рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Різдвяне ворожіння на ім'я нареченого на валянку

Сконцентруйтеся на тому, що вас цікавить в даний момент. Постарайтеся, щоб вас ніщо не відволікало від предмета гадання.

Налаштувалися?
Тоді натисніть кнопку "Продовжити ворожіння"!

Святочні ворожіння на Русі - традиція дуже давня. Фактично вона з'явилася ще до приходу християнської віри, і, звичайно ж, святками не називалося, але напередодні деяких язичницьких свят, наприклад, Івана Купали, ворожіння на судженого або суджену були невід'ємним атрибутом передсвяткової ночі.
З часів хрещення Русі ці звичаї змінилися мало, хіба що, приурочені вони тепер до зимових свят Різдва Христового та Хрещення. Церква не схвалює традицію святочних ворожінь, але не втручається: людська віра в чудеса за допомогою випадково передбаченого майбутнього поки ще дуже сильна. Та й чудеса ці трапляються час від часу, що вже тут приховувати. Наші бабусі все ще розповідають нам, як зустріли своїх женихів на святках і жили вони в шлюбі дружно, тому що зустріч сам Господь благословив. І дивлячись на досить усміхнене дідуся, сперечатися не хочеться.
У наш час ніхто не забороняє гадати на Святки, хоча робити це стало трохи складніше: спробуй, забезпеч в сучасному мегаполісі атмосферу далеких засніжених сіл. Наприклад, стільки популярне у наших бабусь ворожіння на валянку. Здавалося б, що простіше - вийшов з дому в Святвечір, зняв валянок і запустив його через паркан що було сили. А потім біжиш дивитися, в який бік він носком ліг - звідти судженого і чекай. Правда, якщо в ліс дивиться, то може і риса на поріг заманити - в цьому випадку потрібно молитися весь залишок ночі перед Різдвом. А якщо в сніг зарився, то в цьому році зустріч, на жаль, не світить. Буває, що валянки і в майбутніх женихів потрапляють, особливо якщо вони все Святки під парканами стирчать. В цьому випадку потрібно скоріше запитати у жертви вітчизняного взуттєвого виробництва ім'я, щоб уже напевно нікуди не подівся.
Але як це зробити в сучасних міських умовах? Парканів мало, і в основному бетонні, під якими часто сплять бездомні собаки або особи з невстановленим місцем проживання. Валянки сільські теж дістати непросто, новими зимовими чоботами розкидатися, чесно кажучи, шкода, а старим взуттям - несолідно. Знову ж таки, звідки риса чекати, якщо до найближчого лісу на машині близько години треба їхати?
Звичайно, заради святочних ворожінь можна поїхати в село, і це буде найкращим вирішенням проблеми - і бабусю відвідаєте, і час з толком проведете. Ну а якщо не виходить?
Сучасні технології і тут не стоять на місці, пропонуючи нам звернутися до такого варіанту, як ворожіння на ім'я нареченого на валянку.
На Святки можна і зовсім не виходити на вулицю, а вийти в інтернет і гадати скільки душа забажає. Ось і валянок через паркан можна кинути абсолютно безкарно, а у відповідь дізнатися ім'я майбутнього нареченого. І ніхто при цьому не постраждає, і на чорта точно не натрапимо. Причому, якщо ім'я не сподобалося, можна кидати до тих пір, поки не випаде вдалий. Загалом, непогана розвага, особливо якщо зібратися з подругами зимовим вечором, зварити глінтвейн, запалити свічки і всім-всім наворожити женихів, хоч на найвишуканіший смак. Всесвіт і Господь Бог напевно схвалять вашу затію.
коментарів 2
( подивитися останні коментарі )
Налаштувалися?
Але як це зробити в сучасних міських умовах?
Знову ж таки, звідки риса чекати, якщо до найближчого лісу на машині близько години треба їхати?
Ну а якщо не виходить?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com