рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як прикрашати блюдо? 5 практичних порад від шеф-кухарів

  1. вибір посуду
  2. Рада 1. Чет-непарне
  3. Порада 2. Хаос
  4. Порада 3. Ближче до тіла
  5. Рада 4. Соус
  6. Рада 5. Використовуйте цукор

Всі кухарі знають, що презентація страви - один з найважливіших показників професіоналізму. Завдяки красивій і креативної подачі у людей прокидається не тільки апетит, а й інтерес до самого страви. Важливо пам'ятати, що перші враження - це найважливіші емоції гостей ресторану, тому необхідно враховувати все і відразу.

Отже, існує досить чимала кількість способів подачі страв, але найперше, що ви повинні враховувати - вибір посуду.

вибір посуду

вибір посуду

Багато рекомендують використовувати однотонні тарілки, вважаючи, що тарілка для кухаря - все одно, що полотно для художника. З цього боку - так, але погодьтеся, блюдо виглядає набагато цікавіше і привабливіше, якщо використовувати незвичайну посуд. У нас в магазині є кілька видів тарілок у вигляді винних пляшок. Такий посуд стане відмінним вибором для винних ресторанів і барів. Також якщо добре пошукати (найчастіше на зарубіжних сайтах), то можна знайти дуже багато видів різноманітних тарілок всіляких забарвлень. Але не варто купувати першу вподобану тарілку. Враховуйте її універсальність і подумайте для яких страв вона підійде найкраще.

Рада 1. Чет-непарне


Чи не кладіть на тарілку парна кількість інгредієнтів. Це виглядає не зовсім гармонійно. Краще покладіть 3 шматочки, а не 2, 5 пелюсток, а не 4, 7 крапельок соусу, а не 6. Якщо ви, звичайно, не працюєте в ресторані для перфекціоністів. Тоді ці правила там не працюють.

Порада 2. Хаос

Хаос

Кожна страва - це ціла історія. І це не тільки історія приготування, а цілий розповідь, викладений на тарілці. Запам'ятайте, ніякої інгредієнт не повинен лежати на тарілці просто так. У всьому має бути свій сенс і краса. Так що продумуйте подачу, перш ніж викласти все на тарілку. Ніякого хаосного порядку. Тільки продумані деталі.

Порада 3. Ближче до тіла

Ближче до тіла

Намагайтеся викладати інгредієнти не в ширину, а у висоту. Чим вище, тим краще, але тільки не перестарайтеся! Викладайте страви у формі невеликих веж, наприклад. І не забудьте про обсяг! Ваше блюдо повинне виглядати гармонійним.

Рада 4. Соус

Соус

До кожної страви є свій соус. І в цьому необхідно шукати вигоду! Подайте цей соус незвичайно. Не варто ним заливати все блюдо. Намалюйте соусом узо р, в цьому вам допоможе ложка для декорування соусами, зробіть велику пляму або ж накресліть витончену спіраль. Щоб спіраль вийшла рівною і красивою необхідно використовувати спеціальну обертову тарілку для декорування страв. Завдяки їй ви зможете в лічені секунди намалювати рівні лінії і кола. Купити тарілку для декорування страв ви можете в нашому магазині.

Рада 5. Використовуйте цукор

Такий простий, на перший погляд, інгредієнт здатний творити справжні чудеса з вашим блюдом! Якщо в сотейнику проварити оцет з цукром, то можна зробити оригінальні елементи декору. Наприклад, хрустку сітку або невеликий міхур. А якщо випарити і згустити суміш цукру і оцту, то з цього цілком можливо зробити спіральки або інші форми для прикраси.

До речі, на курсах Академії Успішних Кухарів "Кулінарна Революція 2.0" і на "Базовому Кулінарному Курсі" шеф-кухаря вчать як правильно оформляти страви. Основи композиції, робота з соусами, правильне міксуванні продуктів - все це і набагато більше ви дізнаєтеся, відвідавши кулінарні курси.

Якщо ця стаття була вам корисна - не забувайте підписуватися на нашу сторінку в фейсбуці і ставити лайк!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com