рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як змінити форму носа за допомогою макіяжу

  1. Макіяж для візуального виправлення форми носа
  2. Інші варіанти коригуючого макіяжу
  3. підкреслюємо вилиці
  4. коригуємо брови
  5. Збільшуємо очі і губи
  6. Робимо правильну зачіску

Частенько жінки абсолютно необгрунтовано відчувають себе некомфортно через надумані недоліків зовнішності. І навіть пориваються відвідати пластичного хірурга. І при цьому забувають, що явні і уявні недосконалості особи цілком можна «виправити» за допомогою декоративної косметики. Як не крути, а все приємніше, ніж під скальпель хірурга відправлятися!

Найбільше претензій зазвичай буває до носа. То він занадто малий, то занадто великий, то довгий, то взагалі ні на що не схожий. Чи можна виправити прикру помилку природи, не приносячи занадто великих жертв красі? З упевненістю говоримо: можна! Найбільше претензій зазвичай буває до носа

Головне, навчитися правильно наносити косметику. Ми поділимося відомими нам секретами виправлення недоліків зовнішності за допомогою макіяжу.

Отже, ви впевнені, що ваш носик далекий від того, щоб називатися ідеальним. І навіть той факт, що неідеальний ніс знаменитої Роксолани увійшов в історію як самий пікантний жіночий носик вам «не лікує душу». В такому випадку «змінити» розмір носа дозволить грамотне нанесення темних і світлих тональних засобів.

Щоб втілити план у життя, перевірте для початку вміст своєї косметички. У ній повинно бути як мінімум три тональних кошти різних відтінків. В першу чергу стане в нагоді той, який максимально відповідає «живому» тону вашої шкіри. Крім того, в справу підуть більш світлий і темніший відтінки. Різниця в відтінках приблизно на півтону від основного тонуючого кошти. Добре, якщо вони будуть мати досить щільну текстуру і виглядати при цьому натурально - ми ж не подоба воскової маски мають намір створити на вашому обличчі, а цілком живий і максимально натуральний макіяж.

Макіяж для візуального виправлення форми носа

Якщо ви вважаєте, що проблема вашого носа в надмірній ширині, то виправляти недолік будемо нанесенням на «спинку» більш світлого тону одночасно з тонуванням «крил» темним відтінком.

Якщо ж докучає довжина, тоді світлий тон необхідно нанести на перенісся, а кінчик носа підкоригувати більш темним Якщо ж докучає довжина, тоді світлий тон необхідно нанести на перенісся, а кінчик носа підкоригувати більш темним. Домогтися природності можна плавним переходом тонів. Для цієї мети використовуйте косметичну губку. Нею ж можна прибрати зайвий крем, попередньо змочивши в водичці.

Занадто великий, на вашу думку, ніс можна візуально зменшити шляхом нанесення темного тону.

А ось ефекту збільшення або «випинання» деяких областей можна домогтися блиском. Створюється він за допомогою спеціальної мерехтливої ​​пудри з світловідбиваючими частинками в складі.

Фінальне «дійство» - злегка припудріть затоновані ніс прозорої мінеральної пудрою.

Інші варіанти коригуючого макіяжу

Щоб обличчя в цілому виглядало гармонійно, при коректує макіяжі носа необхідно приділити увагу також вилицях, брів очам і губам.

підкреслюємо вилиці

Можна відвернути увагу від носа, підкресливши вилиці. Можна відвернути увагу від носа, підкресливши вилиці Для цього рум'яна наносяться не тільки на них, а й трохи на кінчик носа. Врахуйте, що відтінки рожевих рум'ян для цієї мети не годяться, краще скористатися бронзовими і бежевими тонами.

коригуємо брови

Зверніть увагу на форму своїх брів - вони також «грають» проти вас, зробивши основний акцент на формі носа. Особливо, якщо брови занадто товсті або надмірно вузькі, випрямлені і надмірно світлі. Краща форма брів для крадіжки недоліків носа - плавні полудугі або неяскраво виражений «будиночок».

Збільшуємо очі і губи

Великий ніс можна зробити особисто вашої пікантною родзинкою, всього лише гармонійно «вписавши» його в риси обличчя за допомогою косметики: зробіть великі очі за допомогою макіяжу, візуально укрупнити губи.
Великий ніс можна зробити особисто вашої пікантною родзинкою, всього лише гармонійно «вписавши» його в риси обличчя за допомогою косметики: зробіть   великі очі   за допомогою макіяжу, візуально укрупнити губи
За допомогою цих хитрощів ви досягнете, щоб ніс не виглядав «чужим» на вашому обличчі.

Робимо правильну зачіску

Якщо зробити об'ємну стрижку, то ніс не таким вже й великим буде здаватися. Головне, знати міру і підібрати зачіску відповідно до типу особи і комплекцією тіла. Безглуздо, наприклад, буде виглядати мініатюрна жінка з неприродно пишної «вежею» на голові.

Зачіски з розпущеного волосся теж здатні багато в чому відвернути увагу від недоліків особи.

А ось чубчик і великий ніс несумісні. Так само як і звисають на обличчя пасма. Зачіски з такими деталями тільки підкреслюють форму носа. Однак цілком прийнятні легкі, напівпрозорі чубчика, а також косі, «рвані» і короткі.

Чи можна виправити прикру помилку природи, не приносячи занадто великих жертв красі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com