рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Біотатуаж брів хною

  1. Що таке біотатуаж?
  2. переваги
  3. Як це робиться
  4. ефект
  5. Вибір хни для біотатуаж в Воронежі
  1. Блог
  2. Біотатуаж брів хною
  3. Якщо вам колись щодня підфарбовувати брови, а татуаж для вас занадто жорсткий метод, то ідеальним компромісом буде біотатуаж брів. У Воронежі це досить популярна послуга, і багато хто вже встиг її оцінити. У чому ж секрет успіху цієї процедури і де її зробити?

    Що таке біотатуаж?

    Фарбування брів хною або біотатуаж - це метод корекції брів з використанням спеціальної хни, яка стійко забарвлює не тільки волоски брів, але і шкіру під ними, створюючи ефект татуажу Фарбування брів хною або біотатуаж - це метод корекції брів з використанням спеціальної хни, яка стійко забарвлює не тільки волоски брів, але і шкіру під ними, створюючи ефект татуажу.

    переваги

    • Стійкість - на відміну навіть від найстійкішою косметики, результат біотатуаж протримається кілька тижнів.
    • Неінвазивний - процедура фарбування обходиться без уколів і працює тільки з поверхнею шкіри. А значить, не вимагає реабілітації і не залишається в шкірі занадто довго. Ви можете поміняти форму при наступному біотатуаж, якщо попередня вас не влаштувала або просто набридла.

    Як це робиться

    1. Очищення брів - щоб пігмент краще ліг на шкіру.
    2. Корекція форми - в нашій клініці VrnCOSMO це робиться різними методами , В тому числі ниткою (трідінг), що значно прискорює процедуру.
    3. Формування майбутнього контуру - навколо брів накладається спеціальна мазь, чітко по контуру. В процесі біотатуаж вона буде охороняти шкіру від надлишків хни, щоб не було патьоків або випадкових крапель.
    4. Нанесення хни - всередину контура, обведеного маззю, накладається попередньо розведена хна.
    5. Повторне нанесення хни - коли перший шар висох, на нього накладається другий шар хни і залишається ще приблизно на 20 міну - до повного висихання.
    6. Видалення хни і мазі - ретельна змив складу, після якої вже повністю видно результат.

    Повну процедуру біотатуаж в Воронежі дивіться на відео:

    ефект

    Звичайно, багато в чому ефект біотатуаж брів в Воронежі залежить від навичок майстра. Чи правильно він підібрав марку хни, колір, в потрібних чи пропорціях розвів склад і так далі. Однак багато що залежить і від особливостей шкіри клієнта. Наприклад, на дуже сухе лущиться шкірі фарбування хною довго не протримається - зійде разом з лущенням. А на жирній може не взятися з першого разу.

    Також стійкість ефекту фарбування брів залежить від того, як ви доглядаєте за обличчям. Якщо у вас є звичка часто користуватися скрабами, то не чекайте, що ваш біотатуаж протримається більше декількох днів. Використання жирних кремів і відвідування лазень і саун теж негативно впливає на стійкість результату фарбування.

    Вибір хни для біотатуаж в Воронежі

    Так як біотатуаж в Воронежі застосовується вже досить давно, то і засобів для нього продається безліч. Різні марки, склади і схеми дії, проте потрібно пам'ятати, що якість продукту куди важливіше його ціни. Неякісна хна для брів може не тільки зіпсувати результат біотатуаж, а й викликати алергічні реакції, причому досить сильні.

    Тому не варто довіряти своє обличчя тим, хто не несе відповідальності перед клієнтом і економить на матеріалах. У нашій клініці ви отримаєте якісний біотатуаж брів, який протримається максимально довго, і вам не доведеться витрачати час на ранковий макіяж.

    Вартість процедури 500 руб. см докладніше ...

Що таке біотатуаж?
У чому ж секрет успіху цієї процедури і де її зробити?
Що таке біотатуаж?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com