рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Книга Рун. Опис кожної Руни. Ворожіння за рунами

  1. 1. Руна Феу
  2. 2. Руна Уруз
  3. 3. Руна Турісаз
  4. 4. Руна Ансуз
  5. 5. Руне Райдо
  6. 6. Руна Кано
  7. 7. Руне Гебо
  8. 8. Руне Вуньо
  9. 9. Руне Хагалаз
  10. 10. Руна Наутиз
  11. 11. Руна Іса
  12. 12. Руна Іep
  13. 13. Руна Ейваз
  14. 14. Руне Перт
  15. 15. Руна Альгиз
  16. 16. Руна Соул
  17. 17. Руна Тейваз
  18. 18. Руна Беркана
  19. 19. Руна Еваз
  20. 20. Руна Манназ
  21. 21 Руна Лагуз
  22. 22. Руна Інг уз
  23. 23. Руна Отал
  24. 24. Руна Дагаз
  25. 25. Чистий руна (руна Одіна)
Опис кожної Руни. Ворожіння за рунами

Руни - це одна з найдавніших систем пізнання світу зовнішнього і внутрішнього миру; це магічний інструмент, за допомогою якого людина може проявляти свій намір, заглядаючи всередину себе, в минуле і майбутнє.

цей спосіб ворожіння на рунах , Згідно Тацит, застосовувався ще 2000 років тому. Він підходить для більшості випадків. Відповідно до положення Рун визначається ситуація. Перша Руна описує ту ситуацію, яка спостерігається зараз, друга - напрям дії, третя - ситуацію, яка послідує.
Отже - зосередьтеся, ясно сформулюйте тему ворожіння, потім викиньте руни справа наліво.

1. Руна Феу

Ворожильна зміст Руни. Пряме положення.
Ключове поняття - придбання або збереження. У матеріальній сфері вашого життя зараз все гаразд. Ваше фінансове становище стабільне, ви - дбайливий господар, твердо стоїть на ногах, а залежить лише від вас процвітає. Перевернуте положення. Ключове поняття - відчуження. Ця руна попереджає про те, що вам може бути складно, ви зіткнетеся з певними перешкодами.

2. Руна Уруз

Ворожильна зміст Руни. Пряме положення.
Ключове поняття - отримання нової форми. Щось завершується у вашому житті, а отже, неминуче починається щось нове. У ваше життя увійшла Сила, яка завжди несе з собою зміни. Перевернуте положення. Ключове поняття - дезорганізація Сили. З якоїсь причини Сила зараз працює врозріз з вашими бажаннями і діями. Можливо, вас вже спіткали невдачі і розчарування, можливо, вони підстерігають вас в майбутньому.

3. Руна Турісаз

Ворожильна зміст Руни. Пряме положення.
Ключове поняття - врата. Ситуація вимагає роздуми. Не варто нічого робити до тих пір, поки ви не приймете обдуманого рішення. Перевернуте положення. Ключове поняття - слабкість (примушування). Багато що зараз не залежить від вас, і все ж розібратися в ситуації і задуматися над нею необхідно.

4. Руна Ансуз

Ворожильна зміст Руни. Пряме положення.
Ключове поняття - отримання. Вам Ули & нется удача. Якщо все це ще не відбулося, значить, скоро станеться. Перевернуте положення. Ключове поняті - марність. Про що б ви не ворожили, ясно одне: ви стурбовані і заплуталися. У вашому житті йдуть перехідні процеси, що, як правило, завжди болісно.

5. Руне Райдо

Ворожильна зміст Руни. Пряме положення.
Ключове поняття - шлях. Ви не стоїте на місці, а просувається до якоїсь мети. Пам'ятайте, що шлях перед вами відкритий, - крокуйте сміливо. Перевернуте положення. Ключове поняття - несподіванка. Ймовірно, вас чекають несподівані події, щось нове; якісь зміни, невідомо, приємні чи не дуже.

6. Руна Кано

Ворожильна зміст Руни. Пряме положення. Ключове поняття - прояснення. Ситуація розкриває вашу особистість, Ви самореалізуетесь в тому, що задумали, і вас можна з цим тільки привітати. Перевернуте положення. Ключове поняття - затьмарення. Ви переживаєте або скоро переживете щось неприємне.

7. Руне Гебо

Ворожильна зміст Руни. Ключове поняття - партнерство. Вказує на можливість щирих і плідних відносин. Шукайте союзників і дійте з ними в одній команді, спільно.

8. Руне Вуньо

Ворожильна зміст Руни. Пряме положення.
Ключове поняття - радість. Період темряви у вашому житті нарешті закінчився, з вами вже сталося або ось-ось станеться радісна подія. Перевернуте положення. Ключове поняття - криза. Можливо, ситуація, що склалася зажадає самопожертви.

9. Руне Хагалаз

Ворожильна зміст Руни. Ключове поняття - повний розрив. Ситуація знаходиться поза вашим контролем, і веде її вельми могутня сила.

10. Руна Наутиз

Ворожильна зміст Руни. Пряме положення. Ключове поняття - загальмованість. Ситуація зараз явно не сприяє вашої самореалізації як в роботі, так і у взаєминах з людьми. Перевернуте положення. Ключове поняття - внутрішнє зло. Вказує на те, що причина зла - всередині вас.

11. Руна Іса

Ворожильна зміст Руни. Ключове поняття - застій. Періодом прихованого розвитку, що передує відродженню.

12. Руна Іep

Ворожильна зміст Руни. Ключове поняття - успішний результат. Чекайте успішного результату в ситуації, на яку гадаєте.

13. Руна Ейваз

Ворожильна зміст Руни. Ключове поняття - затримка. Є чи скоро з'являться певні перешкоди або неприємні затримки.

14. Руне Перт

Ворожильна зміст Руни. Пряме положення.
Ключове поняття - пошук. Ситуація, про яку ви запитуєте, містить в собі якусь таємницю. Перевернуте положення. Ключове поняття - .смерть минулого. Зараз ви перебуваєте в ситуації якогось лихоліття. Минуле померло, а майбутнє ще не народилося.

15. Руна Альгиз

Ворожильна зміст Руни. Пряме положення. Ключове поняття - поворот. Ситуація, в якій ви зараз опинилися, - поворотна. Перед вами не щабель прогресу, чи не обрив дороги, а саме поворот. Перевернуте положення. Ключове поняття - необхідність гнучкості. Те, до чого ви прагнете в даний момент, навряд чи може бути досягнуто саме зараз. Ситуація вже надає або незабаром надасть вам опір.

16. Руна Соул

Ворожильна зміст Руни. Ключове поняття - необхідність досягнення цілісності; необхідність своєчасного відступу. Ви покликані сшдашроввть протиріччя ситуації і знайти цілісність - зовнішню і внутрішню.

17. Руна Тейваз

Ворожильна зміст Руни. Пряме положення. Ключове поняття - формування. Свідчить про активний періоді у вашому житті. Зараз можливі якісь пригоди, сильні емоції, важливі події. Перевернуте положення. Ключове поняття - втрата енергії. Саме час замислитися над тим, наскільки вірний ваш нинішній спосіб жити.

18. Руна Беркана

Ворожильна зміст Руни. Пряме положення. Ключове поняття - зростання. Виникла ситуація свідчить o зростанні. Перевернуте положення. ллючевое поняття - утруднення зростання. У даній ситуації щось перешкоджає вашому зростанню - які залежать від вас події або риси вашого характеру.

19. Руна Еваз

Ворожильна зміст Руни. Пряме положення.
Ключове поняття - зміни. Готуйтеся до змін і допомагайте їм - вони сприятливі. Перевернуте положення. Ключове поняття - перешкода. Все, що ви зараз робите (або не робите), вірно і своєчасно. Просто в даний час частина можностей для вас закрита.

20. Руна Манназ

Ворожильна зміст Руни. Пряме положення.
Ключове поняття - "Я". Ситуація вимагає від вас прояви особистої скромності і в деякому сенсі смирення. Перевернуте положення. Ключове поняття - внутрішній ворог. Ваше розвиток наштовхнулося на перешкоду. Необхідно виділити і чітко усвідомити цього внутрішнього ворога, щоб перемогти.

21 Руна Лагуз

Ворожильна зміст Руни. Пряме положення.
Ключове поняття - необхідність слідувати ін-туіііі. Необхідно довіритися тому, що вас зараз веде, - тобто тон частини істоти, яка не може бути усвідомлена розумом і проявляється в інтуїції. Перевернуте положення. Ключове поняття - попередження. У ситуації, на яку ви гадаєте, можливий зрив зовнішній чи внутрішній.

22. Руна Інг уз

Ворожильна зміст. Ключове поняття - завершення. Справа, якою ви зараз зайняті, повинно сприятливо закінчитися.

23. Руна Отал

Ворожильна зміст Руни. Пряме положення.
Ключове поняття - припинення та придбання. Чи не рвіть живі зв'язки, не робіть різких рухів. Те, що повинно піти, піде саме. Можливо, ви щось придбаєте, виграєте або навіть отримаєте спадщину. Перевернуте положення. Ключове поняття - вимога гнучкості; втрата. Будьте гнучкі, слухайте себе і не бійтеся порушити правила. Можливий збиток або якась втрата.

24. Руна Дагаз

Ворожильна зміст Руни. Ключове поняття - прорив; день. Віщує удачу або великий період процвітання.

25. Чистий руна (руна Одіна)

Ворожильна зміст Руни. Ключові поняття - порожнеча і Непізнаване. Доля неодмінно готується випробувати вас на міцність.
Для більш повного осмислення ворожіння на рунах необхідно звернутися до першоджерела «Книзі Рун».

Спосіб ворожіння на рунах - перейдіть за посиланням, щоб дізнаєтесь про спосіб ворожіння за рунами.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com