рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Перманентний татуаж в Києві, ціни, фото, опис

Мистецтво прикрашати тіла малюнками сягає сивої століття

Мистецтво прикрашати тіла малюнками сягає сивої століття. Їх призначення було різноманітним: вираження індивідуальності, соціальної приналежності, залучення протилежної статі або відлякування злих духів. Сьогодні татуювання знову в моді. Під час активного розвитку beauty-індустрії набирає обертів один із напрямів татуювання - перманентний макіяж.

Природа створила жінку прекрасною, однак цього мало. Кожна жінка прагне бути красивою завжди і скрізь, не залежно від часу доби і оточуючих умови. Однак доводиться кілька разів на день перед дзеркалом з косметикою в руці, маскувати, зафарбовувати, підправляти щось на своєму обличчі. При цьому не завжди вдається домогтися бажаних результатів за допомогою звичайного макіяжу. А перебуваючи на березі моря, в басейні або в сауні, займаючись спортом або просто прокидаючись вранці про бездоганний зовнішній вигляд, не варто і мріяти!

Яким же чином без зайвого клопоту можна бути чарівною?
Відповідь проста - перманентний макіяж (в перекладі з англ. Permanentmake-up - коригувальний, полуперманентние макіяж, мікроімплатація пігментів, мікропігментірованіе, дерматопігментірованіе).

Татуаж - це довготривалий «макіяж», що допомагає дівчатам і жінкам виглядати чудово завжди і обходитися без косметики.

При правильному виконанні татуажу, він може протриматися близько п'яти років. Для цього також необхідний догляд, адже пігменти вигоряють на сонці і виводяться організмом, так що поступово відтінки почнуть бліднути.

Ми пропонуємо професійне виконання татуажу в Києві, в нашому салоні краси, який зможе правильно підкреслити всю вашу природність і красу.

  • Якщо Ви бажаєте візуально підкоригувати і підкреслити форму брів, губ, збільшити губи, або нанести пікантну родимку.
  • Якщо Вам необхідно бути на висоті постійно (по роду професії, наприклад)
  • Ви не хочете або не можете собі дозволити кілька годин на накладання косметики, її коригування та маскування дефектів шкіри
  • У Вас алергія на косметичні препарати
  • Ви часто відвідуєте баню, сауну, басейн або фітнес-зал, бажаючи виглядати при цьому доглянуто
  • Існує необхідність у виправленні вроджених або придбаних дефектів зовнішності, травм обличчя, наслідків невдалих пластичних операцій, випадання вій і брів, маскування шкірних плям і шрамів
  • Бажаєте виправити і підкреслити контури ореолу соска

Ви завжди можете пройти сеанс татуажу в Києві, відвідавши наш салон краси. Просто зателефонуйте нам, і ви дізнаєтеся додаткову інформацію!

рекомендуємо зробити перманентний макіяж!

ТАТУАЖ ДОЗВОЛИТЬ ВИГЛЯДАТИМЕ ВАМ ЧУДОВО В БУДЬ-ЯКІЙ СИТУАЦІЇ!

ДО

ПІСЛЯ

Переваги перманентного макіяжу

  • Татуаж виглядає ефектно в будь-якій ситуації, на будь-яку особу і при будь-якому розрізі і формі очей і губ
  • Надає виразність і натуральність рисами обличчя, що підкреслює Ваш стиль і унікальність
  • • Перманентний татуаж не змиваються водою
  • Відпадає необхідність в щоденній стомлюючої процедурою макіяжу. При татуаже брів, повік або губ можна створювати ефект підводки олівця - провести чіткі лінії і надати їм бажаний колір
  • Змінивши форму брів або зобразивши чарівну родимку, татуаж здатний легко і просто перетворити Вас в стильну і оригінальну дівчину
  • Татуаж позбавляє від проблеми закупорки пір, дозволяючи шкірі «дихати», що позбавляє від роздратування шкіри або почервоніння, викликаного косметикою
  • Дозволяє шкірі «відпочити» від макіяжу, щоденного його змивання, а також вирішує проблему алергії на косметику
  • А головне Ви завжди природні і вражаючі!

ЗРОБІТЬ СВІЙ погляд виразнішим і чарівні!

татуаж брів

Одним з найбільш поширених видів перманентного макіяжу є татуаж брів Одним з найбільш поширених видів перманентного макіяжу є татуаж брів.

Лінія брів «оперізує» обличчя і відображає наш настрій, тому від її зовнішнього вигляду залежить, якими нас бачать навколишні. Лінія брів - одна з основних ліній макіяжу на обличчі. Професійно виконана процедура перманентного макіяжу здатна перетворити обличчя, навіть в разі якщо Ви були незадоволені своєю формою брів або вони у Вас практично були відсутні. При цьому брови виглядають абсолютно як натуральние.прі перманентний макіяж (в разі випадання брів) брови малюються акуратними, тонкими, як волоски, штрихами, що створює ефект натуральних брів.

  • За Вашим бажанням Вам можуть відкоригувати форму, ширину і насиченість забарвлення брів.

Татуаж брів - найбільш поширена процедура, а також найбільш безпечна.

Телефонуйте нам і запишіться на косметологічний татуаж брів в нашому салоні краси в Києві. Наші фахівці зроблять вам татуаж брів, вибравши для вас найбільш підходящу форму і розкажуть про правильний догляд

татуаж століття

Очі - дзеркало душі, чим більше вони виразні, тим більше ми світло красою.

Татуаж століття дозволяє виключити або значно зменшити кількість косметики. Перманентний макіяж дозволяє уникнути появи мімічних зморшок навколо очей, які викликаються щоденним використанням декоративних засобів.

За допомогою виконання перманентного макіяжу очей (верхнє або нижнє повіку) можна:

  • Скорегувати форму очей
  • Відтінити форму і виразність верхнього і нижнього століття
  • Посилити натуральних ефект густих вій та ін.

татуаж губ

Пухкі, чітко окреслені губи додають нам чарівності і привабливості Пухкі, чітко окреслені губи додають нам чарівності і привабливості. Можливість мати гарні і яскраві губи, не вдаючись щодня до втомливої ​​підфарбовування протягом дня, дає татуаж губ.

Татуаж губ дозволяє:

  • Змінити форму, розмір і колір губ
  • Домогтися оптичного збільшення губ, підкреслити форму
  • Наповнити губи кольором за допомогою розтушовування
  • Створити чіткий контур губ, в разі якщо природний контур губ був загублений через частого герпесу або куточки губ з віком опустилися

Ефект збільшення губ досягається за рахунок нанесення перманентного контуру губ вище природного. Проміжок між намальованим і природним контурами закрашивается (розтушовується) кольором, наближеним до натурального кольору губ і підібраному індивідуально. Однак слід пам'ятати, що з часом колір значно посвітлішає.

Татуаж контура губ перешкоджає розтіканню помади, вони завжди виглядають акуратно і більш вишукано. Растушевка кольору позбавляє від щоденного використання губної помади.

Татуаж губ дозволяє завжди зберігати акуратний зовнішній вигляд. Ефект перманентного макіяжу зберігається приблизно протягом 3-5 років.

Татуаж ореолу сосків

За допомогою татуажу сосків імітується ореол і колір соска не ідеально від природного. Татуаж підходить також для коригування зовнішнього вигляду молочних залоз піддаються віковим змінам або мають неестетичний вигляд (розмитий нерівний контур, блідий колір, рубці після операції).

Татуаж «Мушка»

Чарівна маленька родимка над верхньою губою - надбання загадкової і привабливої ​​жінки. Її можна сміливо назвати «родзинкою», яка має магічний вплив на оточуючих.
За допомогою процедури у Вас є можливість:

  • «Намалювати» родимку в бажаному місці
  • Підфарбувати вже існуючі родимки, виключаючи опуклі

Догляд, КОРЕКЦІЯ

Після виконання процедури перманентного татуажу шкіра зазвичай червоніє і злегка опухає. Можлива поява легкого набряку і поява кірочок в оброблюваної зоні, після сеансу протягом 3-4 днів, максимум 6-8 днів. Також можливі герпесні висипання в оброблюваної області (в основному на губах)! Для того щоб прискорити загоєння і запобігти попаданню бактерій і вірусів, необхідно дотримуватись описаних нижче правила догляду.

Догляд за татуаже:

  • Чи не мити оброблювану ділянку протягом доби.
  • Чи не відвідувати лазні, сауни, відкриті водойми протягом 1 місяця (до повного загоєння).
  • Перші дві-три тижні намагатися не піддавати татуаж впливу прямих сонячних променів. Чи не засмагати і не відвідувати солярій 1-2 місяці. Необхідно користуватися сонцезахисним кремом SРF не менш 45.
  • Не допускати потрапляння бруду на татуаж, не чіпати руками і не терти мочалкою під час купання, не користуватися скрабами і освітлюючими кремами.
  • Забороняється зривати скоринку, розчісувати татуаж - це може зіпсувати його колір і форму, а також продовжити період загоєння!
  • Щодня 3-4 рази обробляти шкіру губ, брів, повік маззю (пантенол, біпантен, метілураціловая мазь або спеціальними кремами для догляду за татуюваннями). Дати корочок облізти самостійно - ні в якому разі не обдирати їх. НЕ чесати !!! При татуаже губ додатково приймати 5 днів ацикловір (зовіракс, герпевір або аналоги) по 1 таблетці 4 рази на день.
  • Виключити контакт з гарячими напоями.

КОРЕКЦІЯ КОРЕКЦІЯ

Корекцію перманентного татуажу робити бажано. Корекція потрібна для того, щоб підправити недоліки, якщо вони є, наприклад, нерівномірно ліг пігмент (фарба) під шкірою або зробити колір більш інтенсивним. Якщо після першої процедури татуажу все влаштовує, то корекцію можна і не робити.

Процедура корекції робиться від 3-х тижнів до 3-х місяців. За 3 тижні після татуажу заживає шкіра і приживається пігмент (фарба). Тоді і видно остаточний результат. Після 6-и місяців татуаж починає змінювати колір пігменту, тобто світлішати. Тоді корекція неприйнятна, оскільки складно потрапити в колір, який був обраний спочатку. Тому робиться татуаж спочатку.

Якщо Ви проходили рік з татуажем, не варто робити часткову корекцію (наприклад, доробляти щось), оскільки можуть бути різні кольори і відтінки, приживляемость пігментів. Тому якщо Вам щось не подобається і потрібно зробити корекцію, робити її варто до 6-ти місяців. Якщо сумніваєтеся в тому, чи варто робити корекцію, варто порадитися з майстром.

НАЙЧАСТІШЕ ЗАПИТАННЯ:

Чи боляче робити перманентний макіяж?
Тату-макіяж губ, брів, повік - абсолютно безболісний, тому що в процедурі використовується найкраща місцева анестезія.
На повіки і брови накладається компрес, який містить спеціальний склад обезболиватель. Досить від 5 до 10 хвилин для того, що б анестезія подіяла.

Наскільки безпечно робити перманентний макіяж?
Процедура виконується в умовах абсолютної стерильності, одноразовими голками та іншими витратними матеріалами, призначеними для одноразового використання. Все обладнання проходить трьохетапну стерилізацію.

Чи можна підібрати бажаний колір?
Квітів в розпорядженні майстра необмежену кількість.

Як доглядати в процесі загоєння за татуажем?
Новоутворена після процедури тонка скоринка швидко сходить, не завдаючи ніяких занепокоєнь. З огляду на особливості організму кожного клієнта, майстер видає пам'ятку, де вказані препарати, що сприяють швидкому та безпечному загоєнню, а також як правильно ними користуватися.

Який татуаж найбільш популярний?
Найчастіше в салонах роблять татуаж брів. Це, до речі, найбезпечніша процедура! Шкіра в області брів зазвичай неалергенного і легко переносить втручання (це знайомо тим, хто пробував воскову депіляцію). На другому місці - корекція контуру губ. Дуже багато хто прагне домогтися інтенсивного темно-рожевого відтінку. Він виглядає благородно і елегантно, проте він може підійти далеко не під всі. Тому, якщо зважитеся на татуаж губ, зупиніться на природному рожевому відтінку. Адже з цієї помадою Вам ходити не один рік!

Чи є протипоказання для проведення перманентного макіяжу? Кому не можна робити татуаж?
Протипоказання, практично, відсутні. Не слід робити татуаж в наступних ситуаціях:

  • під час вагітності (в цей період не слід вводити зайві знеболюючі)
  • при герпесі на губах татуаж губ

Татуаж робити не можна людям, хворим на цукровий діабет, серцево-судинними захворюваннями в середній і важкій формах, на епілепсію, бронхіальну астму, герпесом, шкірними захворюваннями, хворобами крові або мають схильність до утворення келоїдних рубців. Крім того, не рекомендується робити татуаж при вагітності, місячних, вірусних і загострення хронічних захворювань. Також майстер повинен з'ясувати, чи немає у клієнта алергії на знеболюючі препарати і на компоненти застосовуються мазей і кремів.

Також майстер повинен з'ясувати, чи немає у клієнта алергії на знеболюючі препарати і на компоненти застосовуються мазей і кремів

після процедури

Модель Ірина до процедури

після процедури

КОМПАНІЯ PROF-LINE ПРОПОНУЄ ВСЕ ДЛЯ татуювань:

  • апарати для нанесення і видалення татуювань (небажаних малюнків)
  • фарби для татуювання
  • трафарети для малюнків на тілі, каталоги, постери
  • аксесуари до апаратів
  • голки для створення малюнків на тілі
  • обезболиватель для нанесення і видалення татуювань
  • інші товари для перманентного макіяжу губ, татуажу брів

НОВИНКИ! Біотатуіровка на кілька днів. Більше 50 видів, змивається через 3-4 дня, наноситься самостійно. Спеціальні набори для гламурного татуажу губ з блискіток і страз!

Компанія PROF-LINE пропонує також НАВЧАЛЬНИЙ КУРС. Навчання татуажу проводиться досвідченими фахівцями-практиками, і включає в себе освоєння техніки перманентного татуажу губ, нанесення малюнків на тіло, видалення татуажу і інші напрямки.

<< Повернутись назад

Нарощування вій
біозавивка вій
нарощування брів
перманентний татуаж
видалення тату
косметологічні процедури
кристалізація зубів
колагенові маски

Яким же чином без зайвого клопоту можна бути чарівною?
Наскільки безпечно робити перманентний макіяж?
Чи можна підібрати бажаний колір?
Як доглядати в процесі загоєння за татуажем?
Який татуаж найбільш популярний?
Чи є протипоказання для проведення перманентного макіяжу?
Кому не можна робити татуаж?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com