рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожіння на Новий Рік 2018 на любов і відносини

  1. Новорічні гадання 2018
  2. Підготовка до ворожіння
  3. Ворожіння для компанії
  4. Ворожіння по телевізору
  5. Ворожіння на горішках
  6. Ворожіння на шоколаді
  7. Ворожіння на любов і відносини
  8. Ворожіння на судженого
  9. Ворожіння на ім'я
  10. Ворожіння на Новий рік на бажання
  11. Ворожіння на кільці
  12. Ворожіння на винограді
  13. Ворожіння на сніжинки
  14. Ворожіння на бажання відео

Ворожіння на Новий Рік - це дуже оригінальний, якщо не пікантний елемент новорічного святкування. Особливо якщо ці гадання проводяться у великій компанії або в колі добрих і добрих друзів.

Новорічні гадання 2018

Як прийнято вважати в народі, сани слід готувати влітку, а віз з зими. Так як в іншому випадку зростає ймовірність того, що, коли подія відбудеться, людина виявиться до нього не готовий.

Знаючи цю приказку, багато наших співвітчизників починають продумувати новорічне меню ще в липні. Складають список гостей і можливих місць проведення головної ночі в році ближче до вересня. Детальну програму святкування знають вже в листопаді, а безпосередньо перед святами купують подарунки і готуються до Нового року.

Підготовка до ворожіння

Запланувати ворожіння на Новий рік краще заздалегідь, до настання передноворічної метушні. Обов'язково попередньо і добре продумайте їх послідовність, необхідні атрибути, час і місце проведення. Тільки така політика щодо програми заходів в новорічну ніч зможе забезпечити цікаве та різнобічне проведення часу.

До того ж відповідальний підхід до таких заходів максимально добре вплине на результати ворожінь або привороту. До речі, сильний сексуальний приворот також можна зробити в цей час. З оглядкою на все вищевикладене пропонуємо вашій увазі цікаві та різноманітні ворожіння на Новий рік!

Ворожіння для компанії

Ворожіння на Новий рік для великої компанії найкраще вигадувати веселими і позитивними. Тоді ніхто ні на кого не буде ображатися і всім все припаде до душі.

Ворожіння по телевізору

Ідеальний варіант ворожіння в колі друзів - ворожіння по концерту з піснями. У новорічну ніч практично по всіх каналах показують концерти з естрадними піснями, тому гадати пропонується саме на них.

Ворожбитів просять назвати будь-яку цифру, починаючи від одного до десяти або двадцяти (в залежності від кількості каналів на телевізорі господарів).
Господарі включають названий канал і все разом слухають концерт, який там йде.
Залежно від того, яка пісня в той момент звучить в концерті, дізнаються, що чекає людини в найближчому році. А якщо концерту на каналі не буде, то доведеться ще раз починати ворожіння.

Ворожіння на горішках

А ще фахівці з новорічним ворожінням пропонують таке миле і смішне ворожіння на Новий рік, для якого знадобляться кондитерські горішки. У них слід вкласти записки зі смішними прогнозами і роздати всім гостям.

Пророцтва можуть бути самі різні! Наприклад це може бути виграш супер-поїздки на все літо на город 🙂 Або передбачення того, що людина знайде скарб у вигляді зробленої ним же самим і геть забутою заначки.

Ворожіння на шоколаді

Також пропонується гадати на шоколаді. Для цього потрібно запастися улюбленим сортом шоколаду і звичайно ж шампанським.

Шматочок шоколаду опускається в склянку з думками про майбутнє рік.
Потім відстежується траєкторія пересування шоколадного передвісника долі:

  • якщо вниз впаде - рік буде бурхливим і веселим,
  • якщо наліво потягне - то тут і коментувати нічого,
  • якщо направо - значить, буде роботи багато,
  • якщо розчиниться в шампанському - то і ви розчиніться в щастя,
  • якщо спливе - то не бійтеся, які б негаразди вас не переслідували, ви все одно залишитеся на плаву!

Ворожіння на любов і відносини

Серед гідний всіх видів, типів і різновидів в усі часи лідирували ворожіння на любов і відносини. Оскільки саме ця тематика близька особам обох статей - і чоловікам, і жінкам.

До того ж представниці слабкої половини людства відчайдушно мріють про заміжжя, варто їм лише досягти шлюбного віку. Тому любовні ворожіння дуже часто доповнюються шлюбними. Вони зазвичай відповідають на питання: кому заміж йти, як скоро, за кого і з яким результатом.

Ворожіння на судженого

Щоб поворожити на судженого, потрібно покласти в новорічну ніч перед сном під подушку шматочок хліба і невеликі ножиці. Можна ще як варіант покласти гребінець, дзеркало або рушник. Після цього потрібно попросити свого судженого, щоб він прийшов уві сні покористуватися цими речами. Старовинні історії свідчать, що людина, призначена долею, обов'язково з'явиться вам уві сні.

Ворожіння на ім'я

Ще одне просте ворожіння на ім'я під Новий рік. Воно пропонує написати на великій кількості листків всі відомі чоловічі імена, скласти їх під подушку, а вранці витягнути одне навмання. Яке ім'я на ньому буде написано - так і майбутнього чоловіка кликати будуть.

Ворожіння на Новий рік на бажання

Немає більшого щастя в новорічну ніч, ніж з'їсти всі свої бажання і запити їх шампанським. Хочеться, щоб вони неодмінно збулися, та ще й акурат в наступному році.

Хто не чув цієї славної традиції про те, що потрібно написати свою потаємну мрію на аркуші паперу. Потім в той момент, коли куранти почнуть бити заповітні дванадцять разів, спалити цей листок з бажанням. Після чого попіл від нього висипати в келих, залити шампанським і миттєво осушити? Причому випити алкоголь з паперовим попелом рекомендується не пізніше, ніж годинник закінчать бити початок Нового року. Інакше, як свідчить ворожіння, бажанням в наступаючому році не збутися. Однак цим примітивним методом новорічна ворожба на бажання не обмежується. Є ще й інші, більш цікаві і плідні ворожіння на Новий рік.

Ворожіння на кільці

Найелементарніші ворожіння на Новий рік, які тільки можна собі придумати, мають на увазі наявність колечка (можна обручального) і келиха з шампанським. Існує велика кількість варіацій ворожіння з цими предметами. Розглянемо на прикладі одне з них.

У заповітну ніч потрібно дочекатися головного її події і, поки годинник будуть бити, зробити наступне:

  1. Загадати бажання (можна вголос або про себе)
  2. Потім кинути заздалегідь приготоване кільце в келих
  3. Порахувати кола: якщо їх виявиться парна кількість - бажанням бути, а якщо непарне - то не засмучуватися.

Ворожіння на винограді

Це ворожіння чимось схоже на те гучне, з попелом від листочка з написаним бажанням і запиванням його шампанським.

Однак в цьому випадку доведеться поїдати НЕ незрозумілий попіл, залитий алкоголем, а всього лише невинних дванадцять виноградин. Принцип ворожіння на винограді простий:

Коли в новорічну ніч годинник почнуть бити північ, слід починати їсти виноградини. Перед тим, як вжити в їжу кожну з них, слід вголос голосно і чітко вимовляти своє бажання. Після цього потрібно запивати ягоду ковтком шампанського. Якщо все встигнути проговорити / з'їсти / запити, поки б'ють куранти - значить, доля вам неодмінно посміхнеться, а бажання збудуться.

Ворожіння на сніжинки

Ще на Новий рік можна поворожити на сніжинки. Для цього вам потрібно зробити наступне:

Перед новорічною ніччю попередити всіх гостей, щоб кожен зробив по снежинке-другий власними руками і написав на ній своє бажання.
Коли проб'є куранти і перший келих алкоголю в році, що наступив буде випито, слід вийти на балкон. Запустіть одночасно всі свої сніжинки вниз на вулицю.
Тепер необхідно спуститися і подивитися, як кожна з сніжинок впала. Якщо текстом вниз - бажання не збудеться, якщо ж навпаки - значить, воно обов'язково здійсниться.

Якщо текстом вниз - бажання не збудеться, якщо ж навпаки - значить, воно обов'язково здійсниться

Нарешті, завжди можна звернутися до стандартних варіантів ворожіння. наприклад ворожіння на картах на відносини , ворожіння на рунах , Книзі змін або аналогічних артефактах. Особливо якщо під рукою є інтернет, на багатьох сайтах якого доступні онлайн-версії цих типів ворожби, причому абсолютно безкоштовно.

Ворожіння на бажання відео

Завдяки саме таким різнобічним, забавним, веселим і нетривіальним ворожінням зустріти Новий Рік можна легко, креативно і цікаво. Так, щоб ця ніч запам'яталася надовго не тільки великою кількістю випитого і з'їденого, а й хорошими прогнозами, які обов'язково справдилися!

Після чого попіл від нього висипати в келих, залити шампанським і миттєво осушити?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com