рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно вибрати пінцет для брів

  1. Види пінцетів для брів
  2. конструкція
  3. Форма робочого краю

Як правильно вибрати пінцет для брів

Форма брів - один з головних акцентів в зовнішності, від неї багато в чому залежить не тільки доглянутість, а й гармонійність особи. Багато жінок вважають за краще коригувати форму брів самостійно, в домашніх умовах. І для того, щоб ця процедура протікала комфортно і безболісно, ​​необхідний правильний вибір інструменту. Неправильно обрані пінцети можуть заподіяти сильний біль або обламувати волоски, тому необхідно орієнтуватися в різноманітті форм і матеріалів цього інструменту.

Види пінцетів для брів

матеріал

Щипчики виготовляють з металу або пластику, але краще зупинити свій вибір на металевому інструменті. Пластикові пінцети, хоч і дешевше, але менш довговічні. Кращим матеріалом вважається нержавіюча сталь - цей матеріал довговічний, практичний і не містить шкідливих домішок. Пінцети для брів професійні виготовляються саме з цього нього.

конструкція

Традиційні щипчики більш поширені і зручні в роботі. Ними можна виробляти і глибоку корекцію брів, і вискубувати окремі відростають волоски. Пінцет-ножиці не настільки універсальний. Його можна рекомендувати для використання, тільки коли необхідно видалення окремих волосків.

Форма робочого краю

  • Пряма. Пінцетом з прямими широкими кінцями зручно коригувати густі брови з товстими волосками.
  • Скошена форма краю робить пінцет ідеальним як для роботи в косметологічному кабінеті, так і вдома. Така форма інструменту допомагає задати вірний напрямок для вищипування брови.
  • Загострена. Пінцет з краєм загостреної форми хороший, щоб прорідити надмірно густі брови.
  • Голка. Інструмент з ігловідним краєм допомагає провести детальну корекцію брів і, крім того, їм добре видаляти врослі волоски.

Як правильно вибрати пінцет для вищипування брів

  • Візьміть інструмент в руки. Щоб робота з ним була комфортна, пінцет повинен зручно і надійно лежати в долоні.
  • Спробуйте стиснути його. Якщо для стиску потрібно докласти значних зусиль - рука швидко втомиться.
  • Переконайтеся в тому, що робочі краї щільно прилягають один до одного, а на поверхні пінцета відсутні щербини і нерівності.
  • Професійні інструменти дорожче звичайних, але вони виготовлені з більш якісних матеріалів, що продовжує термін їх служби.

Це найзагальніші поради, на які варто звернути увагу, вибираючи пінцет для брів . Радити більш докладно неможливо, оскільки скільки жінок, вищипують брови - стільки й думок. Практика показує, що краще мати кілька пінцетів для виконання різних завдань і краще, якщо один з них буде прямим або скошеним, а другий - загостреним. Правильно обраний якісний інструмент незамінний для догляду за своїм обличчям. Саме такі пінцети пропонує Вам інтернет-магазин «Світ прекрасного».

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com