рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як змінити форму брів самостійно?

  1. Розмітка головних точок
  2. вищипування брів
  3. підрізання брів
  4. підфарбовування брів
  5. макіяж
  6. важливі дрібниці

18 Липень 2015 admin Переглядів: 852

Професійні візажисти починають роботу з брів, які надають особі характер, а у випадку з акторами і вказують на епоху. Яскраві губи, довгі вії і правильно накладені тіні не будуть виглядати, якщо в нижній частині лоба кошлаті кущики або жирні олівцеві лінії. Якщо у вас немає можливості звернутися в салон до фахівця, то займіться коригуванням будинку.

Існує кілька способів зміни форми брів, які приведуть до позитивного результату навіть, якщо застосувати один з них. Ідеальні дуги над очима виходять при використанні всіх прийомів:

  • підфарбовування;
  • вищипування;
  • підрізання;
  • макіяж.

Вам необхідно виділити для процедури час, оскільки поспішати в такій справі не можна. Зробити гарне освітлення, спрямоване від дзеркала на обличчя. Якщо хочете придбати якісний пінцет, гребінець для брів і бажано рожевий світлий косметичний олівець.

Розмітка головних точок

Ідеальним варіантом буде правильна форма дуги, яка підходить під будь-який макіяж і служить основою образу. При необхідності, ви легко зможете зробити собі замислене і наївне обличчя, похмуре і радісне за допомогою незначних змін олівцем. Основні точки визначають початок лінії брови, вершину вигину і завершення гострого кінця.

Початок лінії повинно збігатися з краєм ока. Цю точку можна перевірити, приклавши лінійку або олівець від крил носа вертикально вгору. Робити все треба паралельно на обох очах, тільки так можна домогтися симетричності. Верхня точка вигину лежить на лінії від крила носа через зовнішній край зіниці. Ця частина брови повинна бути рівною і однаковою по товщині.

Тепер проведіть рожевим контуром лінію до верхньої частини вушної раковини з боку щоки. Перевірте себе, нащупайте невелику впадинку і до неї малюйте. Олівець поверніть від крила носа до зовнішнього куточка ока і на перетині ліній у вас повинна закінчитися сходить нанівець конічна частина брови.

вищипування брів

Коригувати форму брів перший раз і не вирвати зайві волосинки складно. Спростить процес визначення кордону світлий рожевий олівець. Проведіть внизу лінію брови, розширте її до смужки і все, що залишилося вище, не чіпайте. Використовувати саме такий колір зручно, оскільки після розтушовування він візуально підніме лінію дуги і збільшить очі. Брюнетки можуть згладити контраст, припудривши своїм тоном цю ділянку. Вгорі вищипують тільки в разі крайньої необхідності.

Розчешіть брови щіткою від носа до скронь, і все що потрапило в рожеву зону, висмикуйте. Робіть це поперемінно на одній і іншій стороні, перериваючись і оглядаючи результат роботи. Тягнути волоски слід по ходу їх росту, плавними рухами НЕ обламуючи. Для цього потрібно придбати хороший пінцет і зробити компрес для розпарювання шкіри і зменшення болю. Можна використовувати ватяні диски, змочені в гарячій воді.

Близько розташовані і зрощені брови треба починати вискубувати з перенісся. Для цього проведіть лінії на ширину носа, паралельно тим, що проходять до початку дуги. Все, що між ними, бажано видалити до початку розмітки і основний коригування.

підрізання брів

Власниці симетричних брів правильної форми можуть обмежитися підрізанням волосинок. Решта роблять його після вищипування. Для гарної фіксації і зручності нанесіть на брови фіксує гель.

Після цього розчешіть від низу до верху строго вертикально. Тепер гострими манікюрними ножицями подрежьте все на 2 міліметри вище лінії брови і покладіть від носа до скронь. Лінію можна помітити рожевим олівцем.

підфарбовування брів

Зробити лінії дуг більш виразними можна за допомогою нанесення на тіло між волосками тіней і гелю або підмалювати олівцем. Брови повинні бути природними, не виділятися чорними лініями на світлій шкірі і не губитися на темній. Ідеальна тональність брів збігається з кольором кінчиків волосся або на тон темніше. Більш контрастне розбіжність зробить все обличчя неприродним.

Чорний олівець використовують тільки пекучі брюнетки зі смаглявою шкірою. Всі інші підбирають коричневий колір відповідного відтінку. Цей же олівець застосовується для коригування брів, коли потрібно змінити настрій і характер особи. Графічне вимальовування брів, створення чітких переходів підкреслює зморшки навколо очей і старить.

макіяж

Світла розтушовані смуга безпосередньо під лінією брів піднімає їх і збільшує очі. Більш вигнутими брови будуть виглядати, якщо при цьому додати крапельку білих тіней в середній точці розмітки. Для вечірнього макіяжу добре використовувати блискучий гель для брів і виділити їх за допомогою хайлайтера на шкіру чола і перенісся.

Кругле обличчя краще виглядає з високою дугою. Витягнуте стане пропорційніше, якщо брови будуть майже рівними. Злегка зігнуті прикрасять квадратне обличчя, а трикутне виправлять візуально подовжені лінії. Перед тим як приступати до коректування брів, спробуйте перед дзеркалом підібрати оптимальну для вашого обличчя форму брів, мінімально змінюючи універсальну конфігурацію.

важливі дрібниці

Пензлика для нанесення макіяжу, щіточки і пінцет також як і гребінця, відносяться до особистих предметів і прирівнюються до зубної щітки, яку ви не даєте нікому покористуватися. Приступаючи до вищипування, слід продезінфікувати пінцет, руки і брови. Після висмикування волосинок протріть пошкоджену шкіру спиртовим лосьйоном, потім пом'якшувальною гелем.

Не починайте вискубувати волоски, якщо у вас немає хорошого пінцета. Обламані коріння, продовжуючи рости, можуть не знайти виходу через пошкоджений канал і утворюють на шкірі запалення і гнійники. Займатися своїм обличчям слід тільки в хорошому настрої. В іншому випадку результат буде плачевним.

Якщо на обличчі є висип алергічна або підліткові гнійники, не слід вискубувати брови до повного усунення хвороби шкіри. Зайві волосинки можна знебарвити перекисом, акуратно наносячи її ватною паличкою. Для укладання неслухняних брів і додання їм правильної форми, слід застосовувати спеціальний косметичний віск.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями:



пропонуємо Вам ознайомитися

Сподобалася стаття?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com