рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Tattoo Line | Курси навчання перманентного макіяжу та татуажу в СПб

  1. Школа перманентного макіяжу Tattoo Line Жуковська Ірина - провідний викладач студії Tattoo lina,...
  2. Курси в Tattoo Line

Школа перманентного макіяжу Tattoo Line

Жуковська Ірина - провідний викладач студії Tattoo lina, майстер - тренер і розробник власних методик навчання і підвищення кваліфікації. Дипломований фахівець мануальних і апаратних технік мікропігментірованія. Учасник численних майстер-класів та конференцій по ПМ. Сертифікований тренер з видалення перманентного татуажу системою Tatoo Remover CRC (США). Досвід роботи в індустрії краси більше 9 років, досвід викладання в сфері ПМ більше 5 років, випустила понад 150 професійно навчених фахівців.

Школа-студія Tattoo Line

Пропонує пройти навчання з перманентного макіяжу, татуажу і стати професійним майстром своєї справи. Ми пропонуємо різні програми курсів татуажу, які спеціально розроблені як для початківців, так і для практикуючих фахівців перманентного макіяжу.

Навчання татуажу в нашій школі відбувається з використанням професійних брендів Amiea, Goochie, Nouveau, BioTouch, SofTap і ін. Навчання на курсах перманентного макіяжу, татуажу в школі-студії Tattoo Line проводить практикуючий майстер, зі стажем роботи і викладання більше 8 років.

Курси в Tattoo Line

індивідуальне навчання татуажу (в міні-групі до 3-х чоловік). Дана обставина, дозволяє учням освоїти курси татуажу на всі 100%, тому, що в студента є можливість добре сконцентрувати свою увагу, задавати питання і відразу отримувати на них відповіді в процесі навчання.

Викладачі, в свою чергу, не розсіюють свою увагу на велику групу людей, доносячи навчальний матеріал безпосередньо і тільки Вам!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com