рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

«Мій бунт»: культовий хардкор-панк представить в Москві свої мемуари

  1. Agnostic Front, CBGB, 1983
  2. Agnostic Front, CBGB, 1983

Двадцять четвертого листопада в столичному клубі «Місто» своє трідцатіпятілетія відзначить група Agnostic Front. Перед концертом Роджер Мірет представить свою книгу «Мій бунт» - мемуари про становлення хардкор-сцени в Нью-Йорку почала вісімдесятих.

Кількість книг обмежена, тому організатори рекомендують фанатам приходити завчасно. «Рідус» публікує кілька фрагментів спогадів «хрещеного батька хардкору».

Вперше я побачив Вінні Стигма 14 жовтня 1981 року в клубі «М'ятний лаунж». На тому концерті грали The Stimulators і The Professionals, в складі яких лабал екс-гітарист Sex Pistols Стів Джонс. Вінні поводився як якийсь (Роскомндазор) маніяк, танцюючи дикі танці. В той момент я ніяк не міг знати, наскільки важливу роль він буде грати в моєму житті протягом наступних 35 років.

Я дивився на нього з балкона: він був самим шизанута, самим лютим чуваком на танцполі. Він давав жару на всі сто, рухаючись проти руху мош-пита. Зазвичай чуваки в піті рухаються по колу в одному напрямку, як тріски в вирі. Вінні ж заліз в самий центр мош-пита і, немов лосось на нерест, продирався проти течії. Мош-піт крутився в одну сторону, а він - в протилежну, пробиваючи свій шлях кулаками буквально крізь стіну людей. В його очах блищав якийсь божевільний вогник. Вінні був з Великим Полом, американським скінхедом і хорошим хлопцем.

В Англії скінхеди були купою зіпсованих виродків. Повні ненависті і злоби, більшість з них підтримувало ідеологію переваги білої раси. Вони били геїв, чорношкірих, представників будь-яких меншин. Я не звертав уваги на послання, що містяться в музиці, яка мені подобалася. Я ніколи не любив расистів і банди фанатиків. Я ненавидів все, за що боролися їх послідовники, і не хотів мати з ними ніяких справ. Однак іноді буває куди як непросто.

Музика - кумедна штука: вона може засліпити. Якщо вона чіпляє, ви можете закрити очі на певні речі, на кшталт безглуздих текстів чи зашифрованих послань. Особливо якщо ви молодий тупий панк.

Епатажність також могла завдати шкоди вашій логіці. Я бачив афроамериканців зі свастикою на рукавах. Це ж смішно, чи не так? По крайней мере, так говорили навколо. Коли White Power стала чітко окресленим жанром з порядком, що складається з однієї ненависті, більшість з нас тут же бойкотували і його, і відповідну йому ментальність. Були, звичайно, окремі хлопці, які таємно або відкрито продовжували все це підтримувати: фанати жанру і потрапили під вплив хворий ідеології.

Двадцять четвертого листопада в столичному клубі «Місто» своє трідцатіпятілетія відзначить група Agnostic Front

Agnostic Front, CBGB, 1983

Amy Keim

В кінці вісімдесятих, коли ціла (Роскомндазор) хмара ЗМІ звернула свою увагу на скінів, помилково вважаючи їх всіх представниками White Power, почалася сильна реакція проти всіх жанрів. Ганьба, що ЗМІ ніколи не звертали уваги на мультикультурну сторону питання. Спільність погано продається, ненависть розходиться на ура.

Я вирішив стати скіном під впливом таких американських груп, як Iron Cross і The Effigies. До слова, не всі англійські «банди» були долбануть. Якби не Sham 69, Cockney Rejects, The Business або The Last Resort, я б ніколи не вник в цю прекрасну музику робітничого класу і не відкрив би для себе і американські групи.

Якби не Sham 69, Cockney Rejects, The Business або The Last Resort, я б ніколи не вник в цю прекрасну музику робітничого класу і не відкрив би для себе і американські групи

Agnostic Front, CBGB, 1983

Photo: Amy Keim

Якось я стояв у припаркованої машини поблизу клубу Mudd, в якому виступали Fear і The Young and the Useless. Раптом з'являються Великий Пол і Джиммі Гестапо з Murphy's Law, які шукають бійки. Вони відірвали від машини антену, розламали її навпіл і почали цими шматками дубасити якогось хлопця. Я не знаю, що це був за чувак і за що вони його били, але вони залишили йому кілька хороших шрамів. Сорочка хлопця рвалася від кожного удару. Це виглядало немов уповільнена сцена з хардкор-версії «Зведеного апельсина». В черговий раз антена опустилася на його спину, сорочка жертви порвалася з жахливим звуком. По одягу хлопця потекла кров, фарбуючи її в усі відтінки червоного, принаймні так це виглядало під галюциногенами. Я заворожено спостерігав за тим, що відбувається: в голові пронеслися спогади про вітчима і його способах покарань, яким він піддавав мене під час поганого настрою, а іноді хорошого: йому подобалося відчувати себе сильним.

Повернувшись, я побачив групу людей, що біжать в мою сторону. «(Роскомнадзор)! Це він! »- почув я і почав готуватися до бійки: зняв свій ремінь, зроблений з ланцюга, прийняв відповідну позу. Однак натовп пронеслася повз мене, бити стали Біллі Психа. Біллі в черговий раз врятував ситуацію.

Біллі завжди був метою натовпу, але йому це подобалося. Він пірнав у мош-піт, падав, знову вставав. Його били ногами по ребрах, хтось обов'язково наступав йому на голову. На кожному шоу він переливався всіма відтінками синього і чорного. Інший раз він виходив на сцену зі зламаним носом, підбитим оком або розплющеними губами. Чим більше йому діставалося, тим більше фана він отримував.

Це ж смішно, чи не так?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com