рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Брови для круглого особи: як підібрати, фото і відео

  1. коригуємо правильно
  2. Пінцет: правила корекції
  3. Корисні нюанси

Якою має бути ідеальна форма брів для круглого особи? Безумовно, точну відповідь знають візажисти, але не буде зайвою така інформація і для звичайних дівчат, які хочуть бути ідеальними у всьому. Найчастіше дівчата надмірно стараються пінцетом, результатом чого стає тонка нитка брів. Давайте розберемося як цього уникнути і знайти свою ідеальну форму брів.

Щоб знайти ідеальну форму для своїх брів, спочатку потрібно розібратися, а чи точно у вас кругле обличчя.

Дуже часто кругле обличчя плутають з великим овальним і навпаки. Для встановлення вашої форми особи, виконайте наступні кроки:

  • Приберіть всю косметику з обличчя. Це необхідно для того, щоб нічого не псувало вам огляд, адже макіяж може візуально коректувати будь-яку його частину.
  • Станьте біля великого і добре освітленого дзеркала. Найкраще поставити його на вікно, щоб освітлення було природним, а не штучним.
  • Якою має бути ідеальна форма брів для круглого особи Зберіть волосся у високий хвіст, повністю відкривши обличчя. Навіть якщо ви постійно носите чубок, її потрібно заколоти невидимкою або обручем.
  • Візьміть в руки косметичний олівець і обведіть їм відображення свого обличчя на дзеркалі.
  • Тепер відійдіть і подивіться, яка фігура вийшла? Коло. А якщо є сумніви, то:

    • за допомогою лінійки виміряйте ширину верхньої і нижньої частини малюнка;
    • у кругловидого людини вимірювання всіх частин приблизно рівні.

Всі риси обличчя і лінії у кругловидих красунь плавні і м'які, саме тому брови для круглого особи підбирають так, щоб домогтися його максимальної схожості з овальною формою. У хід йде не тільки корекція брів, але і самої особи за допомогою консилеров і грамотного макіяжу.

Цікаво! Пряма форма брів робить обличчя більш суворим, а згладжена з м'яким вигином - добрим і ніжним.

Так, яку ж форму брів вибрати для круглолицьої красуні:

  1. Крилата, яка вважається оптимальною. Витончена і крилата лінія дозволяє злегка витягнути форму особи, домагаючись бажаного овального обриси.
  2. Півмісяць. Це експеримент не для всіх і вирішуються на нього тільки відважні дівчата. Форма досить специфічна і стає ідеальною, тільки коли підібраний правильний кут і висота брови.
  3. Прямі. Не менш ризикований крок, адже тут складно визначитися в пропорціях. А адже саме вони вирішують в даній ситуації. Адже ними можна і без того розширити і так широке кругле обличчя.

коригуємо правильно

Досвідченими візажистами та бровістамі підбирається для круглого особи та форма брів, яка буде збігатися за трьома основними точкам:

  1. Ставиться на початку росту, поруч з переніссям.
  2. Вважається найвищою і називається зламом або куточком. Її ставлять трохи далі, ніж закінчується райдужка очі.
  3. Кінчик, його прийнято ставити за лінією очі або його куточком.

Точки проставлені, а далі використовуємо перевірену схему:

  1. Прикладіть олівець до зовнішнього крила носа і внутрішнього кута ока, там, де він перетнеться з вашої бровою і буде початок схеми.
  2. Наступна лінія за допомогою того ж олівця проводиться від крила носа, крізь зовнішню частину райдужки. Тут проставляем точку зламу.
  3. Олівець формує лінію з тієї ж початкової точки, але закінчує її за куточком, і повинен стосуватися брови. Це буде остання крапка.
  4. Всі точки потрібно з'єднати. Від початкової точки до зламу буде йти лінія підйому брови, ширину цієї ділянки краще не міняти. А вже від неї лінію потрібно поступово звузити.
  5. Всі волоски, що залишилися за отриманою формою, потрібно прибрати за допомогою пінцета. А якщо, навпаки, волосків не вистачає, то або промальовувати олівцем, або фарбувати хною.

Пінцет: правила корекції

Щоб форма була ідеальною, все що знаходиться за окресленою лінією, потрібно видалити. Найлегше це зробити за допомогою пінцета. І необов'язково це зробить бровіст в салоні, але і самостійно в домашніх умовах, це буде під силу:

Корисні нюанси

Бувалі бровісти не розкривають своїх секретів, але деякі корисні нюанси все ж були розкриті:

  1. Довгі вибивають волоски, що стирчать і псують всю картину, непотрібне обрізати, краще змочити щіточку в спеціальному гелі і пригладити їх на потрібне місце.
  2. Гармонійним вважається один колір волосся і на голові, і на бровах. У деяких випадках допускається розходження на один тон темніше.
  3. Не завжди брови від природи бувають однаковими, не рідкість, коли одна брова вже інший. І коригувати їх потрібно дуже акуратно, з огляду на цю особливість. Ваша мета - ідеальна симетрія.
  4. Допомогти в коригуванні допоможе білий олівець, особливо коли є деякі сумніви. Зафарбуйте їм ті волоски, в вищипуванні яких сумніваєтеся.

Правильна корекція брів дозволить отримати вам ваші ідеальний образ, який не тільки ви, але і навколишні вважатимуть бездоганний.

Ваше кругле обличчя не буде проблемою, як бачите, що зробити брови для нього нескладно. І це тільки в перший раз, подальша корекція буде набагато простіше, адже доведеться робити все по вже готової формі.

https://www.youtube.com/watch?v=emCnwsrRFRA

Тепер відійдіть і подивіться, яка фігура вийшла?
Com/watch?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com