рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ескалоп зі свинини рецепт на сковороді

  1. Історія рецепта ескалоп
  2. Інгредієнти для рецепта ескалоп
  3. користь страви

М'ясо для гарячого може бути будь-яким, традиційний рецепт розрахований на свинину без жирової кромки. Також можна взяти яловичину, телятину, баранину або ж дієтичний варіант - ескалоп з індички, курки. У нашому меню: ескалоп зі свинини рецепти з фото приготованих страв.

Історія рецепта ескалоп

Як і багато цікавих страви, ескалоп зі свинини з'явився у Франції. Назва виявилося співзвучним з «горіховою шкаралупою» (eschalope - французька мова), що і характеризують тверду рум'яної скоринки. Досвід перейняли в Росії ще за часів Петра I, коли експансія французької кухні повільно завойовувала Схід.

На французький манер ескалоп зі свинини рецепт був досконалий: м'ясо тонко відбивалося, солілось, натирають перцевої сумішшю і в гарячому маслі обсмажити на грилі або сковороді. Ніякої панірування, ніякого перебиває смак і запах цибулі, моркви та іншого. А ось вже готовий свинячий ескалоп доповнювався або томатами, або свіжою зеленню, або складними гарнірами.

Пропонуємо приступити до активного процесу готування - ескалоп рецепт з фото докладно описаний нижче. Господиням на замітку, готується в лічені хвилини!

Інгредієнти для рецепта ескалоп

  • свинячий ескалоп (без жирового прошарку) - 280 г;
  • сіль морська - 30 г;
  • перець чорний (мелений крупно) - 6 г;
  • часник - 2 зубчики;
  • лавровий лист - 1 шт .;
  • оливкова олія - ​​30 мл;
  • базилік - 5 г;
  • томати черрі (на гілочці) - на прикрасу;
  • стрілки зеленої цибулі - за смаком.

Як приготувати ескалоп?

  1. У нашому варіанті приготуємо ескалоп з помідорами - це буде чудове апетитне блюдо з ефектною подачею. Перше, на що потрібно звернути увагу: свинина. Шматочки м'яса повинні бути невеликими за вагою, майже без прожилок, без сала або жирового шару. М'ясо для гарячого може бути будь-яким, традиційний рецепт розрахований на свинину без жирової кромки

    У наборі продуктів для ескалопа особливу увагу приділяємо якісному свинячого м'яса

  2. Обробка м'яса теж дуже важлива. Щоб вийшла хрустка скоринка, завдяки якій прославився ескалоп зі свинини на сковороді, м'ясні медальйони необхідно промити і ретельно обсушити паперовим рушником. Інакше страва ризикує бути вареним, а не смаженим.

    Промиваємо м'ясо, ретельно сушимо паперовим рушником

  3. Відбиваємо м'ясо молотком з дрібною насічкою. Для зручності обробну дошку можна покрити харчовою плівкою. У підсумку повинні вийти дуже тонкі скибочки м'яса, максимальною товщиною 0,5 см.

    М'ясну вирізку відбиваємо - отримуємо тонкі скибочки

  4. Гострим ножем робимо надрізи в відбивних, не прорізаючи м'ясо до кінця. На відстані приблизно одного сантиметра.

    Надрізаємо підготовлене м'ясо уздовж шматка

  5. Заздалегідь розігріваємо на сковороді порцію оливкового масла, для аромату додамо часникові часточки із зрізаною верхівкою і лавровий лист. Ці спеції облагородять смак готового блюда.

    Розігріваємо на сковороді оливкове масло, кладемо лавровий лист, часникові часточки

  6. Оскільки ескалоп на сковороді рецепт не передбачає ніякої панірування, - солимо і перчимо шматки свинини з двох сторін. Обов'язково втирайте руками спеції і добавки, розподіляючи їх рівномірно. На сіль м'ясо почне випускати сік, потрібно швидко відправити його на обжарку.

    Приправляємо ескалоп сіллю, перцем, втираючи спеції руками

  7. Обсмажуємо в розжареній олії свинину, перевертаючи шматочки кілька разів. Якщо вибрати ескалоп рецепт в духовці, перевертати м'ясо не вийде. Отже, корочка буде утворюватися тільки зверху. І ескалоп зі свинини в духовці доведеться поливати витопити жиром, щоб не пересушити м'ясо.

    Обсмажуємо ескалоп зі свинини, перевертаючи кілька разів

  8. Чи не зменшуючи вогонь, продовжуємо смажити м'ясо до бажаного результату. Скоринка повинна «схопитися» по всій поверхні відбивною, за часом це займає не більше 15 хвилин. Потім знімаємо м'ясо з вогню, перекладаємо на тарілку.

    Смажимо м'ясо до гарної скоринки

  9. Для подачі - в що залишився в сковороді жирі обсмажити цілком гілочку томатів черрі і свіжий базилік, на великому вогні це займе пару хвилин. Доповнимо готове м'ясо гарніром.

    Обсмажити на гарнір до ескалоп томати черрі і базилік

  10. Такий ескалоп фото якого представлено, повністю готовий. Залишився невеликий штрих: прикраса соковитим зеленою цибулею за смаком.

    Готовий ескалоп перекладаємо на тарілку для подачі

  11. Нашінкуем дрібно стрілки зеленої цибулі, можна розрізати їх кухонними ножицями. Присипаємо блюдо.

    Для прикраси готового блюда дрібно шаткуємо стрілки зеленої цибулі

  12. Тепер ви точно знаєте, як приготувати ескалоп зі свинини. Це не складно і гарантовано вийде навіть у новачків.

    Смачного

користь страви

Ескалоп зі свинини на сковороді рецепт корисний з двох причин: по-перше, м'ясо обсмажується в невеликій кількості натурального жиру - хорошого оливкової олії. По-друге, швидка обжарка не руйнує тваринний білок. Простий гарнір з печених томатів не викликає зайвої харчової навантаження або переїдання.

Схожі рецепти

Як приготувати ескалоп?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com