рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Навіщо Росії СОТ: 7 питань Дмитра Лекух про одне економічному мезальянс

  1. Не варто хвилюватися?
  2. сім питань

Поки ми доїдали новорічні салати та іншу «оселедець під шубою», ЄС не дрімав

Поки ми доїдали новорічні салати та іншу «оселедець під шубою», ЄС не дрімав. Як стало відомо ближче до кінця довгих свят, Євросоюз, незважаючи ні на що, має намір продовжити розгляд в рамках СОТ спору про обмеження на поставки свинини, введених Росією в 2014 році. Тобто, ще до початку дії продуктового ембарго.

Раніше СОТ вже визнала ці обмеження неправомірними, тепер же в ЄС розраховують отримати компенсацію за понесені втрати, ввівши відповідні обмеження для російського імпорту на суму 1,4 млрд євро. З огляду на попередні рішення керівництва Світової організації торгівлі, будемо відверті, шанси на це досить великі.

Не варто хвилюватися?

Як пояснили в Мінекономрозвитку РФ, звернення Євросоюзу в СОТ з проханням дозволити введення заходів, що компенсують збитки європейських виробників свинини від фітосанітарних обмежень, введених Москвою в січні 2014 року, тепер в будь-якому випадку буде розглядатися арбітражем цієї організації. У міністерстві додали при цьому, що, так чи інакше, «Росія буде брати участь в арбітражі за оцінкою адекватності запиту ЄС, а також у відповідності до встановлених правил організації ініціює третейський розгляд, спрямоване на встановлення факту виконання Росією всіх пунктів рішення органу з вирішення спорів» .

Загалом офіційна Москва, незважаючи на свята, прореагувала на ескапади ЄС досить темпераментно. Так, керівник департаменту торговельних переговорів Мінекономрозвитку Росії Максим Медведков, в чию зону відомчої відповідальності все це входить, пояснив, що позов з боку Європейського союзу до Російської Федерації безпідставний, оскільки Росія йшла рішенням панелі арбітрів СОТ щодо цього спору.

Наскільки керівництво СОТ згідно з паном Медведковим - будемо, як то кажуть, подивитися. Керівництво Міжнародного олімпійського комітету, наприклад, в приблизно подібній ситуації думка російських спортивних чиновників просто проігнорувало, а адже ті теж були впевнені в «безпідставність побоювань».

Представники Ради Федерації були більш категоричні.

«У разі задоволення позову Євросоюзу ми, напевно, повинні будемо обмежити свою участь у Світовій організації торгівлі. Можливо, і повністю », - заявив, наприклад, перший заступник голови економічного комітету Ради Федерації Сергій Калашников.

А перший заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров виявився і зовсім непохитний, заявивши, що претензії з боку СОТ ставлять під сумнів необхідність для Росії брати участь в цій організації. «Це не дає нам нічого, крім проблем і повної незахищеності від санкцій політики», - додав Джабаров.

Читайте також: Україна як актив Трампа: передпродажна підготовка для покупця з Росії

Ми ж, зі свого боку, будучи не осіненому посадами політиками, а звичайними вітчизняними обивателями, аж ніяк не закликаємо до яких би то ні було радикальних заходів, а просто хочемо отримати відповідь на один логічний і навіть «дитячий» питання.

А чи можна, безвідносно цієї підкладеної Євросоюзом свині, як-то проаналізувати результати співпраці Росії і СОТ? Адже ми вже, ніби як, п'ять років там знаходимося - якісь дані все ж повинні бути?

І відповідь хотілося б отримати перш за все за тими заявленим свого часу пунктам, за якими нас переконували в необхідності і обов'язковості вступу в цю чудову організацію.

сім питань

Пункт перший: «Отримання кращих, в порівнянні з існуючими, і недискримінаційних умов для доступу російської продукції на іноземні ринки». Дуже хотілося б послухати про конкретні приклади «виконання».

Пункт другий: «Доступ до міжнародного механізму вирішення торгових суперечок». Відмінно, отримали. Чи стало комусь із нас легше? Або легше стало тільки виробникам європейських свиней?

Пункт третій, найрозкішніший. Не будемо навіть коментувати: «Створення більш сприятливого клімату для іноземних інвестицій в результаті приведення законодавчої системи у відповідність з нормами СОТ».

Пункт четвертий: «Розширення можливостей для російських інвесторів в країнах-членах СОТ, зокрема в банківській сфері». Ось вже що є, то є. Виконали. Живих і доступних грошей, в результаті, у вітчизняній економіці стало ще менше. А на «світових ринках цінних паперів» - більше. Світових ринків від цього, мабуть, добре. Порадіємо за них.

Пункт п'ятий, продовжуємо цитування: «Створення умов для підвищення якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції в результаті збільшення потоку іноземних товарів, послуг та інвестицій на російський ринок». Скажіть, будь ласка: а вам зараз теж смішно? Мені - вже немає.

Читайте також: Вони його втратили: ракета Ілона Маска не змогла вивести на орбіту супутник Zuma

Пункт шостий: «Участь у виробленні правил міжнародної торгівлі з урахуванням своїх національних інтересів». Тут теж хотілося б детальніше: де взяли участь, що виробили? І як це позначилося на економіці нашої з вами країни?

Пункт сьомий - теж, загалом, забавний: «Поліпшення іміджу Росії в світі як повноправного учасника міжнародної торгівлі». Що, серйозно? Ми більше не «імперія зла» ?! Ух ти!

Ось, власне, за цими семи, - підкреслюємо, офіційно заявленим, - «завданням вступу Росії до СОТ» дуже хотілося б почути «звіт про виконану роботу» за минулу п'ятирічку.

А потім вже вирішувати, що робити зі свинями.

Не варто хвилюватися?
Не варто хвилюватися?
А чи можна, безвідносно цієї підкладеної Євросоюзом свині, як-то проаналізувати результати співпраці Росії і СОТ?
Адже ми вже, ніби як, п'ять років там знаходимося - якісь дані все ж повинні бути?
Чи стало комусь із нас легше?
Або легше стало тільки виробникам європейських свиней?
Скажіть, будь ласка: а вам зараз теж смішно?
Тут теж хотілося б детальніше: де взяли участь, що виробили?
І як це позначилося на економіці нашої з вами країни?
Що, серйозно?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com