рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно доглядати за бровами?

  1. Чим же викликане таке пильну увагу до брів?
  2. Які бувають проблеми з бровами?
  3. Як правильно доглядати за бровами?
  4. Кілька секретів створення красивих природних брів
  5. Відео

Мода на брови так само мінлива, як і мода на одяг. У свій час були популярні густі товсті брови, потім - тонкі, як ниточки, майже непомітні брови. Прямі, вигнуті, дугоподібні, зі зламом - в різний час існувала своя мода на форму і розмір брів. Сучасна мода вимагає одного - максимально природних здорових і доглянутих брів.

Чим же викликане таке пильну увагу до брів?

Брови роблять будь-який макіяж закінченим, і навіть при відсутності оного задають характер всьому образу. Як кажуть візажисти - можна вийти з дому без макіяжу, але з недоглянутими бровами - не можна. Зневага до брів матиме наслідком те, що навіть найідеальніший і правильний макіяж буде виглядати незавершеним, а в зовнішньому вигляді буде присутній якась неакуратність. Тому догляду за бровами слід приділяти належну увагу. Ідеальна форма брів привертає увагу до очей, робить їх більш виразними, а погляд - відкритим.

Які бувають проблеми з бровами?

Густі широкі брови - справжній подарунок від природи. Їх легко коригувати, вони практично не вимагають догляду, а будь-які похибки легко виправляються. Але не всім дано щастя володіння здоровими густими бровами. Багато жінок стикаються з таким проблемами:

  1. Рідкісні брови. Волоски в таких бровах розташовані з великими проміжками, що робить їх неяскравими, блідими, ускладнює корекцію.
  2. Брови не ростуть, або заростають дуже повільно. Такі брови вимагають особливої ​​акуратності при корекції і дбайливого догляду.
  3. Асиметричні брови. Дуже поширена проблема. При цьому брови можуть мати як відрізняється форму, так і різну товщину і густоту. Такі брови небажано коригувати самостійно.
  4. Шрами, залисини. Незалежно від причин, цей дефект вимагає ретельної корекції, а догляд за бровами з такими недоліками повинен бути дбайливим і професійним.

Як правильно доглядати за бровами?

З чого почати догляд за бровами?

Перш за все - з професійної корекції. Не варто довірятися першому ж майстру в сусідній перукарні. Вибір і створення ідеальної форми краще довірити професійного візажиста. Він же допоможе підібрати потрібний відтінок, підкаже, як доглядати саме за вашими бровами, які кошти купити і як ними користуватися.

У чому полягає щоденний догляд за бровами?

  1. Відразу ж після ранкового вмивання і нанесення денного крему на обличчя, брови необхідно ретельно прочесати спеціальною щіточкою для брів. Спочатку все волосинки розчісується вгору, в напрямку чола, потім - по ходу росту. Це необхідно для того, щоб ще вологі волоски лягли в потрібному напрямку. До того ж щіточка легко масажує шкіру, покращуючи кровообіг і стимулюючи зростання брів.
  2. Якщо брови пофарбовані, все, що потрібно далі - це нанести закріплює гель. Він додасть бровам здоровий глянець, зафіксує форму.
  3. Рідкісні, неяскраві брови слід підфарбувати. Для цього використовуються:
  • спеціальні тіні для брів;
  • олівці різних відтінків;
  • фломастери для брів.

Тіні дозволяють надати бровам виразність, ефективно заповнюють проміжки між волосками. Наносяться тіні спеціальним пензликом з косим зрізом короткими штрихами по ходу росту волосків. Після нанесення тіней брови необхідно прочесати щіточкою - так пігмент розподіляться рівномірно і брови виглядають природними. Для закріплення результату наносимо гель.

Якщо волоски ростуть рідко, корекцію можна робити добре заточеним олівцем або стійким фломастером для брів. У тих місцях, де є прогалини, малюємо короткий штрих. Таким чином «заштриховуєш» брови по всій довжині. Результат так само закріплюємо гелем.

Гель фіксує форму на цілий день. І якщо ви випадково потрете брову - її форма не зміниться, а олівець і тіні не размажутся.

  1. Увечері макіяж необхідно змити.
  2. Для поліпшення стану і стимуляції росту волосків можна зробити легкий масаж чистої щіточкою для брів, нанести на ніч масло виноградних кісточок, персикове, мигдальне, касторове або реп'яхову олію. Підійдуть також олійно-вітамінні препарати для вій.
  3. Один раз в декілька днів необхідно вискубувати зайві волоски, які виростають за межами основної лінії брів. Раз в 1-2 місяці (в залежності від швидкості заростання брів) необхідно відвідати салон для корекції форми.

Якщо говорити коротко, правильний догляд за бровами полягає в простих щоденних діях:

  • Підтримка форми, видалення зайвих волосків
  • розчісування
  • При необхідності - підрізання занадто довгих волосків
  • підфарбовування
  • фіксація гелем
  • Очищення та живлення.

Підтримка форми, видалення зайвих волосків   розчісування   При необхідності - підрізання занадто довгих волосків   підфарбовування   фіксація гелем   Очищення та живлення

Кілька секретів створення красивих природних брів

  1. Для корекції форми і густоти не використовуйте чорний олівець, навіть якщо ви - щаслива власниця чорних брів. Натуральні брови рідко бувають густо-чорного кольору. Досить використовувати темно-сірий олівець або фломастер, тіні кольору «антрацит».
  2. Щоб нафарбовані брови виглядали максимально натурально, колір олівця і тіней вибирається залежно від відтінку волосся. Власницям холодних відтінків більше підійдуть сірі тони, жінкам з теплими - коричневими або золотистими відтінками - коричневі кольори.
  3. При виборі кольору брюнеткам краще віддати перевагу тіням на 1-2 тони світліше кольору волосся, блондинкам - на 1-2 тони темніше.
  4. Щоб брови стали ще більш виразними, під нижню лінію брів акуратно наносять хайлайтер: тонкою лінією біля основи брів і на всю виступаючу частину у закінчення. Можна провести лінію і над бровою. Такий прийом візуально піднімає брови і відкриває погляд.
  5. Якщо волосинки занадто жорсткі і неслухняні, раз на місяць на 10 хвилин на брови можна нанести 1,5-3% розчин гидроперита або готовий до застосування оксиген, який використовується перукарями для освітлення волосся. Ці кошти трохи порушать структуру волосків, зроблять їх більш слухняними, але їх не можна застосовувати для забарвлених брів.
  6. Якщо брови дуже рідкісні або мають дефекти у вигляді явно помітною асиметрії, шрамів, варто подумати про перманентний макіяж. Сучасні методики дозволяють зробити волоскових корекцію, при якій фарба наноситься не суцільним шаром, а короткими штрихами, що нагадують окремі волоски. Такі брови майже не відрізняються від натуральних.

За допомогою цих нехитрих порад можна щодня виглядати на всі сто, навіть якщо ви не володієте модельною зовнішністю. Брови не дарма вважаються «оправою» наших очей, їх вплив на образ складно переоцінити. Серед зірок були спроби ввести моду на запущені, недоглянуті, так звані «натуральні» брови. І знаєте, чому вони не увінчалися успіхом? Тому що без належного догляду брови надають неохайний вигляд всьому обличчю, який би бездоганний макіяж не був зроблений.

Форма брів, їх ширина, густота, колір - всі ці властивості впливають на те, як ми виглядаємо. Чи буде у нас відкритий погляд, привабливе обличчя, або ми будемо мати стомлений, сумний, недоглянутий вигляд. Тому зневажливо ставлення до брів - це, перш за все, зневага до самої себе, до свого зовнішнього вигляду і, як не дивно, до свого настрою і самовідчуття.

Тому зневажливо ставлення до брів - це, перш за все, зневага до самої себе, до свого зовнішнього вигляду і, як не дивно, до свого настрою і самовідчуття

Доглядайте за бровами правильно, і ви негайно помітите результат!

Відео

Просто і по-домашньому обговорюємо ідеальні брови, як домогтися і як правильно доглядати щоб зберегти. Дивимося!

Чим же викликане таке пильну увагу до брів?
Які бувають проблеми з бровами?
Як правильно доглядати за бровами?
Чим же викликане таке пильну увагу до брів?
Які бувають проблеми з бровами?
Як правильно доглядати за бровами?
З чого почати догляд за бровами?
У чому полягає щоденний догляд за бровами?
І знаєте, чому вони не увінчалися успіхом?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com