рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Змова на карти - навіщо він потрібен і як його правильно виконати

  1. Як правильно працювати з картами
  2. Навіщо потрібно заговорювати карти
  3. Як заговорити свої карти
  4. Змова на карти, щоб вони говорили правду

Велика частина дівчат хоча б раз в житті вдавалися до допомоги карт. Зазвичай карткові ворожіння користуються популярністю в юні роки і представляють собою більше розвага, ніж звернення до потойбічних сил, що допомагає отримати відомості щодо свого минулого, сьогодення і майбутнього.

Але, використовуючи карти, ви й справді можете навчитися робити правдиві передбачення майбутніх подій - для цього вам потрібно буде вивчити всі правила ворожіння, а також радимо вам випробувати спеціальний змову на карти. Для чого він потрібен і як правильно читається? Про це ми розповімо вам в даному матеріалі.

Як правильно працювати з картами

Якщо ви бажаєте отримати від карт правдиву інформацію по вас цікавлять, варто дотримуватися певних правил:

  1. Береться тільки нова колода, а не та, на якій багато разів грали.
  2. Можливо самостійне виготовлення карт.
  3. Якщо купуєте колоду, зробіть придбання в четвер, коли місяць знаходиться в фазі росту в ранкові години.
  4. Не допускайте, щоб оточуючі торкалися до ваших картах.
  5. Ставтеся до колоді дуже дбайливо.
  6. Розклади виконуйте на рівній поверхні - найбільше для цієї мети підійде стіл.
  7. Якщо доводиться гадати на раніше використовуваної колоді, попередньо посадите на карти дитини або дівчину, ні разу не цілувалася. Також можна тричі протягнути колоду через дверну ручку.
  8. Якщо до ваших картах доторкнувся хтось сторонній, знадобиться повторне проведення обряду або вам потрібно буде придбати нову колоду.
  9. Чи не забирайте здачу, коли купуєте колоду карт.
  10. Слідкуйте, щоб карти не губилися і не задавайте їм порожніх питань з цікавості або від нудьги.
  11. Час від часу беріть колоду в руки, розмовляйте з нею - так ви будете підживлювати карти своєю енергією.

Для успішного проведення ворожіння потрібно забезпечити відповідну обстановку - вимкніть світло в кімнаті, виконуйте дійство в повній тиші. Найкращим часом для ворожіння виступає опівночі.

Рекомендуємо вам вивчити змову напам'ять, а не читати його з листочка. Ви можете отримати не зовсім правдиві результати, якщо не будете щиро вірити в їх силу.

Навіщо потрібно заговорювати карти

Заговоривши свої карти, ви значно збільшите шанси отримання від них достовірної інформації. Процедура ворожіння - це дуже серйозний і відповідальний ритуал, для якого важлива максимальна концентрація і зосередженість.

Але навіть якщо ви є першокласним експертом в картах, якщо вам дістанеться колода, яка бреше, ви не зможете знайти з нею спільну мову. Тому не потрібно лінуватися, а слід обов'язково заговорити карти до початку їх використання. До того ж це не зажадає від вас ніяких особливих навичок або магічних атрибутів, слова змови нескладні, ви з легкістю зможете вивчити їх напам'ять.

Також, якщо ви довго користуєтеся своєю колодою і почали помічати, що карти говорять вам неправдиву інформацію, можна скористатися описаним вище змовою. Він буде ефективний і в тому випадку, якщо інша людина доторкнувся до карт.

Це правило в основному застосовується до карт Таро, Ленорман або до інших спеціальних, а якщо ви використовуєте звичайні гральні карти, то в цьому випадку найрозумніше буде придбати нову колоду і заговорити її.

Як заговорити свої карти

Не має значення, які карти ви плануєте застосовувати для ворожіння - карти Таро, Ленорман, індійські, циганські або ви і зовсім хочете взяти звичайну гральну колоду. Важлива правильна «підзарядка» магічного атрибуту.

Зверніть увагу на той факт, що карти охоче розкажуть вам про долю людини тільки в тому випадку, якщо вони знаходяться на одній з ним енергетичної хвилі. Ворожок добре відомо про це, тому вони не дозволяють стороннім доторкатися до своїх картах.

Ворожок добре відомо про це, тому вони не дозволяють стороннім доторкатися до своїх картах

Вам також слід пам'ятати про це і, як тільки ви зробите покупку - обов'язково заговорити карти, а потім звертатися з ними досить акуратно (важливо шанобливе ставлення, як можна частіше торкайтеся до карт, покласти їх потрібно в спеціально щопризначаються для цього місце).

Існує дуже дієвий змову на карти, який допоможе налагодити зв'язок з колодою. Час його виконання - повний місяць, краще за все робити ритуал в п'ятницю.

Вам потрібно буде дочекатися настання вечора, взяти в руки недавно куплену карткову колоду, піднести її до обличчя і пошепки вимовити наступний змову:

Вам потрібно буде дочекатися настання вечора, взяти в руки недавно куплену карткову колоду, піднести її до обличчя і пошепки вимовити наступний змову:

Після завершення читання протягом деякого часу слід тримати колоду в руках, потім перетасувати її і покласти в спеціальне місце. Тепер неприпустимо, щоб хтось торкався до ваших картах.

Змова на карти, щоб вони говорили правду

Якщо у вас дуже мало часу і колись проводити очищающий обряд на карти, допустимо використовувати простий і перевірений заклинання, за допомогою якого ви зможете домогтися точних і лаконічних відповідей на будь-які питання, що хвилюють вашу душу.

Змова здійснюється наступним чином:

Колода карт кладеться в ліву руку так, щоб сорочка дивилася вгору, а потім підкидають. Необхідно, щоб карти впали на підлогу, після цього маг вимовляє наступний текст:

Тепер ви можете сміливо ставити картками будь-які питання і обов'язково отримаєте на них правдиві відповіді за умови дотримання всіх правил гадання.

Змова на карти допоможе вам налагодити контакт з колодою і завжди отримувати від них максимально детальну інформацію, яка допоможе вам приймати правильні рішення в життя.

З наступного відео ви дізнаєтеся, як заговорити колоду карт Таро

Marissa

Для чого він потрібен і як правильно читається?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com