рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що робити якщо брови сірого кольору. Як вибрати колір брів?

  1. Яких квітів варто уникати?
  2. Як створити ідеальний образ
  3. Як підібрати ідеальне колірне рішення
  4. секрети майстерності
  5. Що може зіпсувати твою зовнішність
  6. Орієнтуємося на тон волосся
  7. блондинкам
  8. брюнеткам
  9. рудим
  10. русявим
  11. нестандартний
  12. Колір волосся і брів: поєднання
  13. Як підібрати колір олівця для брів під колір волосся?
  14. Колір брів для блондинок і блондинок з блакитними очима
  15. Колір брів для русявого волосся
  16. Колір брів для брюнеток
  17. Колір брів для рудого волосся
  18. Татуаж брів і перманентний макіяж: як вибрати форму і колір?
  19. Чому після татуажу брів немає кольору і коли він проявиться?
  20. Як пофарбувати брови в рудий колір?
  21. Кольори хни для брів
  22. Колір брів графіт - кому підходить?
  23. Колір волосся під чорні брови
  24. Як освітлити чорні брови в коричневий колір?
  25. Платинові і золоті блондинки
  26. Шатенки і брюнетки
  27. Вороне крило
  28. 5 простих правил для правильного вибору кольору брів

Русявий колір волосся додає жінці м'якості і ніжності. Але створюючи унікальний образ, не варто забувати про бровах. Те, наскільки їх колір гармонує з відтінками шкірних покривів і волосся, залежить зовнішній вигляд жінки. То який колір брів підходить до русявим волосся? Темний або світлий? А може варто знайти «золоту середину»?

Жінки досить часто використовують різні фарби і олівці. Їх колірна гамма досить широка, тому підібрати колір брів для русявих, який би повністю поєднувався із зовнішнім виглядом, часом буває проблематично.

Слід відразу зазначити, візажисти радять застосовувати на практиці одне золоте правило - в незалежності від кольору і переливів локонів, брови повинні виглядати максимально натуральними і бути на тон темніше, ніж волосся.

Світловолосим жінкам не варто фарбувати свої брови в темні тони, наприклад, чорний. В іншому випадку їх погляд буде суворим і відразливим. Русявим красуням слід дуже делікатно ставитися до корекції їх кольору. Підібраний неправильно колір, може зіпсувати все.

Вибираючи тон брів, слід відштовхуватися від відтінку волосся. Якщо вони мають золотисті переливи, то слід звертати свою увагу на ніжно-коричневі тони або каштанові. Особливо вони підходять для тих жінок, у яких є світла шкіра і блакитні очі.

Яким кольором якщо волосся русяве, а очі карі? В даному випадку ідеально поєднуватися із зовнішнім виглядом будуть брови димчастого або коричневого відтінку, при цьому перевагу слід віддавати світлим тонам. Вони підкреслять риси обличчя і додадуть йому благородства.

Варто також відзначити, що жінкам з темно-русявим кольором волосся відмінно підходять брови коричневого кольору, мають золотистий відтінок. Але тут головне не переборщити. Вони не повинні бути занадто темними і відразу ж кидатися в очі. Пам'ятайте, сьогодні в моді природність і легкість. А темні брови зроблять ваш погляд важким.

Якщо шкіра смаглява, а колір волосся темно-русявий, то в даному випадку ідеальним стануть брови, що має шоколадний або мідний відтінок. Ну а до попелясто-русявим волоссям візажисти рекомендують підбирати сіруваті тони брів, які будуть ідеально поєднуватися з шевелюрою.

Яких квітів варто уникати?

Дуже важливо правильно підібрати колір брів під русяве волосся. Залежно від тону шевелюри, вони можуть бути світло-коричневими, золотистими, мідними і т.д. Але варто зазначити, що русявим жінкам точно не можна використовувати чорні і темно-коричневі відтінки. Вони не тільки зроблять погляд суворим, а особа невиразним, але ще і зроблять їх набагато старше.

Пам'ятайте, що брови - це головний елемент особи. Вони можуть зробити його як виразним, так і навпаки, «погасити» все його якості. Тому, якщо ви сумніваєтеся і не можете самі, то вам слід звернутися за допомогою до професіонала.

Що в статті:

Ти стильна і сучасна, ти прекрасно знаєш, що правильно підібраний макіяж - не тільки може підкреслити красу твоїх очей, але і вигідно відкоригувати форму обличчя. Якщо ти володарка шикарної русявою шевелюри, то сайт Кошечка.ру приготував для тебе сюрприз, адже тема нашої розмови: «Який колір брів підходить русявим жінкам і як правильно його підібрати»?

Як створити ідеальний образ

Зараз (і це ні для кого не секрет) все модниці віддають перевагу натуральності та природності в образі. Все повинно бути гармонійним і поєднуватися з твоїм цветотипом.

Брови відіграють вирішальну роль в твоїй зовнішності. Якщо вони будуть малопомітні - то і ти будеш виглядати блякло і непомітно. Перебір в колірному рішенні теж зіграє злий жарт - безглуздий, що викликає вид буде тобі забезпечений.

Читай уважно статтю, і ти навчишся підбирати правильний тон, який ідеально буде підходити під твою шевелюру.

Як підібрати ідеальне колірне рішення

Темний або світлий: який же колір брів ідеально підходить русявим жінкам?

Дами, в основному, для корекції застосовують олівець або хімічну фарбу. Сучасні косметичні засоби пропонують настільки широку гаму різних відтінків, що жінці деколи дуже складно зорієнтуватися в цьому різноманітті. Дами, в основному, для корекції застосовують олівець або хімічну фарбу

Ти ніколи не помилишся, якщо будеш дотримуватися одного правила: незалежно від відтінку шевелюри, брови повинні бути на тон темніше і виглядати природно. В цілому ж існує маса нюансів, адже кожна жінка - індивідуальна.

секрети майстерності

Що в цьому питанні відіграє головну роль? Звичайно ж, відтінок русявого волосся. Отже:

  • Каштановий, ніжно-коричневий або теракотовий колір брів підійде для русявого волосся з рудим або золотистим відливом. Таке рішення буде ідеальним варіантом, якщо на додачу до всього у тебе ще й блакитні очі;
  • Дівчатам з карими очима підійдуть світлі тони. Бажано поекспериментувати зі світло-коричневим або димчастим тоном. Пам'ятай, при такому рішенні - твоє обличчя матиме благородний вид;
  • Попелясто-русявий - любить сіруваті тони;
  • Пшеничний відлив в світло-русою шевелюрі вигідно підкреслять бежевий або бежево-сірий тон.
  • Жінкам, у яких починає проявлятися сивина - не підійдуть яскраві фарби, тут потрібно віддавати перевагу світло-коричневій гамі;
  • Ідеальний колір брів для русявого волосся - помірний коричневий з золотистим відливом. Цей варіант підійде, практично, всім жінкам;
  • Темно-русявим жінкам, зі смаглявою шкірою, підбираючи один з відтінків коричневого - головне, контролювати, що б він не був занадто темним. Темний тон тільки додасть ваги твоєму погляду.

Що може зіпсувати твою зовнішність

Сайт сайт. радить: навіть якщо ти визначилася з потрібним відтінком, вибираючи собі нові тіні, туш, фарбу або олівець, пам'ятай - уникай яскравих фарб! У всьому макіяжі повинна бути гармонія.

Чи є тони, які заборонені для тебе? Так! І ти, повинна запам'ятати їх і всіляко уникати при нанесенні макіяжу. Це - темно-коричневий і чорний кольори.

Ти можеш, звичайно, поекспериментувати, але робити татуаж або застосовувати фарбування за допомогою хімічної фарби в ці тони - вкрай не рекомендується. Ти ризикуєш зробити своє обличчя неприродним, драматичним і навіть суворим.
Ти можеш, звичайно, поекспериментувати, але робити татуаж або застосовувати фарбування за допомогою хімічної фарби в ці тони - вкрай не рекомендується

У твоєму випадку до вибору колірної гами для свого макіяжу потрібно підходити дуже відповідально.

Тепер ти знаєш, на що слід звертати увагу, підбираючи колір брів для різних відтінків русявого волосся. Головне, пам'ятай - перш, ніж ти вирішиш зробити татуаж або хімічне фарбування, спробуй підібрати правильний тон за допомогою тіней або олівця.

Колір брів при бажанні можна міняти кілька разів на день і в залежності від випадку.

для максимально природного макіяжу можна взяти відтінок світліше, а на урочистий вихід, коли і очі будуть нафарбовані яскравіше, - темніше.

Якщо дівчина засмагла на море, то не варто орієнтуватися на той же колір, що вона носить взимку ...

Так що необхідно чітко знати, як підбирати найбільш підходящий відтінок під свій типаж, щоб макіяж в будь-якій ситуації виглядав бездоганно.

Про те, як користуватися гелем для брів, ви можете дізнатися з нашої.

Орієнтуємося на тон волосся

Як підібрати колір для брів під колір волосся? Найчастіше при виборі кольору брів орієнтуються на колір волосся. Тому при експериментах з зачіскою нерідко доводиться йти і в магазин косметики, щоб змінити палітру макіяжу.

Ще 10 років тому багато світловолосі дівчата шукали коричневий олівець або тіні на тон темніше волосся, а брюнетки - на тон світліше.

Сучасний же ринок дозволяє орієнтуватися не тільки на 2-3 кольору, але також змішувати відтінки і підбирати той тон, який підходить за загальним цветотіпу, а не тільки до волосся.

блондинкам

Який колір брів підходить блондинкам? Якщо дівчина від природи має світле волосся і не фарбується, то їй слід підбирати фарбу або косметику для брів темніше на 1-2 тони, ніж її коріння.

Але блондинки також бувають «теплі» і «холодні». Перша група повинна віддавати перевагу золотисто-бежевим відтінкам, друга - попелясто-сірим.

Якщо ж дівчина від природи має темне волосся, але вирішила перефарбуватися, то цю ж процедуру доведеться виконати і з бровами, т. К. Косметика не зможе перекрити природний колір темних брів на користь світлого. Колір в даному випадку повинен бути на 1 тон темніше волосся.


брюнеткам

Дівчатам з темним волоссям слід теж дивитися на своє коріння - брови повинні бути на 1 тон темніше. При цьому не можна забувати про подтон - зимовий тип звертається до холодних відтінків, осінній - до теплих.

Якщо у дівчини світла шкіра і холодного каштанового відтінку волосся, але медово-коричневі брови будуть виглядати на ній дивно.

Особливу групу складають панянки, від природи мають синювато-чорне волосся. Їм залишається дотримуватися такого ж кольору і для брів - більш світлі кольори не дозволять акцентувати увагу на очах.

рудим

Рудим дівчатам слід придивитися до коричневих і теракотовим квітам. Деякі мають дуже світлі брови і волосся, і таким варто спробувати найсвітліший коричневий відтінок, який вони знайдуть.

А якщо у дівчини волосся відливають темної міддю, то підійде глибокий медово-коричневий. Але правило залишається тим самим: світленькі підбирають брови трохи темніше, темненька - світліше.

Але правило залишається тим самим: світленькі підбирають брови трохи темніше, темненька - світліше

русявим

Русявим дівчатам буває складніше за все підібрати максимально відповідний їм колір брів.

Але правила, що стосуються холодних і теплих кольорів, все ще діють. Наприклад: володарка середньо-русою копиці з веснянками на щоках може придивитися до світло-коричневого олівця теплого відтінку, а якщо у панянки світла шкіра без веснянок і блакитні очі - їй може піти і насичений попелястий колір.

нестандартний

Якщо дівчина фарбується в один із кольорів веселки, то тут варто придивитися до форми брів. Якщо вони тонкі, то підійде чорний або темно-попелястий колір.

А якщо широкі - то світло і чи середньо-попелястий. Зазвичай яскраві барвники для волосся мають холодний подтон, тому і брови повинні бути відповідними.


Зазвичай яскраві барвники для волосся мають холодний подтон, тому і брови повинні бути відповідними

Чи потрібно орієнтуватися на тон шкіри і колір очей? Так, орієнтування на одні лише волосся вже давно застаріло. В ідеалі колір брів повинен гармоніювати із загальним цветотипом дівчата, а він базується не тільки на волоссі, але ще на кольорі шкіри і очей.

З цієї причини влітку має сенс придивитися до більш темним відтінкам брів, ніж панянка вважає за краще носити зазвичай, адже засмага «з'їдає» частину фарби, і брови звичайного кольору можуть просто загубитися на засмаглі обличчя.

Інша ситуація може стосуватись випадку, коли дівчина кардинально змінює колір волосся. Наприклад, з кароокою брюнетки зі світлою шкірою фарбується в блондинку.

Світле волосся, світлі брови і карі очі будуть виглядати не дуже гармонійно, тому брови в такому випадку можна зробити трохи темніше, ніж зазвичай радять власницям світлих очей.


Перш ніж фарбувати брови фарбою, варто якийсь час покористуватися різними олівцями або тінями. Має сенс підібрати той же відтінок, в який планується фарбувати брови, і 2-3 дня «приміряти» його з різними макіяжами особи.

В ідеалі, визначившись з колірною гамою, можна взяти щось трохи світліше і темніше - так буде зрозуміло, як нова процедура відіб'ється на обличчі в найближчі дні після фарбування, а як буде через 2-3 тижні.

Якщо дівчина ніколи не фарбувала брови самостійно, в перший раз варто звернутися до досвідченого майстра. Ця процедура не варто дорого, зате ймовірність, що колір не буде відповідати очікуванням, знизиться.

Потім можна запитати у майстра, в яких пропорціях замішують фарба і який це був відтінок, щоб повторити самостійно.

Якщо брови планується не фарбувати фарбою, а використовувати кожен день щось із засобів для макіяжу, то покупку не слід здійснювати спонтанно.

Засіб треба нанести на брови в магазині і вийти на природне світло - навіть при білих лампах всередині приміщення відтінок часто спотворюється, і покупка не буде відповідати очікуванням.

При відсутності вибору брови краще нафарбувати трохи світліше, ніж треба, ніж перестаратися і зробити їх темніше.

Темні брови візуально роблять жінку візуально трохи старше, а світлі - молодят. Ця схема працює не завжди, а найчастіше тільки на русявий панянках.


Ця схема працює не завжди, а найчастіше тільки на русявий панянках

Словом, до вибору кольору для брів варто підійти без поспіху. Орієнтуючись на колір свого волосся, очей і шкіри варто визначитися з відповідними відтінками, а потім вирушати до майстра на фарбування або в магазин за новими покупками.

В цьому випадку слід послухати своїх подруг, а також має сенс трохи поекспериментувати в одному з графічних редакторів. Крім того, не можна забувати, що при зміні одного з факторів (кольорових лінзах, засмагу, фарбування волосся), найчастіше потрібна змінити і колір брів.

Як правильно надати бровам ідеальну форму? Читайте про це в нашій.

Яким кольором фарбувати брови? Про те, як підібрати колір фарби для фарбування брів, ви можете дізнатися з відео:

Вконтакте

Особливості вибору кольору брів для блондинок, брюнеток, рудоволосих і дам з русявим волоссям.

Коли брови доглянуті, мають правильну форму і колір для вашого типу обличчя та волосся, оточуючі сприймають вас гармонійно. Ваше обличчя їм запам'ятовується.

В продовження теми про красиве брів поговоримо про особливості підбору поєднання кольорів брів і волосся поговоримо докладніше в статті.

Колір волосся і брів: поєднання


Колір волосся і брів: поєднання

  • орієнтуйтеся на колір кореневій частині волосся на голові при визначенні відтінку брів
  • добре гармонують між собою теплі і холодні тони, якщо вони однакові на бровах і волоссі
  • при кардинальній зміні кольору волосся брів також слід міняти відтінок
  • якщо колір для брів дуже складно вибрати, зупиніться на теплому коричневому відтінку
  • допускається різниця в один тон між бровами і волоссям для темноволосих дам. При цьому другим слід бути темніше
  • білявим дівчатам варто підкреслювати свої брови холодним бежевим відтінком
  • якщо вас приваблюють модні тенденції в кольорі брів, то зупиняйте свій вибір на тих, що гармонійно поєднуються з кольором ваших очей, створюють легку тінь для них

Як підібрати колір олівця для брів під колір волосся?


Як підібрати колір олівця для брів під колір волосся

  • брюнеткам - чорний
  • шатенкам, рудоволосий - коричневі відтінки
  • блондинкам - сірі, попелясто-коричневі, бежеві

Однак якщо ви бажаєте експериментувати і міняти колір брів під різні макіяж і одяг, то скористайтеся такими підказками:

  • змішайте на бровах два близьких по відтінку кольору, наприклад, світлий і темний коричневий. Для цього прорисуйте волоски від перенісся до середини брови другим, а від середини до кінчика - першим
  • м'якими рухами прорисуйте лінію брови по першому ряду її волосся і розтушуйте гребінцем для брів по напряму вгору і в бік хвостика
  • дамі зі світлою шевелюрою підійде відтінок олівця для брів, який темніше її прикореневій частині волосся на 3 тони. А брюнетці навпаки - світліше на 3 тони, а рудоволосої варто вибирати м'які бежеві, теракотові і золотисто-коричневі відтінки

Уникайте м'яких олівців, оскільки вони залишають темні смуги на шкірі під бровами і візуально затемнюють їх колір. Зупиняйте свій вибір на твердих грифель олівців. Вони відмінно забарвлюють світлі волоски в потрібний вам колір, а шкіру залишають чистою.

Колір брів для блондинок і блондинок з блакитними очима


Колір брів для блондинок і блондинок з блакитними очима

Блондинки помітні в натовпі людей світлим волоссям. А щоб підкреслити виразність особи, вони вибирають гармонійний колір брів.

Для білявих дам ідеальні:

  • сірий
  • різні відтінки бежевого і коричневого
  • рожево-коричневий

Однак при наявності природних чорних брів у натуральній блондинки перефарбовувати їх не варто. Вони гармоніюють з кольором волосся, шкірою і очима.

Блакитноокі біляві дами не виділяють яскраво свої брови, навпаки - намагаються їх підкреслити пастельними теплими коричневими або сірими відтінками.

Колір брів для русявого волосся


Колір брів для русявого волосся

Власницям русявого волосся також не варто виділяти брови, як і блондинкам.

Залежно від відтінку локонів колір брів у русявий дам різний:

  • якщо у вас медовий, рудуватий відлив, брови підводите або офарблюйте в теплі коричневі і світлі каштанові кольори
  • світле волосся припускають ніжні бежеві тони з попелом або розовінкой. Це ж поєднання вибирайте, якщо ваші очі світлі, наприклад, блакитні, зелені, сірі
  • сивина і попелясті відтінки на волоссі поєднуються з сірим кольором на бровах
  • якщо ви володарка карих очей, світлої шкіри і русявого волосся, підберіть для себе димчастий або теплий коричневий відтінок для брів
  • темні русяве волосся гармоніюють з коричневим з золотим відливом кольором брів
  • смаглява шкіра і темні русяве локони поєднуються з темно-коричневими і мідними бровами

Запам'ятайте, що чорні брови - не ваш варіант, якщо локони русяве від природи або в результаті фарбування.

Колір брів для брюнеток


Колір брів для брюнеток

Брюнеткам, мабуть, легше інших підібрати колір для брів. Зазвичай у природних темноволосих дам останні мають насичений колір і густоту. Тому брів можна надавати різні відтінки або змішувати близькі по тону кольору олівців.

І все ж кілька нюансів при виборі кольору брів для брюнеток відзначимо:

  • темно-каштанове локони поєднуйте з коричневими тонами брів
  • чорна і темно-коричнева шевелюра і бліда шкіра гармоніюють з темними сірим і коричневим тонами на бровах
  • колір волосся вороняче крило і смаглява шкіра дозволяють вам коригувати брови чорним тоном

Колір брів для рудого волосся


Колір брів для рудого волосся

Оскільки дам з натуральними рудим волоссям трохи, то з вибором гармонійного кольору для їх брів доведеться потрудитися.

  • Якщо ви носите локони теплих рудих відтінків, то виберіть для брів теракотовий або золотисто-коричневий тони
  • Холодний мідний колір волосся передбачає, що їх власниці підфарбовують свої брови в темно-коричневий і шоколадний відтінки
  • Полум'яно-руде волосся гармоніюють з шоколадним, теракотовим тонами брів

Татуаж брів і перманентний макіяж: як вибрати форму і колір?


Татуаж брів і перманентний макіяж: як вибрати форму і колір

Процедура татуажу брів передбачає сбривание рідних волосків і малювання нових брів потрібної довжини і відтінку.

Він підійде вам, коли у вас:

  • надмірно світлі і / або рідкісні брови
  • алергія на косметику
  • хвороби органів зору
  • мало часу для щоденного нанесення макіяжу

Перед приходом в салон проведіть експерименти з олівцями або тушшю для брів. Малюйте різні форми і відзначайте зміни виразу свого обличчя. Ще краще - запросіть подругу, думку якої довіряєте.

Ці косметичні засоби допоможуть вам визначитися з ідеальним тоном для брів.

Відзначимо, що в салоні майстер татуажу може вибрати відтінок більш яскравий, ніж ви хотіли. Причина - перманентний малюнок з часом тьмяніє і виглядає неприродно.

Чому після татуажу брів немає кольору і коли він проявиться?

Відразу після процедури татуажу ви побачите в дзеркалі дуже яскраві свої брови і навіть будете шоковані їх кричущим кольором і шириною. Але всі ці особливості зникнуть після загоєння шкіри в області брів, тобто приблизно через місяць.

Через добу-троє після процедури вам може здатися, що колір зник, а залишилася почервоніння. Однак він нікуди не подівся, тільки став блідіше вихідного.

Через 3 тижні, коли кірка на бровах заживе, колір пігменту проявиться. Він буде схожим на той, що ви з майстром вибрали перед процедурою татуажу.

Відзначимо, що бувають випадки відторгнення фарбувального пігменту, коли через місяць брови зовсім не помітні на обличчі. Це пояснюється індивідуальними особливостями організму і означає, що сама процедура татуажу брів вам не підходить.

Як пофарбувати брови в рудий колір?


Як пофарбувати брови в рудий колір

Щоб подарувати брів рудий колір, ви можете:

  • підібрати олівець потрібного відтінку з коричневих тонів
  • змішати 2-3 кольори олівців, тіней або туші на бровах. Їх палітра складається з коричневих з золотом і бежевих тонів
  • пофарбувати брови хною або спеціальною фарбою для брів, наприклад, світло-коричневого тону
  • нанести на брови ту ж руду фарбу, якою ви фарбуєте волосся. Однак, якщо в ній присутні червоні нотки, результат вас розчарує
  • використовуйте хну для мехенди коричневого кольору. Вона прокрасіт і волосся і шкіру під ними, але тримаються буде максимум 2 доби

Кольори хни для брів


Кольори хни для брів

Різновидів хни багато, хоча природних тонів значно менше. бувають:

  • суданська - вона забарвлює брови в стійкий мідний колір
  • іранська - допомагає отримати від золотого з червоним відливом до коричневого з міддю
  • індійська - найбагатша за кількістю квітів. Крім натурального, темного коричневого і золотого ви знайдете відтінки бургунд, насичений каштановий. Вибирайте цей вид хни, якщо не любите присутність блиску і переливів кольору на бровах
  • змішана з хімічними барвниками - додасть будь-який колір брів навіть у випадках трудноокрашіваемих волосків
  • зелена - застосовується для лікування волосся і шкіри і є безбарвною

Колір брів графіт - кому підходить?

Графітовий відтінок брів занадто світлий і непомітний на обличчі у брюнетки, але благородно виглядає у:

  • попелястих блондинок
  • світловолосих дівчат зі світлими очима і холодним відтінком шкіри
  • дорослих жінок, що мають сиве волосся і широкі густі брови
  • дівчат з блідою шкірою і холодними відтінками русявого волосся
  • зелено або блакитнооких власниць срібних тонів в волоссі
  • чоловіків з сивиною на шевелюрі

Колір волосся під чорні брови


Колір волосся під чорні брови

Ідеальний колір волосся для чорних брів мають пекучі брюнетки. Особливо, якщо у них також смаглява шкіра.

Проте багато жінок мають чорний колір брів від природи. При цьому перші:

  • мають русявим кольором волосся
  • блондинки

Сучасні тенденції в моді на колір брів на перше місце ставлять природність макіяжу. Це ж стосується і відтінку брів.

На відміну від подіуму, в повсякденному житті фарбована блондинка з чорними бровами виглядає дивно і відштовхуюче. Як і володарка теплого русявого тону на волоссі.

Тому уникайте чорного олівця, туші або татуажу на бровах, якщо ваші локони світліше, ніж насичений чорний.

Як освітлити чорні брови в коричневий колір?


Як освітлити чорні брови в коричневий колір

Змінити колір брів ви можете:

Будьте готові, що не всі майстри в салонах беруться за процедуру освітлення чорних брів до коричневого кольору. Але якщо ви знайшли такого фахівця, він спочатку знебарвить ваші брови або покрасит їх тією ж фарбою, що і шевелюру. Потім завдасть коричневу фарбу на брови і відкоригує їх форму і густоту.

У домашніх умовах будь-які освітлюють маніпуляції з чорними бровами - це ризик. Результатом може стати:

  • алергія і висип на ніжній шкірі навколо брів
  • попадання в очі агресивних осветляющих речовин
  • замість коричневого тону брови вийдуть з рижіной
  • задовольняє вас тон на бровах

Освітлюючими речовинами для чорних брів є:

  • перекис водню
  • гидроперит
  • фарби для знебарвлення волосся

Найбільш щадним і безпечним методом освітлення чорних брів в домашніх умовах є їх потоншення і зменшення густоти. Візуально вони стануть світліше, а коричневий тон їм надайте олівцем, тінями або тушшю.

Отже, ми розглянули поєднання кольору брів з волоссям, шкірою і відтінком очей. А також ознайомилися з процедурами зміни тону брів за допомогою фарб, олівців, перманентного макіяжу.

Вибирайте для себе оптимальний варіант, експериментуйте з відтінками на бровах і будьте чарівні кожен день!

Поширена формула, при якій брови блондинок повинні бути на тон темніше кольору волосся, а брюнеток - на тон світліше, працює не завжди. Ці поради допоможуть не заплутатися у виборі.

Платинові і золоті блондинки


Платинові і золоті блондинки

Якщо ж ви та сама брюнетка, яка вирішила стати золотистої блондинкою, брови потрібно зробити на тон світліше в бежево-коричневому діапазоні. В цьому випадку допоможе саме фарбування, оскільки кошти для макіяжу брів не дадуть необхідного ступеня світлини, і не будуть виглядати природно, просвічуючи крізь темні волоски. Не перестарайтеся: брови-альбіноси ефектно виглядають хіба що на подіумі і фотосесіях. А ось платинові блондинки з димчасто-сірими і навіть майже чорними бровами виглядають дуже сучасно.

Шатенки і брюнетки


Шатенки і брюнетки

Перехід від світлого волосся до темних тягне за собою і зміну кольору брів. Замовили колористу каштанові локони? Вибирайте для брів відтінки з коричневим подтоном. А якщо вийшли з салону з шевелюрою кольору капучіно, орієнтуйтеся на сірий подтон. Із завданням легко і непомітно впораються олівець або тіні (оттеночного гелю, швидше за все, буде не достатньо).

Найбільше пощастило тим, чиї брови і так темніше волосся. Вони можуть не замислюватися про зміни тональності, природа вже про все подбала. Однак варіант з бровами посветлее теж життєздатний і навіть може виявитися вельми корисним. По-перше, якщо брови досить тонкі і вперто не бажають розширюватися, темна гама лише акцентує на цьому увагу. По-друге, це допоможе візуально омолодитися: пом'якшити зморшки і овал обличчя.

Вороне крило


Вороне крило

Найпростіший вибір - його відсутність. Ось і власницям синяво-чорного волосся вибирати не доводиться. Незалежно від кольору шкіри (хоч фарфоровий, хоч шоколадний), їм рекомендований виключно холодний чорний колір в тон волоссю. Все тому що теплі коричневі, а також надмірно світлі нюанси будуть йти в рижіну, а значить, виглядати неестественно.шатенок.

Якщо ви вирішили змінити колір брів і сумніваєтеся у власних силах, вирушайте в броу-бар. Тут візажисти спеціалізуються саме на цій частині особи. Профі допоможуть підібрати відтінки коштів для макіяжу брів або забарвлять стійким барвником. За перманентом вирушайте до перевіреного майстра з солідним досвідом роботи і хвалебними рекомендаціями.

5 простих правил для правильного вибору кольору брів


5 простих правил для правильного вибору кольору брів

1. В підборі відтінку брів до кольору волосся слід дотримуватися непорушного правила: теплі тони потрібно комбінувати з теплими, холодні з холодними. На модні кольорові брови правило також поширюється, тільки з застереженням: яскравий або пастельний колір брів потрібно підбирати до кольору очей, немов це тіні для повік. З волоссям ж (неважливо, рожевими або бірюзовими) він повинен або повністю збігатися, або контрастувати.

2. Вибираючи колір брів, дотримуйтесь той же правило, що і при виборі косметики в магазині. Протестуйте продукт і відтінок не тільки при штучному освітленні, а й при денному. В ідеалі - похмурим і сонячним днем.

3. Робіть Селфі - вони краще дзеркала і подруги допоможуть поглянути на себе з боку.

4. Якщо брови потрібно зробити темніше натуральних, перш ніж записуватися на фарбування (і тим більше перманент), спробуйте відтінків гелі, тіні, олівці. Не підходить колір - просто змиваєте і пробуєте далі.

5. За підтримкою відтінку доведеться заглядати в салон кожні два тижні, татуаж оновлювати раз на рік. Чи не встигаєте вчасно? Відтіночний гель на допомогу.

Яких квітів варто уникати?
Чому після татуажу брів немає кольору і коли він проявиться?
Як пофарбувати брови в рудий колір?
То який колір брів підходить до русявим волосся?
Темний або світлий?
А може варто знайти «золоту середину»?
Яким кольором якщо волосся русяве, а очі карі?
Яких квітів варто уникати?
Приготував для тебе сюрприз, адже тема нашої розмови: «Який колір брів підходить русявим жінкам і як правильно його підібрати»?
Чи є тони, які заборонені для тебе?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com