рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Мезоніті для підтяжки обличчя: створення надійного каркаса (2019)

  1. Мезоніті для підтяжки обличчя: вся правда
  2. Як проходить підтяжка обличчя мезонітямі?
  3. Плюси і мінуси тредліфтінга
  4. Протипоказання і протипоказання до проведення
  5. Питання відповідь
  6. реабілітаційний період
  7. Можливі ускладнення після процедури
  8. думка експерта
  9. Відгуки людей
  10. ІРИНА, 40 РОКІВ:
  11. НАДІЯ, 35 РОКІВ:

Мезоніті для підтяжки обличчя - що це таке? Так називаються особливі волокна, які імплантуються в шкіру для її підтяжки і повернення свіжого, молодого виду.

Невже з їх допомогою можна повернути свої колишні чіткі контури, а глибокі носогубні складки зробити менш помітними? У чому суть процедури імплантації мезонітей?

Мезоніті для підтяжки обличчя: вся правда

Батьківщиною цього методу прийнято вважати Азію. Це не дивно, адже азіатські жінки не тільки зберігають свою молодість тривалі роки, а й відчувають на собі всілякі методи омолодження.

Використання мезонітей для підтяжки по праву вважається одним з інноваційних і найефективніших способів в косметології. Значним плюсом операції є швидкість її проведення - не більш 60 хвилин за сеанс.

Поліпшення овалу мезонітямі рекомендується проводити для усунення неглибоких мімічних зморшок (близько губ, щік, області очей).

Таке омолодження навряд чи підійде жінкам постарше. Справа в тому, що в 45-55 років є досить-таки помітне провисання тканин, яке нікуди не дінеться при впровадженні ниток.

Саме з цієї причини лікарі рекомендують схилитися до даного методу представницям прекрасної статі у віці максимум до 45 років.

За допомогою такої процедури можна здійснити підтяжку шиї . Крім того, при бажанні пацієнта пластичний хірург або косметолог може виконати ліфтинг всій ділянці обличчя.

Середній термін, при якому проявляється ефективність методу, становить приблизно 8-9 місяців.

Однак якщо регулярно і правильно доглядати за своєю шкірою, то результативність ліфтингу буде зберігатися цілий рік. Перші результати після сеансу буде видно вже через кілька тижнів.

Цей метод підтяжки не потребує додаткового витяганні мезонітей - з часом вони самостійно розсмоктуються, не завдаючи організму ніякої шкоди.

Армування мезонітямі не здатна усунути прояви пігментації, сильні і глибокі зморшки, а також повністю відновити каркас особи після значних змін.

Якщо є бажання позбутися від більш серйозні вікових проявів, краще проконсультуватися з досвідченим косметологом і разом підібрати підходящу саме вам методику омолодження.

Інша назва процедури армування - трейдліфтінг. Принцип дії мезонітей: спеціальні матеріали (які також використовуються для післяопераційних швів) вводяться глибоко в шари епідермісу, після чого натягуються і міцно фіксуються.

Згодом вони покриваються шаром колагену і еластину, що вирівнює рельєф шкіри, роблячи її більш пружною і гладенькою. Нижче будуть представлені фото до і після, а також відгуки підтверджують ефективність методу.

Після введення нитки закріплюються на шкірі за допомогою кульки з пенополістірола.На підтяжку певної зони знадобиться всього 15-20 хвилин.

Як проходить підтяжка обличчя мезонітямі?

Матеріалом для подібного ліфтингу служать спеціальні матеріали, забезпечені невеликими шипами - мезоніті. Підтяжку може проводити як досвідчений пластичний хірург, так і косметолог.

На шкірі пацієнта робляться мікроскопічні надрізи в тих зонах, які потребують підтяжки. В отвори імплантуються мезоніті, які надійно закріплюються на оболонках клітин епідермісу за допомогою невеликих «гачків».

Не варто переживати з приводу можливої ​​хворобливості процедури - підтяжка виконується за допомогою дуже тонких голок, трохи товщі звичайного волоса. Крім цього, застосовується місцева анестезія.

Особливо популярними стали корейські мезоніті під назвою « Аптос ». Відгуки косметологів, пластичних хірургів і їх вдячних клієнтів підтверджують високу безпеку, простоту в застосуванні і ефективність цього матеріалу.

Етапи процедури:

  1. Особиста консультація з лікарем (підбір відповідного матеріалу і технології імплантації, визначення кількості імплантуються ниток і факторів ризику при процедурі, інструктаж з правил догляду за шкірою в реабілітаційний період).
  2. Нанесення розмітки на зони, які потребують корекції.
  3. Обробка шкіри спеціальним знеболюючим кремом або гелем.
  4. Проколювання шкіри хірургічними голками з мезонітямі, підтяжка.
  5. Дезінфекція шкіри, застосування заспокійливих і загоюють засобів.

Оскільки підтяжка обличчя мезонітямі проходить швидко і порівняно безболісно, ​​то причин застосовувати загальний наркоз для пацієнта, немає.

Вже через кілька годин пацієнт зможе самостійно відправитися додому. Саме тому ліфтинг за допомогою мезонітей прийнято вважати так званої процедурою «вихідного дня».

Для посилення результату лікар може додатково використовувати спеціальний VD мезококтейль. Він посилить ефект від процедури і сповільнить процес розсмоктування мезонітей в епідермісі.

Нижче представлено відео процедури:

Плюси і мінуси тредліфтінга

Виділяють такі переваги процедури:

  • безоперационная методика;
  • гарантований і швидкий результат після сеансу;
  • ефективне поновлення втрачених контурів особи;
  • відсутність тривалого реабілітаційного періоду;
  • мінімальний ризик появи ускладнень;
  • процедура проходить швидко і практично безболісно.

безоперационная методика;   гарантований і швидкий результат після сеансу;   ефективне поновлення втрачених контурів особи;   відсутність тривалого реабілітаційного періоду;   мінімальний ризик появи ускладнень;   процедура проходить швидко і практично безболісно

Але можна виділити і деякі мінуси:

  • недовговічною ефект від процедури - до 1 року;
  • не призначена для старших пацієнтів;
  • коригування тільки незначних вікових змін.

Протипоказання і протипоказання до проведення

армування мезонітямі рекомендують проводити в наступних випадках:

Хоча тредліфтінг і відноситься до безопераційним методам підтяжки, деякі протипоказання до його проведення все ж існують:

Для закріплення ефекту після процедури рекомендується провести повторну підтяжку за допомогою мезонітей. Однак це можна зробити тільки через 3-4 місяці після першого сеансу, і тільки в тому випадку, якщо в реабілітаційний період у пацієнта не помічалося ніяких ускладнень.

Питання відповідь

Скільки коштує підтяжка обличчя мезонітямі?

Багато хто вважає цей ліфтинг одним з найдієвіших і безпечних серед косметологічних і хірургічних способів підтяжки обличчя. Ціна на цей спосіб ліфтингу досить висока - від 1 тисячі доларів.

Вартість залежить від кваліфікації доктора або косметолога, цінової політики клініки, а також регіону її розташування.

Наприклад, в Москві або інших великих містах армування мезонітямі буде коштувати дорожче, ніж в провінційних клініках. Але і гарантія ефективності в такому випадку буде вище.

Найскладнішою і делікатною зоною на обличчі вважається область очей, поетом працювати з нею буде складніше і дорожче. Найкраще метод підходить для підтяжки щік, чола й підборіддя. Ціна також залежить від способу імплантації матеріалу.

Однак, на відміну від інших методів, армування мезонітямі не може гарантувати довгостроковий стійкий результат. Максимальний термін, при якому буде триматися ефект - не більше 12 місяців. Тривалість ефекту залежить від наступних факторів:

  • ступеня вираженості вікових змін на обличчі у клієнта;
  • індивідуальних особливостей епідермісу і організму, в загальному;
  • наявності схильності до раннього старіння;
  • способу життя пацієнта;
  • наявності шкідливих звичок (куріння, алкоголь), схильність до частих стресових ситуацій.

ступеня вираженості вікових змін на обличчі у клієнта;   індивідуальних особливостей епідермісу і організму, в загальному;   наявності схильності до раннього старіння;   способу життя пацієнта;   наявності шкідливих звичок (куріння, алкоголь), схильність до частих стресових ситуацій

Якщо у вас яскраво виражені вікові зміни, то рекомендуємо вам зупинити свій вибір на більш радикальні методи пластичної хірургії. Армування мезонітямі підійде тим, у кого ознаки старіння виражені мінімально або середньо.

Цікаво, що методика армування мезонітямі заслужила схвалення у косметологів і їх пацієнтів по всьому світу. Хоча не варто виключати ризик виникнення ускладнень.

Майже кожен, хто проводив собі таку підтяжку, відзначав її високу ефективність вже за короткий термін після процедури. Тому за допомогою мезонітей стали проводити ліфтинг і інших частин тіла.

Хороший результат також показує препарат під назвою «VeludermStrongfirm». «Рідкі мезоніті» - його друга назва. Це засіб надає тривалий ефект підтяжки і розгладження епідермісу не тільки на тілі, а й на обличчі.

Процедура ліфтингу за допомогою мезонітей неможлива в домашніх умовах. Тому радимо вам остерігатися «фахівців», які обіцяють провести процедуру «з виїздом на дім». Найкраще проводити армування в висококваліфікованої клініці, яка має безліч позитивних відгуків.

реабілітаційний період

реабілітаційний період

Незважаючи на те, що пацієнт може відправитися додому вже через кілька годин після сеансу армування, деякий догляд за шкірою все-таки знадобиться.

Якщо дотримуватися всіх рекомендацій лікаря, то ризик виникнення ускладнень буде мінімальним:

  1. Категорично не рекомендується перший тиждень після армування відвідувати громадські басейни, сауни, лазні. Також не можна купатися в природних водоймах - в ранки може потрапити інфекція і почнеться відторгнення мезонітей організмом.
  2. Забороняється засмагати природним шляхом, приймати сонячні ванни, відвідувати солярій.
  3. Перший час потрібно вмиватися тільки очищеною водою, застосовуючи м'які пінки і гелі для особи.
  4. Не рекомендується перший тиждень наносити на обличчя макіяж, особливо перманентний і водостійкий. Можна використовувати м'які тоніки, лосьйони, молочко для шкіри. Особливо добре, якщо в їх складі буде міститися активний кисень.
  5. Косметику краще використовувати ту, в якій містяться УФ-фільтри. Вони захищають шкіру від негативного впливу сонячного світла.
  6. Рекомендується часто робити на обличчі маски з активним киснем.
  7. Варто звести до мінімуму або зовсім припинити куріння, розпивання спиртного, вживання солодкої їжі.
  8. Не рекомендується проводити найближчим часом на шкірі лазерний і кислотний пілінги , Шліфування, абразивний скрабірованіе. Ці процедури негативно впливають на вживлені мезоніті і скорочують термін їх ефективності на шкірі обличчя.

Армування мезонітямі не можна проводити, якщо хоча б 6 місяців тому ви проходили курс ін'єкцій гіалуронової кислотою.

Можливі ускладнення після процедури

Можливі ускладнення після процедури

Звичайно, під час проколювання голками, нехай навіть дуже тонкими, шкіра травмується і переживає легкий стрес. Тому після сеансу виникають невеликі дискомфортні відчуття, які безслідно пройдуть вже найближчим часом при правильному догляді і дотриманні всіх рекомендацій лікаря.

До них відносяться:

  • поява невеликих гематом, синців, синців;
  • незначні больові відчуття на обробленої області особи;
  • можливі появи набряків, почервоніння або свербіж.

У деяких випадках (найчастіше при недбалості лікаря або самого пацієнта) може піднятися температура, початися нудота, ломота в тілі.

У деяких випадках клієнти відзначали у себе прояви безсоння, апатії і втрату апетиту. Зазвичай такі симптоми швидко проходять і не несуть ніякої небезпеки для людського організму.

Але в разі тривалих і сильних ускладнень потрібно звертатися за допомогою до лікаря, так як подібна маніпуляція може спровокувати фіброз тканин.

У деяких ситуаціях у пацієнта може спостерігатися поява шрамів, горбів на обличчі і навіть довічна деформація овалу обличчя. Виправити ці недоліки зможуть тільки пластичні операції.

думка експерта

Ірина Дорофєєва

практикуючий косметолог

Особисто я вважаю, що шкоди від процедури більше, ніж користі. Нитки часто викликають фіброз тканин і «зайва шкіра» нікуди не зникає. Ця процедура для 35-45 літніх пацієнтів. Вкрай рідкісні випадки використання ниток для літніх людей без розтягнутої шкіри. Часто результат подібної процедури доводиться коригувати пластичних хірургів, що зробити досить важко, та й повернути колишній вигляд вже неможливо. Тому не варто навіть думати про мезонітях жінкам постарше, краще вибирати інші альтернативні способи.
задати питання

Відгуки людей

СВІТЛАНА, 36 РІК:

«Ще до 30 років почала помічати перші прояви старіння. Це сильно засмучувало мене. І ось в свої 35 вирішила відправлятися до пластичного хірурга на операцію.

Ходжу періодично до косметолога на різні омолоджуючі процедури. Почала скаржитися лікаря про проблему провисання шкіри і бажанні лягає під скальпель, саме тоді вона мені розповіла про існування процедури Стек гілок підтяжки.

Вирішила спробувати. Спочатку, звичайно, страшно було на себе дивитися: набряк, почервоніння. Але з часом такі неприємні явища зникли. Результат мене порадував, так як овал став чіткіше, зморшки розглядалися. Процедура мені сподобалася, правда доведеться через 1-2 роки йти на повторну. »

ІРИНА, 40 РОКІВ:

«Повернути молодість, напевно, бажає кожна жінка. Саме провисання шкіри особливо старить. Дізналася про Нитяні лифтинге, вирішила перевірити на собі.

На фото добре видно результат. Це дієвий метод, який поліпшив контур обличчя, омолодить його. »

НАДІЯ, 35 РОКІВ:

«Начиталася про чарівну підтяжки нитками, вона мені навіть сниться початку. Вирішила спробувати.

Вирушаючи на процедуру, представляла свою підтягнуту шкіру. Але результат мене не вразив. Мені здається, що він не відрізняється від ефекту після мезотерапії. »

Мезоніті для підтяжки обличчя - це відмінний спосіб за короткий термін надати своєму обличчю свіжий і помолоділий вид. Він має гідності, але також присутні і мінуси процедури.

Не варто забувати, що армування особи не є процедурою тривалого ефекту. Тому радимо вам почитати відгуки, а також подивитися фото «до» і «після», щоб визначити, чи підходить вам чи ні дана процедура.

Невже з їх допомогою можна повернути свої колишні чіткі контури, а глибокі носогубні складки зробити менш помітними?
У чому суть процедури імплантації мезонітей?
Як проходить підтяжка обличчя мезонітямі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com