рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Б'юті-Лайфхак: як отримати ефектні брови

  1. Так що ж актуально і носибельним? Які брови прикрасять, а не зроблять особа безглуздим?

Візажист, стиліст і майстер-бровіст Антоніна Коваленко продовжує ділитися секретами своєї майстерності з нашими читачами. У цій статті майстер розповідає про тренди на брови в нинішньому році. Курйози моди, тренди 2017 го і способи зробити свої брови більш виразними в сьогоднішньому матеріалі.

Курйози моди, тренди 2017 го і способи зробити свої брови більш виразними в сьогоднішньому матеріалі

Привіт великий всім, хто знає, що таке хайлайтер і Тінт, чим відрізняється перламутр від шиммера і Гліттера ... І величезний привіт тим, хто жодного слова з першого речення не зрозумів)

Велике легке душевне спасибі за Ваші запитання. Я була така щаслива від Вашої активності і інтересу, що відразу сіла писати відповіді. Спочатку розповім про бровах. Це для мене топовий питання, так як вже 3 роки я служу брів. Люблю їх, плекаю і вкладаю всі свої знання, сили та вміння в створення самих індивідуальних брів для кожного свого клієнта.

Пару слів про те, що я вмію і в общем-то, чому я взагалі вважаю, що можу говорити про бровах?

  1. Це досвід. За ці роки я встигла зробити багато чого. Допустити багато помилок, виправити ще більше - своїх і чужих. Навчилася відрізняти тренди від індивідуальності і дружити їх між собою. Навчилася відмовляти людей від брів, які вони принесли в телефоні на фото.
  2. Різноманітність. Відпрацювавши кілька років в техніках корекції пінцетом і воском, фарбування фарбою і хною різних марок, спа-виходів, освітлення брів, техніки мікроблейдінга тіньового і волосових, архітектури брів - я виробила свої цінності і свій стиль.
  3. Актуальність. Постійно, хоч і мимоволі, я стежу за трендами, модними віяннями і просто бровние «експериментами» колег.

Все це зараз, в цій статті - послужить Вам!

Питання звучало так:

«Раніше всі робили широкі чорні брови, яскраві вилиці. Що зараз в тренді? Чим і як окреслювати брови. Треба промальовувати вилиці? Класти яскраві кольори на щоки? Як змінився тренд »

Про рум'яна і вилиці - я обов'язково напишу в наступному пості.

Отже, трохи «вже історії» - які брови приніс нам 2017-й.

Він встиг і приголомшити, і посмішити, і збентежити.

Привід для веселощів і раптово створеної моди дала приголомшлива, чудова дівчина, візажист Стелла Сірон (інстаграм @ stella.s.makeup).

Брови-пір'я. Фіксуються гелем, мають вологий зовнішній вигляд і раздле уздовж борозною, засесани в зовнішні сторони

Для самих цікавих - роботи світу на цю тему в інстаграмме можете побачити за хештегом #featherbrows

Для кого і для чого підходить: для експресивних панянок, вечірок, фешн-зйомок.

Конфузом 2017 стали брови-Беляночка. Знебарвлені широкі бровушкі на білявок і майже-альбіноса. З 2016 були модні широкі, яскраві, Чертков ... і на тобі ... Багато дівчат були в шоці від категоричності змін.

Для кого і для чого підходить: для натуральних радикально-світлих русявого дівчаток, попелястих блондинок, світло-рудих і в цілому, для дівчаток з ДУЖЕ низькою контрастністю *. (* Контрастність зовнішності - низькою вважається, якщо у вас світле волосся, очі дуже прозорі або світлі, неяскраві губи і шкіра дуже світла, білувата і тонка, майже прозора, тобто видно маленькі вінки. Багато хто називає ці типи людей Весна \ Літо)

Обведи мене, обведи мене повністю! - приблизно такі слова кричать брови з ще однією мало носибельного тенденції з показів мод 2017.

Обведені, або підкреслені з 1 боку брови. Лінія повинна бути прямою, на межі волосся брови, посилюючи її.

Для кого і для чого підходить: важко відповісти, фешн-зйомка? Доповнення до пластикового неоновому комбінезону? Мені складно судити. Для мене це - чи то перестаралися, чи то недотушевалі, толі тіней на всю брову не вистачило.

Так що ж актуально і носибельним? Які брови прикрасять, а не зроблять особа безглуздим?

Можна виділити 2 найбільш явних варіанти брів, актуальних для 2017 го.

  1. Повітряні, ідеальної укладання брови, зі здоровим блиском, глянцеві, без прокрас шкіри, чітких контурів.

Такі брови виглядають прекрасно, якщо від природи волосків досить.

Подщіпивать брови будинку? Відмінно. Цей варіант для Вас - залиште верх брови максимально натуральним, не чіпайте пінцетом, якщо немає явно зайвих довгих волосків. А між бровками і знизу сміливо підчищати пінцетом.

Брова залишиться широкої від природи, але не буде виглядати неохайно і кошлаті.

Ця техніка приголомшливо висвітлює все обличчя, омолоджує і створює ефект більш розкритих очей. Я в неї закохана =)

Як створити такі бровки:

  1. прочісуємо щіткою
  2. Укладаємо прозорим гелем. Можна взяти кольоровий, якщо брову світла і хочеться додати яскравості і підкреслити форму.
  3. Якщо потрапили на шкіру - прибираємо ватною паличкою.
  4. При умінні і бажанні, сяюча пудра або рідкий \ кремовий хайлайтер під вигин брови завершить ваш образ. У мене кремовий на першому місці серед улюбленців)
  5. Насолоджуйтесь натуральними сяючими здоров'ям бровками і відкритим поглядом.

Для таких брів чудово підійдуть фіксують прозорі і кольорові гелі для брів.

Не бійтеся пробувати кольорові (светлокорічневие, сіро-коричневі, бежеві) гелі з золотистими часточками - брови виглядають з ними ще більш лощені і доглянутими. Спробуйте!

  1. «Пудрові» брови. При такому варіанті ви створюєте матові пухнасті брови БЕЗ чітких контурів. Ніяких сяючих штук)

Як домогтися?

  1. Прочісуємо бровки ПО ЗРОСТАННЯ. Не слід зачісувати їх проти росту наверх, здаючись на волю моді. Навіщо спочатку прочісувати? Просто! Коли ви розчешіть брову - ви побачите її «викладку», тобто напрямок росту від природи. Так вона лежить у вас в 90% часу. Так ви бачите, де потрібно заповнити прогалини, не змінюючи форму і напрямок росту кардинально. Тобто знову ж таки, самий натуральний ефект вам дасться набагато легше, ніж усім іншим, хто «перекроює» свої бровки.
  2. Вибираємо олівець (гостро заточений) або пензлик і тіні (тіні грубо кажучи я вибираю завжди холодні. Ніякого жовтого і помаранчевого, цегляного кольору. І, дуже грубо кажучи =), колір в ДВА РАЗИ! Світліше ваших брів. Увага! В 2 рази!) Колір важливий, він - запорука вашого успіху. Тому, взявши такий світлий відтінок, ви досягнете ідеалу, а саме, ефекту густоти, а не нафарбовані. Візуально брови будуть виглядає більш густими, ви як би домальовує тіні, а не волосся, і тим більше не контур.
  3. Зафарбовуємо ТІЛЬКИ прогалини, місця, де бракує густоти. Зафарбовуємо по росту волосся - штрихами. Це стосується і тіней і олівця. Що це дасть? Ви не проводите лінію, перпендикулярно росту волосків, а значить немає ефекту нафарбованих брів, є заповнюваність! Штрихи смешіваютя з волосками і виходить дуже натурально.
  4. Якщо ми все-таки перестаралися з кольором - беремо щіточку для вій, брів і прочісуємо - вона збере з шкіри колір. Готово!

Рекомендації продуктів (бюджет і проф марки):

  1. Блондинкам - олівець Єва Мозаїк відтінок Анютіни Очки, найсвітліший гель для брів Романової (у нього правильний колір, без жовтизни)
  2. Брюнеткам - прозорий гель для брів Ессенс, кольорові гелі Романової,
  3. Шатенки - вам простіше) для вас є відтінки в уже зазначених марках. Можете поекспериментувати, спробуйте профкарандаші Cascade of Colors (пудровие і воскові) і помадки-гелі марки Just. Це бюджетні. Але дуже якісні марки, вам сподобається) Замовлення доведеться почекати тиждень, але радувати вони будуть вас дуже довго)

Чого НЕ МОЖНА робити:

- обводити контур брови. Зверху, знизу, хвіст ... Це відразу виглядає як розфарбування, або трафаретні брови.

- брати чорні тіні, олівці, помадки. З помадки взагалі акуратніше, так як вони дуже щільні і яскраві по кольоровості. Щоб їх розтушувати потрібно працювати дуже швидко і точно знати, що робиш.

- підкреслювати контур брови щільним коректором \ консілером. Це 2016 рік. Допустимі тонують продукти дуже тонким шаром або в більш легких випадках і тільки знизу брови.

- забудьте про чітке початок брови. Кругле, трикутне. Квадратне - не важливо. Початок брови повинно бути повітряним, з мінімальною кількістю фарби на волосках і шкірі. Імменно на цьому етапі багато хто робить собі брови а-ля татуаж 90-хх.

- стрижка брів. Я, як і багато майстрів, давно практикую техніки проріджування, які ідеально укладають вашу брову без стрижки і цих «пеньків».

- фарбувати блондинкам брови темно-коричневої хною з чітким контуром і яскравим забарвленням шкіри. Цей тренд пішов, відпустіть його і насолоджуйтеся натуральними відтінками і легкими формами.

Загальна рада:

Якщо ви хочете знайти свою ідеальну форму брів - припиніть тішити себе надією, що вам потрібна корекція брів за 100 рублів.

Грамотний майстер вам запропонує Архітектуру брів. Не пошкодуйте 1-2 рази сходити на цю процедуру. Вона включає висновок форми, яка ідеалізує ваше обличчя. Приховає недоліки, розкриє маленькі очі, зробить обличчя більш худим, при необхідності. Брови дуже змінюють обличчя. Знайдіть майстри, чиї роботи в соцмережах вас захоплюють - і йдіть до нього! Так, ви віддасте 500-1000 рублів за брови, але результат буде в рази краще!

А після 1-2 процедур ви самі зможете підтримувати форму кілька місяців, так як правильна форма дуже довго тримається, адже вона створена з урахуванням всіх особливостей вашої брови. Ви побачите, наскільки гарними, доглянутими і слухняними можуть бути ваші улюблені бровки.

Поділитися з друзями

0 0 0 0 0

Так що ж актуально і носибельним?
Які брови прикрасять, а не зроблять особа безглуздим?
Пару слів про те, що я вмію і в общем-то, чому я взагалі вважаю, що можу говорити про бровах?
Що зараз в тренді?
Треба промальовувати вилиці?
Класти яскраві кольори на щоки?
Доповнення до пластикового неоновому комбінезону?
Так що ж актуально і носибельним?
Які брови прикрасять, а не зроблять особа безглуздим?
Подщіпивать брови будинку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com