рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити очі яскравіше і виразніше

  1. Освіжаємо погляд
  2. Додаємо блиск і шарм
  3. розпускаємо вії
  4. Наводимо в порядок брови
  5. Правильно підводимо очі
  6. додаємо тіні

Є щасливі володарки великих очей, правильної і красивої форми, яким вистачає лише кількох помахів туші для вій, щоб надати їм виразності.

Є щасливі володарки великих очей, правильної і красивої форми, яким вистачає лише кількох помахів туші для вій, щоб надати їм виразності

Однак не варто впадати у відчай, адже в наші дні світ декоративної косметики багатий такою кількістю продуктів, що будь-яка дівчина зможе легко відкоригувати свою зовнішність. Все що необхідно знати - це правильні способи і техніки використання косметики.

У цій статті якраз і поговоримо про те як прості і дієві поради, які допоможуть зробити ваші очі яскравіше і виразніше.

Освіжаємо погляд

Перед нанесенням макіяжу варто провести "підготовчі роботи": позбутися кіл під очима і висвітлити верхню повіку - таким чином, погляд стане більш відкритим і свіжим. Темні кола прибираємо за допомогою консілера , А висвітлення століття виробляємо хайлайтер :

Для цього нанесіть трохи засобу на подушечки пальців і ніжно вбийте в шкіру, не розтираючи і не натискаючи - так шар вийде досить легким, а кордон з іншими ділянками обличчя залишиться непомітною.

Додаємо блиск і шарм

Для того щоб візуально зробити погляд більш відкритим і розкритим, можна використовувати білі мерехтливі тіні або олівець, наносячи їх на внутрішні куточки очей.

На додаток можна провести білу лінію по внутрішній поверхні нижньої повіки, що дозволить надати очам живого блиску і сяйва.

розпускаємо вії

Пишні лялькові вії не тільки один з основних трендів в макіяжі цього сезону, але і вірний спосіб зробити очі більш виразними.

Щоб зробити вії особливо довгими, потрібно провести кінчиком пензлика туші спочатку з країв вій, а потім по всій довжині виключно у напрямку вгору, від коренів.

На замітку: перед використанням туші, завийте вії за допомогою спеціальних щипців або покрийте їх пудрою-волюмайзер - це дозволить досягти максимального ефекту.

Наводимо в порядок брови

Брови не повинні бути занадто тонкими - це може позбавити очі виразності. Для найкращого результату користуйтеся спеціальним гелем-закріплювачем і тушшю для брів.

Перед тим як вищипнути брови, використовуйте олівець тоном трохи темніше, ніж ваші брови. Прокресліть форму, якої бажаєте досягти. Це дозволить вам не висмикнути зайвого.

Правильно підводимо очі

Також для того, щоб зробити очі більш виразними і скорегувати їх форму, можна скористатися лайнером або підведенням. При цьому нижню повіку можна залишити поза підведеною. Лінія лайнера повинна доходити до середини ока. При бажанні її можна розтушувати або акуратно промальовувати слизову верхньої повіки.

На замітку: якщо ви малюєте стрілки, то не варто експериментувати з товщиною - вона повинна бути тонкою у внутрішнього куточка і ставати ширше в міру просування до зовнішнього. Також візуально збільшити очі можна, завдавши на слизову верхньої повіки підводку чорного кольору.

Також візуально збільшити очі можна, завдавши на слизову верхньої повіки підводку чорного кольору

Спробуйте для цих цілей використовувати лайнери у вигляді фломастера - вони швидко фіксуються на слизовій, дають насичений колір і не відображаються на нижньому або верхньому столітті.

додаємо тіні

Використання двох різних відтінків тіней для повік з тієї ж серії створює миттєвий ефект великих очей. Можна сміливо експериментувати з яскравими тінями, але пам'ятайте головне правило: у внутрішньому куточку очей завжди повинні бути найсвітліші відтінки, а в зовнішньому - найтемніші. Крім цього, не забувайте про хайлайтер - за допомогою нього створюється невеликий відблиск під бровою.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com