рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Макіяж для блондинок

  1. Особливості денного макіяжу
  2. Денний макіяж для блондинки
  3. Макіяж очей для блондинок
  4. Вечірній макіяж для блондинок
  5. Зоряний макіяж

Блондинки завжди користувалися підвищеною популярністю у чоловіків. Все через те, що світлі локони вже дарують шкірі свіжий вигляд. А погляд при цьому стає виразним сам по собі. Світле волосся підкреслюють гідності людини і ховають його недоліки. Але як посилити гідності і підкреслити очі?

Весь зовнішній вигляд Золотоволоска говорить про романтичності і ніжності. Сильна стать намагається оточувати турботою таких дівчат, виставляючи напоказ лицарські якості. Основною метою світловолосих красунь виступає збереження цього образу. Навіть якщо ви фарбована блондинка, то ці якості все одно присутні в вас. Особливу обережність важливо дотримуватися при створенні повсякденного макіяжу. Тут нескладно перейти кордон, що розділяє ніжність і вульгарність, елегантність і холод.

Яскраве світло примножує контрастність, тому підбирати тони потрібно ретельно.

Особливості денного макіяжу

Для світловолосих дівчат ключова особливість денного макіяжу - це натуральність. Основна мета тут приховування недоліків і посилення особливостей: рум'янцю, світлого відтінку шкіри, сяйва губ, краси очей. Пильна увага важливо приділити засобам для створення тону. Вони повинні по максимум підходити до відтінку особи.

В ході вибору пудри або тональної основи дотримуйтесь таких правил:

не використовуйте густі кошти, які створюють на шкірі шар «штукатурки». Тут краще звернути увагу на легку, прозору косметику;
тональна основа повинна бути з ефектом зволоження;
якщо вам потрібно сховати недоліки ( «синяки» або почервоніння), то користуйтеся консілером. У ньому міститься багато пігментів, які дають щільний шар;
не бійтеся регулярного застосування тональних основ. Вони не пересушують шкіру, якщо використовується необхідну зволоження.

Денний макіяж для блондинки

Для блондинок денний макіяж доречний взагалі без тіней або з використанням тонів світлого беж. Підходить косметика з помірним мерехтінням, вона надає очам сяйво. Внутрішній край верхньої повіки освітлюють коректором у відтінку беж або вершків. Всі повіку покривається тінями-основою, ними ж слід виділити зону під бровами.

Лінія вій (вони у блондинок зазвичай світлі) тонко окреслюється темним коричневим або сірим тоном. Чорний застосовувати не варто, він буде занадто виділятися. Це саме можна сказати і до туші, віддавайте перевагу відтінки темного синього, сірого або коричневого.

Важливо підкреслити ніжність і природну красу відтінків особи і локонів. Для цього в повсякденному макіяжі застосовуйте природні тони.

Для повсякденного макіяжу заборонено:

застосування темних тонів тіней;
поєднання контрастних кольорів;
акцентування очей шляхом малювання широких стрілок;
використання об'ємної туші.

Що стосується рум'ян, то для денного make-up вони повинні бути в коричневому, світлому рожевому або персиковому тоні. Коричневий колір підійде карооким блондинкам, персик і троянда - світлошкірим, а коралові рум'яна підійдуть для власниць порцелянової шкіри.

Коричневий колір підійде карооким блондинкам, персик і троянда - світлошкірим, а коралові рум'яна підійдуть для власниць порцелянової шкіри

Візажисти радять використовувати широку кисть для розтушовування, щоб по максимуму згладжувати межі рум'янцю. Остаточне вирівнювання тону проводиться пушком з використанням матової пудри.

Що стосується помади, то в даній ситуації краще вибирати прозорий блиск. Яскравий колір днем ​​виявиться занадто контрастним акцентом.

Поради професіоналів для ідеального щоденного макіяжу :

для початку визначте відтінок своєї шкіри. Якщо є рожеві тони, то їх потрібно зрівняти шляхом використання тональних засобів з відтінками ванілі, беж, слонової кістки. Відтінок рожевого підійде тільки для блідолицих красунь. Влітку застосовуйте золоті тони, відповідні до засмаги;
є традиційні варіанти мейк-апу очей, але на сьогодні вони не користуються актуальністю. Маються на увазі блакитні або рожеві тіні, підводки в сріблястому кольорі. Сьогодні популярністю користується відтінок золота і бронзи;
якщо ви фарбована блондинка, то вам доведеться шукати компроміс між темними кольорами брів і очей і освітленим локонами. Віддавайте перевагу косметику в кольорі беж і персика. Якщо у вас яскраві очі, то користуйтеся безбарвними блисками для губ;
для блідої шкіри кращим вибором вважається блиск темніше на тон, ніж рідний колір губ;
вдень не варто виділяти губи контуром;
рум'яна вибираються під колір помади.

Макіяж очей для блондинок

Ключову роль в ході створення макіяжу грають очі. Розберемося, як правильно створити макіяж очей для блондинок з урахуванням їх особливостей:

Сірі очі.

Більшість світловолосих красунь від природи мають саме цей відтінок очей. при виборі make-up сірооким красуням слід пам'ятати про міру, оскільки це поєднання кольорів виглядає ніжно. Багато косметики виглядає вульгарно, «з'їдає» природну ніжність. Макіяж повинен грунтуватися на природності.

При виборі основи або пудри важливо підбирати природні відтінки, які підійдуть природного кольору обличчя. Пам'ятайте, що волосся чимало освітлюють обличчя, тому не варто створювати на ньому маску з порцеляни. Темні тони також не бажані.

Темні тони також не бажані

Для відображення глибини відтінків очей варто використовувати тіні в сріблястому, блакитному, сірому, коричневому, зеленому або фіолетовому тоні. Важливо не забувати, що очі сірого кольору ще називаються «хамелеоном», оскільки вони здатні змінювати відтінок згідно з навколишнім кольором.

Ідеальним вибором для губ вважається корал або рожевий. Не бійтеся використовувати бальзами і блиски з мерехтливими частинками.

Блакитні очі.

Між особливостями мейк для сірих і блакитних очей немає великої різниці, але деякі нюанси присутні.

Якщо ви володієте світлою шкірою, то вам підійде пудра в світлому рожевому тоні. Основа повинна бути природного відтінку. А для виділення брів колір не повинен бути чорним (це загальне правило). Він потрібен на пару тонів темніше локонів - в кольорі беж, сірому, коричневому. Це ж правило поширюється на підводку. Варто брати олівець блакитного або синього кольору. Подібний відтінок підсилить колір очей.

Відтінок очей чимало впливає на вибір косметики. Звертайте увагу на даний нюанс при створенні макіяжу.

Блакитні очі варто відтінити тінями відтінку фіалок, піску, бірюзи або в пісочному кольорі. Не варто фарбуватися блакитними тінями, це тільки знебарвить погляд. При виборі важливо звернути увагу на колір волосся. Для надто світлих локонів підійдуть сірі, світло-блакитні або сріблясті тіні.

Помада підійде в відтінках ніжного рожевого.

Зелені очі.

Для зеленооких підходять відтінки коричневого: від шоколаду до золота. Крім того, вигідно виглядає з'єднання коричневого та зеленого або сам по собі зелений. Інший варіант - золотисті, фіолетові або мідні тони, колір гірчиці або хакі. Важливо сказати, що рожевий і синій зовсім не підходить для такого кольору очей.

Що стосується олівця, то він теж потрібно темніше на 2 тони, ніж локони. Коричневий або сірий - залежить від типу. Для весняних дівчат доречний теплий тон, а для літніх - холодний. Це ж правило використовується при підборі тонального засобу.

Зелений колір очей зазвичай зустрічається у літнього типу дівчат, тому важливо вибрати тональний засіб відтінку піску або слонової кістки з жовтими пігментами.

Очі виділити можливо не тільки темними тонами. Ніжно виглядають очі, підведені білим або будь-яким світлим олівцем.

Карі очі.

Блондинку з подібними очима часто не зустрінеш. А це означає, що важливо підкреслювати красу даного поєднання. Кращим вибором для щоденного макіяжу стануть тіні в відтінках золота, персика і коричневого. Не бійтеся брати відтінки бузку, рожевого, оливи.

Туш допускається чорного і коричневого кольору. Такі очі дуже виразні, тому важливо постаратися не робити акцент на губи. Нейтральна помада в кольорі беж або троянди виявиться кращим вибором.

Загальні поради стилістів:

модним трендом виступає різноманітність. Найпопулярнішими тінями вважаються відтінки смарагду, корала, рожевого, беж і всі природні тони;
в даному сезоні особливу увагу слід віддати очам. Виділіть їх;
для вечірнього образу доречний make-up в стилі smoky eyes і неяскраві губи;
для повсякденного макіяжу не користуйтеся яскравими відтінками. Тіней використовуйте мінімум, краще акцентувати увагу тушшю;
не варто занадто виділяти брови. Тут важлива природність;
не варто робити однаковий макіяж. Пробуйте різні варіанти, змінюйте образ.

Вечірній макіяж для блондинок

Блондинки завжди подобалися чоловікам. Правильно підібраний вечірній макіяж допоможе блондинкам створити ефектний образ. При створенні такого мейк-апу важливо дотримуватися правила - акцент робиться на одному елементі: на очах або на губах.

Якщо ви прийняли рішення акцентувати в святковому Мейке очі, то тіні потрібно підібрати під колір очей. Правильний вибір тону допомагає підкреслювати відтінок, а погляд стає живим.

зеленооким Золотоволоска підходять теплі тони: смарагд, золото, коричневий і персик. Для блакитнооких і сірооких красунь підходящим вибором стануть холодні тони: сірий, бузок, блакитний, синій. Для світлого волосся з медовим відтінком підходять світлі тони, а попелястим красуням - теплі. Якщо ви кароока блондинка, то вибирайте тіні в бронзових і золотих тонах, іноді доречні сині і сірі тони.

У святковому макіяжі акцент повинен робитися на один елемент: очі або губи. Не можна робити контрастний make-up, оскільки він виглядає вульгарно.

Якщо основний акцент мейк робиться на погляді, то губи фарбують світлими помадами: беж, пастель, світлий рожевий.

При створенні акценту на губи, важливо вибирати такі помади: корал, бордо, яскравий рожевий, малина, червоний. Погляд при цьому не повинен виділятися, але потрібне створення виразного мейк. З яскравими відтінками губ добре виглядають світлі тіні з мерехтливими частинками і чорні стрілки.

Пам'ятайте, що при виконанні будь-якого мейк-апу, а особливо святкового, блондинкам потрібно застосування рум'ян. Вони роблять обличчя об'ємним, виразним. Відтінок рум'ян потрібно поєднувати з тоном помади.

Зоряний макіяж

Розглянемо варіант зоряного макіяжу для світловолосих дівчат від Шарліз Терон. Ця красуня росла в ПАР, вона прихильниця моря і сонця, а в make-up використовує тони, що підкреслюють загар. Спробуємо повторити каліфорнійський мейк-ап актриси для привнесення теплих ноток:

Сонячний ефект основи.

Спочатку нанесіть на шкіру основу для вирівнювання відтінку. А зверху неї із застосуванням кисті - маскує крем. Останній повинен підходить до вашого тону шкіри. Щоб встановити акценти сонця, буде потрібно застосування рум'ян золотистого тону або пудри з бронзатором. Рум'янами накрасьте вилиці, а для отримання відблисків сонця нанесіть пудру з бронзатором. Її слід наносити на віскі, виступаючу частину підборіддя і вилиці в мінімальній кількості.

Візажисти радять для правильного підбору кольору основи враховувати відтінок волосся:

платиновим блондинкам потрібно уникати рум'ян в відтінках міді, вони занадто виділяються на загальному тлі. Кращим вибором стануть рожеві і абрикосові тони;
Золотоволоска варто зупинити свій вибір на відтінку середньому між персиком і трояндою;
дівчатам з ефектом обмре або балаяж на волоссі підходять для рум'ян відтінки міді, золота, коричневого і охри.

Важливий момент - відтінок шкіри. Блідість можна підкреслити шляхом застосування рожевих і червонуватих пігментів в румянах. Вони оживляють тон шкіри. Якщо ваше обличчя оливкового відтінку, то придивляйтеся до рум'янам в кольорі корала, коричневого або персика. А ніжні рожеві тони підходять усім.

Тіні.

Щоб зробити сонячний мейк вибираємо з'єднання сатинових тіней, що підкреслюють загар, а також світлого золотистого або складного коричневого. У цій ситуації потрібно ефект ослабленого мерехтіння, щоб макіяж не виглядав вульгарно.

Спочатку нанесіть світлі золоті тіні на всю поверхню століття і внутрішній куточок ока. Важливо нафарбувати і лінію нижніх вій. На зовнішній кут нанесіть тіні коричневого кольору, розтушуйте, але не перетинайте кордон століття.

Каліфорнійський макіяж чудово підійде для літнього дня. Поєднуйте відповідні відтінки для отримання сонячних акцентів.

В ході створення каліфорнійського мейк варто спробувати такі поєднання для очей:

хакі або олива (неодмінно з золотим мерехтінням) і коричневий;
молочний шоколад і абрикос;
золотистий і сірий. Але останній колір важливо розтушувати з золотистим, щоб отримати складний тон.

Вії і контур.

Для створення яскравого погляду, проведіть контур із застосуванням темного коричневого олівця по лінії верхніх вій від ¼ століття до зовнішнього кута ока, розтушуйте. Туш потрібно нанести в два шари.

Брови і губи

Брови важливо відтінити відповідним олівцем, надати їм форму і трохи розтушувати.

Для макіяжу губ потрібно природний відтінок кошти, який підходить під ваш власний пігмент. Тобто важливо застосування природних відтінків - вигідний варіант.

Але каліфорнійський make-up допускає і інші, більш яскраві відтінки, які підходять світловолосим дівчатам: корал, персик, морквяний.

Але як посилити гідності і підкреслити очі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com