рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Засоби для росту вій, як відростити вії в домашніх умовах

  1. Як відростити вії в домашніх умовах - трохи про безпеку
  2. Народні засоби для росту вій - ТОП-10 масок на масляній основі
  3. Риб'ячий жир - засіб для відрощування вій в домашніх умовах
  4. Вазелін для вій - зростання і зміцнення
  5. Трав'яні настої як засобу зміцнення і зростання вій

Довгі і густі вії з красиво загнутими кінчиками - найкраща «оправа» для жіночих очей Довгі і густі вії з красиво загнутими кінчиками - найкраща «оправа» для жіночих очей. Засоби для росту вій в усі часи користувалися у представниць прекрасної половини великим попитом. І навіть зараз, коли пластична хірургія демонструє диво-технології, а в косметичній промисловості налагоджений випуск всіляких «накладок» і «подовжувачів», він не падає. Тисячі жінок і дівчат мріють про прискореному зростанні вій і застосовують з цією метою кошти самого різного характеру.

Існують і «екстрені» способи подовження вій, які дозволяють отримати необхідний результат за кілька хвилин, але він не буде довговічним. Найпоширеніший з цих способів - застосування декоративної туші для вій з відповідним ефектом. Такі продукти зараз випускають майже всі косметичні бренди. Туш не випадково стала одним з основних акцентів в модному весняному макіяжі 2013 .

  • Є й інші хитрощі, завдяки яким вії на деякий час стають в півтора-два рази довше, - це використання накладних вій і салонне нарощування. Ілюзію обсягу створює і хімічна завивка вій: салони зазвичай пропонують її як додаткову послугу до нарощування.

Все це добре, але кожній жінці хотілося б, щоб довжина її вій не залежала від наявності в косметичці «чарівної» туші або від доступності послуг салонного майстра. Тому не припиняються масові пошуки кращого засобу для зміцнення і зростання вій в вибірках народних рецептів і серед досягнень сучасної косметичної промисловості.

Тому не припиняються масові пошуки кращого засобу для зміцнення і зростання вій в вибірках народних рецептів і серед досягнень сучасної косметичної промисловості

Як відростити вії в домашніх умовах - трохи про безпеку

В середньому довжина людської вії з верхньої повіки становить 10 мм. На нижньому столітті розташовуються короткі вії розміром до 7 мм. За допомогою спеціальних засобів можна домогтися того, що кожен волосок виросте на 10-20%. Суперефективні препарати на гормональної основі дають ефект в 30%. Але фізично неможливо змусити вії вирости на 50% і вище.

  • У готових фармакологічних препаратів для росту вій не завжди бездоганна репутація, і виною тому - гормональні складові, аналогічні простагландинам. Вони дійсно викликають бурхливий і інтенсивне зростання вій. Але новоявлена ​​«рослинність» навколо очей може виглядати зовсім не так, як в популярному рекламному ролику. Часто після застосування гормональних «підсилювачів зростання» вії приймають форму «пучків» або «кущів». Ще один побічний ефект виражається в появі некрасивих плям на райдужній оболонці ока - вони виникають при випадковому попаданні препарату в око. А деякі відгуки про подібні засобах, залишені в інтернеті, свідчать про те, що після припинення курсу стан вій помітно погіршується, і вони часом виглядають просто гнітюче.

Набагато безпечніше в якості засобів для росту вій застосовувати продукти натурального походження - наприклад, різні рослинні і ефірні масла, які надають комплексну дію.

Набагато безпечніше в якості засобів для росту вій застосовувати продукти натурального походження - наприклад, різні рослинні і ефірні масла, які надають комплексну дію

Народні засоби для росту вій - ТОП-10 масок на масляній основі

Зростанню вій, як і зміцненню волосся , В чималому ступені сприяє вітамін E, що міститься практично у всіх натуральних рослинних оліях. Оливкова, лляна, рицинова, реп'яхову, виноградне, обліпихи і навіть банальне соняшникова олії наситять вії поживними речовинами, поліпшать їх структуру, зроблять більш міцними, еластичними і красивими. «Прекрасна Половина» зібрала цілий десяток рецептів корисних масок для росту вій, де базовим компонентом виступає рослинне масло.

1. Кетамін. Його ефективність підтверджена десятиліттями. Про користь касторової олії для росту вій на сторінках інтернет-журналу «Прекрасна Половина» є окрема стаття. Його можна змішувати в рівних пропорціях з ромом або соком алое і пензликом наносити на чисті і сухі вії. Маски з касторовою олією зазвичай тримають від півгодини до години. Їх не можна залишати на очах на всю ніч.

2. Реп'яхову масло. Може застосовуватися як в чистому, злегка підігрітому вигляді, так і в поєднанні 50/50 з касторовою олією. Його також не рекомендується залишати на віях протягом довгого часу - наприклад, лягати спати, не змивши попередньо маску.

3. Оливкова олія. Таку маску доцільно збагачувати розчином вітаміну A (2-3 краплі на 1 ч.л. масла) або ефірною олією чайного дерева (1-2 краплі на 1 ч.л. масла).

4. Олія розторопші. Його можна розводити «навпіл» з будь-яким іншим маслом або застосовувати як самостійний засіб.

5. Лляна олія. Якщо цілющі властивості всіх інших рослинних масел краще розкриваються при незначному підігріванні, то лляне масло потрібно зберігати в холодильнику і при такій же температурі наносити на вії. Мінімізувати дискомфортні відчуття при цьому допоможе пензлик з м'яким ворсом.

6. Масло зародків пшениці. Його не даремно називають «маслом вічної молодості». Варто обов'язково включити цей продукт не тільки в догляд за віями, але і балувати їм шкіру навколо очей - це попередить рання поява «гусячих лапок» в їх куточках.

7. Мигдальне масло. В принципі, його можна замінити і будь-яким іншим горіховим маслом, в тому числі і арахісовим.

8. Масло виноградних кісточок. Унікальна дія цього засобу також проявляється в одночасному зміцненні вій і омолодження шкіри століття.

9. Рожеве масло. Його рекомендується змішувати з касторовою або реп'яховою маслом - так краще проявиться його косметичний ефект.

10. Соняшникова олія. Для кого-то це - «проза життя», а для вій воно може послужити непоганою підмогою. Швидкісного зростання, звичайно, при такому підході навряд чи вдасться домогтися, але зміцнити вії - цілком.

Риб'ячий жир - засіб для відрощування вій в домашніх умовах

Непоганою альтернативою популярної лінії рослинних масел є риб'ячий жир. Він теж може стати основою чудової живильної маски з ефектом зміцнення і прискорення росту вій. Досить видавити вміст двох-трьох капсул риб'ячого жиру, змішати його з 0,5 чайної ложки оливкової, касторової або реп'яхової олії - і чудова маска готова. Збагачення парою крапель ефірного масла чайного дерева або маслянистих розчинів вітамінів A і E перетворить її в воістину чудодійний «еліксир».

Крім того, на користь віям, волоссю і шкірі піде курс внутрішнього застосування риб'ячого жиру.

Вазелін для вій - зростання і зміцнення

Колись вазелін вважався чи не універсальним косметичним препаратом, а згодом багато його гідності виявилися незаслужено забутими. В середині XX у жінок існувало непорушне правило макіяжу: перед нанесенням декоративної туші на вії належало змастити волоски вазеліном і розчесати спеціальною мініатюрною щіточкою. Вважалося, що при цьому туш буде краще триматися на віях і менше розмазуються.

Сучасні туші містять чимало пом'якшувальних і зволожуючих компонентів, тому тепер у модниць немає необхідності в попередній «грунтовці» вій вазеліном. Але робити хоча б раз на тиждень доглядають маски, змішуючи в рівних частках з рослинними оліями - переважно з касторовою або реп'яховою. Не можна змащувати вазеліном шкіру, яка постраждала від опіків або запальних процесів.

Трав'яні настої як засобу зміцнення і зростання вій

Чудовим доповненням до живильних масок для вій залишаються примочки з трав'яних настоїв. Їх заварюють, виходячи зі співвідношення 1 ст. ложка трави на склянку окропу. Через 20 хвилин вийде потрібна концентрація розчину, а сам він остигає до прийнятної теплої температури.

Ідеально підходять для приготування «очних» настоїв:

  • волошка луговий;
  • аптечна ромашка;
  • календула;
  • мати й мачуха;
  • чорний і зелений чай.

У приготовленої рідини змочують ватний косметичний диск, злегка віджимають пальцями надлишки вологи і прикладають його до закритому століття. Під час експозиції примочок рекомендується лежати на горизонтальній поверхні. Тривалість компресів становить 15-20 хвилин, після чого можна промокнути очі сухою серветкою і зробити масляну маску.

PS: Який засіб для росту вій викликає у вас довіру і чому? Чекаємо коментарів до статті.

Рекомендуємо також прочитати статті:
Персикове масло для вій: стимул до неймовірного зростання
Відгуки про перманентний макіяж століття: нехай вії здаються густішими

Попередня публікація:
Міні-спідниці 2013, короткі спідниці 2013, фото

PS: Який засіб для росту вій викликає у вас довіру і чому?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com