рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Макіяж для квадратного особи

Не кожна жінка може похвалитися ідеально правильними рисами обличчя Не кожна жінка може похвалитися ідеально правильними рисами обличчя. Еталоном є овальне обличчя, а красунь з трикутними і квадратними особами зовсім небагато. Але все ж вони є. Наприклад, Анжеліна Джолі, Демі Мур і Гвінет Пелтроу мають особи квадратної форми, їх основний секрет полягає в грамотному макіяжі.

Для виконання макіяжу квадратного обличчя потрібно знати деякі секрети. Вони полягають саме в коригуванні форми особи. Основною метою макіяжу є створення видимості овальної форми. Давайте розберемо всі основні етапи по порядку.

Для початку ретельно очистіть і зволожите особа, далі можна приступити безпосередньо до самого макіяжу. Для цього знадобиться: тональна основа природного кольору вашого обличчя і на тон темніше, легка прозора пудра , Коричневі і рожеві рум'яна, світлі тіні для повік, олівець для очей, туш, помада нейтрального відтінку, блиск і олівець для губ. Невід'ємною умовою прекрасного макіяжу є гарний настрій.

Для початку наносимо основу під макіяж. Вона вирівняє шкіру, тональна основа ляже природніше і легше. Візуально виділіть на своєму обличчі овал. Всі за межами цього овалу потрібно замаскувати матовою пудрою або тональним кремом на один тон темніше кольору вашої шкіри. Наносимо їх строго вертикально на всі виступаючі риси обличчя. Перехід більш темного тону до світлого повинен бути досить плавний. Щоб трохи зменшити ніс, нанесіть на його бічні крила темний тональний крем. Після цього все обличчя можна злегка припудрити.

Також для квадратної форми обличчя необхідно використовувати два відтінки рум'ян. Бронзові або коричневі рум'яна наносяться діагонально на бічну частину обличчя, трохи заходячи на вилиці. Самі щічки виділяються за допомогою легких світло-рожевих рум'ян. Це надає особі свіжість і відволікає увагу від широких вилиць. Жінкам з опущеними куточками губ потрібно бути особливо обережними при використанні рум'ян. Наносити їх слід строго горизонтально, для того щоб не створити скорботну маску на обличчі. Лінія рум'ян доводиться тільки до середини зіниці.

Брови є своєрідною рамкою для ваших очей. Їм потрібно також приділяти особливу увагу. Для квадратного обличчя добре підійдуть укорочені брови, злегка зігнуті, не надто густі. Цікавий прийом - від низу до верху розчесати брови щіточкою зі спеціальним гелем. Це надає особі молодість.

У відволіканні уваги від форми особи головну роль відіграють очі. Краще їх зробити більш виразними за допомогою стрілок або накладних вій. Потрібно пам'ятати, що стрілки краще малювати висхідними, а не горизонтальними. Нижню лінію вій краще не підфарбовувати взагалі або фарбувати тільки з зовнішніх куточків. При невеликій відстані між рухомою частиною століття і бровами краще зовсім не використовувати темні тіні, а також перламутрові. Растушевку також роблять вертикальну. Світлі тіні по внутрішніх куточків очей візуально розставлять близько посаджені очі. При синцях або мішках під очима наносите тіні тільки верхню повіку. Верхні вії профарбовують більш густо, щоб вони були пухнасті.

Найцікавіша частина макіяжу - це губи. Форму губ не варто візуально подовжувати. За допомогою спеціального олівця губи можна трохи збільшити або зменшити. Олівець використовується наближений до тону помади, потім він ретельно розтушовують. Блиском покрийте тільки середину губ, це додає їм додатковий обсяг без зайвого лоску. Тільки власницям тонких губ можна наносити блиск на всю поверхню.

Макіяж ми закінчили. Крім того, велике значення для коригування форми особи має грамотно підібрана зачіска.


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com