рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Букет квітів своїми руками - що потрібно знати

  1. Кому можна подарувати букет квітів своїми руками

У сучасному світі з кожним днем ​​з'являється все більше можливостей. Темпи життя, особливо в великих містах, настільки швидкі, що часом немає можливості навіть зайвий раз приготувати їжу. Тому і стали користуватися особливою популярністю послуги доставки додому ресторанної їжі.

Сходити по магазинам на шопінг, щоб оновити гардероб - теж не завжди знаходиться час, тому дуже багато, особливо молодь, стали купувати одяг і взуття в інтернеті.

І зараз далеко не всі замислюються про те, як зробити букет квітів своїми руками, адже куди простіше зайти в інтернет-магазин UFL, вивчити асортимент існуючих композицій, створених професійними флористами, оформити замовлення і отримати свою покупку в певний час за вказаною адресою.

Втім, не втрачає своєї актуальності вислів про те, що найдорожчі подарунки - ті, що зроблені власними руками.

Дивитися фото в повному розмірі
Дивитися фото в повному розмірі

Кому можна подарувати букет квітів своїми руками

  1. Друзям до свята. Перше, що спадає на думку - річниця весілля. До цього торжества не лише закохані, а й гості починають готуватися завчасно. Але незважаючи на скрупульозну і дуже ретельну підготовку, вибір подарунків для майбутніх молодят, букети, чомусь, все дарують практично однакові. Як показує практика, в квіткових композиціях переважає королева квітів - троянда. Але ж є безліч інших представників флори, які виглядали б не гірше і, при цьому, виграшно відрізняли вашу композицію від тих, що подаровані іншими гостями. Найпростіше зробити букет з квітів своїми руками вибравши квіти, які не менш яскраві і, одночасно, ніжні, але, при цьому, такі, які важко назвати мейнстрімними або відверто весільними.
  2. Юним особам, коханим дівчатам. Якщо чоловік прийме рішення зробити щось самостійно, такий вчинок цілком справедливо буде оцінений як найромантичніший. У каталозі магазина можна вибрати найрізноманітніші квіти і декоративні елементи, зібравши які воєдино можна отримати не просто букет, а справжній шедевр, де кожен елемент буде своєрідним знаком, що виражає щирість і глибину почуттів. Серйозно задумався про те, як зробити букет з квітів своїми руками врахуйте, що практично всі, без винятку, представниці прекрасної статі люблять солодощі. Це означає, що таку композицію можна доповнити її улюбленими цукерками, тому що з ними найпростіше працювати. Складніше доповнити квітковий букет якимись фруктами, адже доведеться докласти додаткових зусиль для того, щоб букет добре тримав форму.
  3. Чоловікам. Це тільки так здається, що чоловіки не люблять отримувати милі сюрпризи. Стандартний букет квітів з розкішних півоній, доповнений кущовими трояндами, звичайно, може і не буде найкращою ідеєю. Потрібно щось більш нетривіальне і, в той же час, душевне, стильне і лаконічне, суворе і грайливий. У такій ситуації головне чітко продумати, як оформити букет квітів своїми руками для чоловіка. Перевагу потрібно віддати подовженою формі композиції, а для цього можна підбирати найрізноманітніші квіти. Намагайтеся уникати квітів пастельних відтінків - таку композицію найкраще піднести мамі, але ніяк не чоловікові. Доповнювати букет якимись елементами можна на свій розсуд і не буде зайвим, якщо ви додасте в створену композицію якихось деталей, які симпатизують одержувачу створюваного вами презенту. В якості основного подарунка з того чи іншого приводу чоловік навряд чи зрозуміє букет, а ось як романтичне супровід, як раптовий сюрприз - чому б і ні.

Що потрібно враховувати, створюючи букети своїми руками з квітів

  1. Ескіз композиції. Перш ніж замовляти будь-які складові для букета, потрібно постаратися максимально візуалізувати його. Не обов'язково для цього бути генієм-художником і малювати майбутній букет на папері. Досить уявити, які в ньому будуть квіти, яка палітра, які елементи декору. Подібна візуалізація дозволить уникнути зайвих витрат і придбати по-справжньому потрібні елементи для майбутньої композиції.
  2. Колірна палітра - те, з чим складніше за все визначитися. Тут керуватися краще не тільки особистими побажаннями, а смаками того, кому призначений подарунок. Ви зрозумієте, що зробити букет з квітів своїми руками не так складно, як може здатися на перший погляд, якщо ви вже будете мати чітке уявлення про те, як він повинен виглядати і які конкретно кольору представників флори потрібно гармонійно поєднувати між собою.
  3. Форма. Для тих, хто ніколи не займався формуванням букетів цей процес найскладніший. Деякі необачно вважають, що дуже легко зібрати букет у формі кулі або об'єднати придбані квіти, наприклад, в іграшку. Але насправді не дарма цьому вчаться довгий час, практикуються, набираються досвіду. Для перших композицій перевагу краще віддати якимось простим, нехитрим, що не строгим формам.
  4. Декорування - фінішна пряма. Вже на першому етапі, коли візуалізується майбутня композиція, ви будете розуміти, як прикрасити букет квітів своїми руками, але тут дуже тонка грань між тим, щоб букет не вийшов нудним і, в той же час, щоб не переборщити з елементами декору. Безпрограшний варіант для прикраси - зелень. Також зверніть увагу на обрамлення букета - чи буде це просто якась папір або ж, наприклад, симпатична коробка. Це, хоч і основа букета, але і, одночасно, декорація. Намистини, стрічки, якісь природні декоративні матеріали або штучні - все це чисто на ваш розсуд.

Дивитися фото в повному розмірі
Дивитися фото в повному розмірі

У флористиці, зрозуміло, існують деякі правила, яких варто дотримуватися при створенні букетів. Але якщо ви хочете зібрати квіткову композицію самостійно, керуйтеся внутрішнім бажанням зробити це, а також не забувайте, що краще за все в цьому творчому справі вам допоможе саме ваша фантазія і натхнення. Адже правила існують щоб їх порушувати, вірно ?!

Адже правила існують щоб їх порушувати, вірно ?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com