рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

РОЛЕТИ ДЕНЬ-НІЧ ХАРКІВ. Замовити в Харкові у виробника.

  1. система lux D1
  2. система lux D2

Ролетні система день-ніч дозволяє не тільки перекривати вікно по всій площі, а й регулювати освітленість в приміщенні від яскравого світла до повного затемнення. Це різновид тканинних ролет з функціональністю горизонтальних жалюзі, що має ряд переваг: плавне регулювання освітленості підтягуванням ланцюжка; установка на віконний отвір або на окрему стулку; естетичний зовнішній вигляд і зручність обслуговування. Ми виробляємо і встановлюємо в Харкові ролети день ніч з комплектуючих німецької та польської виробництва і якісних щільних тканин, стійких до прямих сонячних променів.

Конструкція складається з полотна з чергуються прозорими і темними смугами, розташованого в два шари. Штора може опускатися і підніматися, а шари зміщуватися відносно один одного. Відповідно, збільшуються або зменшуються горизонтальні просвіти. Утяжеляющая рейка на нижньому краї притискає тканину до віконного отвору або стулці і не дає майоріти від протягу. Підбираємо колір і текстуру тканини під інтер'єр, виконання (матеріал) рами; Індивідуальні розміри за габаритами вікон; Міцні та надійні механізми (ланцюжки, ролики, вал) - точна збірка і акуратна установка нашими фахівцями - гарантія довгої експлуатації ролет день-ніч без заклинювань, перекосу або обривів регулювальних пристроїв.


  • Залишилися питання? Телефонуйте зараз!

  • ✆ 764 5500 ✆ 067 171 5000 ✆ 063 131 5000 ✆ 099 969 5000

  • консультація та оформлення замовлення щодня з 10:00 до 19:00 з понеділка по суботу

  • оформити замовлення

Тканини оригінального німецького виробництва просякнуті антистатичними і антибактеріальними складами, не вицвітають і не збирають пил. Замовити ролети можна за своїми розмірами або скористатися нашою послугою виміру, доставки і установки. Наші фахівці допоможуть вибрати підходящий варіант за характеристиками і ціною. Також відправляємо готові вироби по Україні перевізниками.

тканинні ролети день-ніч відносно нова сонцезахисна система, але за короткий термін встигла заслужити популярність. Ролети день-ніч поєднують в собі естетичність тканинних ролет і функціональність горизонтальних жалюзі, які дозволяють регулювати ступінь освітлення приміщення. Основне конструктивне відмінність цієї системи є розташування тканини в два паралельних шару.

При виробництві тканинних ролет системи день-ніч ми використовуємо німецькі тканини, які повністю адаптовані до сонячних променів і не міняють своїх властивостей протягом всього терміну експлуатації. Механізми і комплектація, також, виробництва Німеччини, що дозволяє нам виробляти якісний продукт преміум-класу, який прослужить на багато довше гарантійного терміну.

Рулонні штори день-ніч можуть бути встановлені на пластикові вікна , На кожну стулку окремо або на віконний отвір. При установки на вікно, може бути використана відкрита або закрита система. Управління ролетами день-ніч здійснюється ланцюжком, як і в звичайній системі рулонних штор. Ексклюзивний дизайн сонцезахисної системи рулонних штор день-ніч дозволить втілити будь-дізнайнерское рішення в декоруванні вікон.

система lux D1

система lux D1


  • Залишилися питання? Телефонуйте зараз!

  • ✆ 764 5500 ✆ 067 171 5000 ✆ 063 131 5000 ✆ 099 969 5000

  • консультація та оформлення замовлення щодня з 10:00 до 19:00 з понеділка по суботу

  • оформити замовлення

Ролети день-ніч системи LUX D1 це ролети закритого типу, з фірмовими напрямними, які кріпляться на всю висоту вироби і мають закритий барабан, який може бути реалізований в білому кольорі або ламінований під дерево . Ця система має ряд переваг і дозволяє реалізувати об'єкти будь-якої складності. коли стулка вікна встановлена ​​в режим вертикального провітрювання, полотно тканини не відступає від вікна і рухається паралельно вікна, що дозволяє зафіксувати тканину на будь-якій висоті. Бічні направялющіе надають завершеного вигляду конструкції і запобігають механічні пошкодження тканини з торця. Вгорі барабан закритий декоративною кришкою і має округлу форму. Догляд за такими ролетами значно простіше, досить протерти пил вгорі кришки барабана і протерти направляючі, які встановлені на вікні. Така система може бути встановлена ​​на пластикові вікна , дерев'яні вікна або алюмінієві вікна .

система lux D2

система lux D2


  • Залишилися питання? Телефонуйте зараз!

  • ✆ 764 5500 ✆ 067 171 5000 ✆ 063 131 5000 ✆ 099 969 5000

  • консультація та оформлення замовлення щодня з 10:00 до 19:00 з понеділка по суботу

  • оформити замовлення

Ролети день-ніч системи LUX D2 це бюджетна система ролет, яка може бути встановлена ​​на будь-які вікна . У цій системі немає напрямних, замість них можна використовувати волосінь, яка кріпиться вгорі і внизу ролети, створюючи рейки, по якій буде ходити тканину. Барабан системи нічим не прикривається і залишається відкритим, незалежно від положення полотна тканини. Перевага цієї системи полягає в тому, що можна виготовляти ролети нестандартної висоти (більше, ніж технологічно можливо в закритій системі), тому що барабан не обмежує намотування тканини на вал. Ця система менш практична, але при цьому трохи дешевше закритою.

Залишилися питання?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com