рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Креативні ворожіння на гральних картах

23 січня 2014

Шановні клієнти та гості нашого сайту! У продажу є три частини серії наших книг - Креатіffние ворожіння на гральних картах - і ще дві готуються вийти в світ.

Перший розділ книг складають теоретичні відомості про гральних картах, що дозволяють осягнути їх специфіку і найбільш ефективно використовувати при ворожінні (наприклад, їх зв'язок з Таро, оракулами, основні значення і ін.).

Другий розділ - відомості, що допомагають отримати уявлення про правила поводження з гральними картами: їх зберіганням, очищенням, освяченням, енергетичної налаштуванням на сеанс ворожіння тощо

Особливий розділ в серії книг присвячений додатковим ритуалам, що допомагає в практиці передбачення: налаштовують перед ворожінням практики з використанням маятника, каменів, кристалів, магічної кулі, особливі медитації, ритуали на концентрацію, споглядання, енергетичні ритуали, і т.д. Ви навчитеся правильно організовувати простір для ворожіння на гральних картах, виготовляти спеціальні талісмани. Також ви дізнаєтеся про особливості застосування гральних карт в інших езотеричних ритуалах, про важливі додаткових інструментах для практики ворожіння на гральних картах, які підвищують ефективність сеансу гадання. Так, предметом уваги в книгах стануть гадальні свічки, в тому числі ритуали виготовлення спеціальних свічок Сили з використанням рослин, енергетика яких сприяє ефективності передбачення. Усі пропоновані ритуали при правильному виконанні допоможуть вам досягти успіху в практиці передбачень за допомогою гральних карт.

Останній розділ книг цієї серії присвячений безпосередньо практиці гідний за допомогою гральних карт: ви дізнаєтеся про спеціальні розкладах, пасьянси і способах ворожіння на гральних картах, від простих до складних, від поширених до рідкісних, а також про способи тлумачення карт в кожному з варіантів ворожіння. Ви змиєте отримати відповідь на питання, поворожити на майбутнє, знайти вихід зі складної ситуації, поворожити на любовні відносини, на добробут, на бажання і т.п.

п

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com