюжок помірної довжини з утяжеляются її кулоном. Тоді і виріз, і саме прикраса будуть виглядати як V, що і потрібно по стилістичним канонам.
  2. U-подібна неглибока горловина. Там, де необхідно вирішити, як підібрати прикрасу до вирізу U-форми, варто дотримуватися вищевикладених стандартів. Тільки тут біжутерія повинна мати більш округлу форму. Це можуть бути складені кольє, недовга нитка перлів, намисто з підвісками.

  1. Маленький закруглений виріз. Часто викликає труднощі, коли потрібно підібрати прикрасу під виріз сукні. Але вирішити проблему легко, якщо віддати перевагу декоративний комірець або масивне кольє, повторює формою виріз. Непогано будуть виглядати і довгі нитки бус, якщо виріз піднімається високо до ключиць.
  2. Сорочковий воріт. Часто зустрічається в діловому стилі і вимагає такої ж специфічної лаконічності. До такого вирізу підійдуть тонкі ланцюжки, доповнені витонченими невеликими підвісками. Все строго і елегантно.
  3. Виріз-човник. Тут прикраса завжди буде опускатися нижче лінії горловини, тому непогано виглядатимуть ланцюжка з великими кулонами або нитка перлів в кілька додавань. Варто відзначити, що «човник» - самодостатній виріз. Тому можна відмовитися від прикрас на шию і обмежитися тільки великими ефектними сережками.

Зовсім інший масштаб прикрас можна спостерігати для вирізів-декольте. Ось тут дійсно складно розібратися, як підібрати прикраси до сукні по фото, і не обійтися без професійних порад. Декольте передбачає глибокий, відкривав би груди виріз і може мати форму:

  • округлу;
  • V-образну;
  • «Сердечком».

При оцінці демонструють приклади як правильно підібрати прикраси до сукні фото видно, що має значення наявність або відсутність у декольтованих суконь бретелей. Спробуємо розглянути всі варіанти:

  1. Глибокий V-подібний виріз. Вимагає повторення контуру, тому варто вибирати ланцюжка, декоровані кулонами ромбовидної або трикутної форми. Чим глибше виріз, тим чіткіше форма прикраси.
  2. Квадратний виріз. За глибиною часто наближений до декольте, тому розглянемо його в цьому ракурсі. Ідеально, якщо вийде знайти прикраси з чіткою геометрією квадрата. Якщо ж ні, то можна вибрати будь-який округлий варіант - ланцюжок з кулоном, кольє, намиста - але помірної довжини, щоб не сталося перетину виробом лінії вирізу.

  1. «Сердечко». Добре виглядає і без додаткових акцентів, але при бажанні можна доповнити масивним прикрасою або багатоярусними намистом / ланцюжками.
  2. Без бретельок. Як правильно підібрати прикрасу під виріз максимально відкритий? Просто! Не намагатися конкурувати з розкішшю сукні! Відмінно підійдуть короткі лаконічні рішення: кольє-комір, елегантне намисто.

Приклади підбору прикрас під виріз сукні показують на необхідність геометричного балансу, на що і варто орієнтуватися при оцінці створеної «капсули» з сукнею, блузою або джемпером. Помірність, хороший смак і дотримання порад стилістів дозволять завжди виглядати ефектно і не мучитися з оцінкою демонструють, як підібрати прикрасу під плаття фото.


Сподобалася стаття? Поділися з друзями:

(+11) Кількість переглядів: 11, 340

Ми підібрали статті, які вам будуть цікаві

Як правильно підібрати прикрасу під виріз максимально відкритий?
Сподобалася стаття?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com