рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожіння на воску: фігура жінки

Автор: Адмін

Автор: Адмін.

При лиття воску ви отримали фігуру жінки? Це дуже складна фігура і розшифрувати її теж досить важко. Тут буде важлива кожна дрібниця. Отже, розглянемо детальніше.

Голова жінки означає, що ваша думка щодо багатьох речей і ситуацій незабаром кардинально зміниться. Можливо, повністю зміниться ваш світогляд, ви відкриєте для себе зовсім інші цінності.

Жінка в пишній сукні - незабаром вас чекає торжество. Цей захід може безпосередньо стосуватися ворожбитів (наприклад, ваше весілля, ювілей і т.п.), або ви просто будете запрошені в якості гостя.

Просто фігура жінки, без особливо виділяються елементів, - ваше життя буде сповнене радісних моментів та позитивних емоцій.

Жінка з великими грудьми - до платоническому насолоди. Це означає, що людина, з якою вам приємно спілкуватися, проводити час, перебувати в компанії - відчуває до вас ті ж почуття, йому приємно ваше товариство. Ваші дружні стосунки можуть перерости в романтичні, а потім і в справжню любов.


Якщо при ворожінні на воску вийшла така фігура, що нібито жінок кілька - вам слід бути обережніше з вашими знайомими або подругами. Не розказуйте свої таємниці, бажання і не діліться планами на майбутнє. Це стосується як особистих відносин і життєвих ситуацій, так і ділових. У вашому оточенні є люди, які вам заздрять, і розпускаю про вас плітки.

Якщо на фігурі жінки чітко видно руки складені на грудях - у вас дуже хороші відносини в родині, особливо з мамою. Вам потрібно прислухатися до її поради.

Якщо ворожить жінка або дівчина на любов, відносини, або на конкретного чоловіка , А на восковій фігурі жінки руки розставлені в сторони - у вас є суперниця і вона налаштована серйозно і рішуче.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com