рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Прості зачіски на кожен день

  1. Прості зачіски на кожен день для короткого волосся
  2. Прості зачіски на кожен день для волосся середньої довжини.
  3. Прості зачіски на кожен день для довгого волосся.

Світ жінки настільки складний, що нам часом буває важко все встигати і виглядати при цьому чудово Світ жінки настільки складний, що нам часом буває важко все встигати і виглядати при цьому чудово. У суєті буденних днів ми витрачаємо так багато зусиль і часу на те, щоб і макіяж і зачіска були бездоганні. Тим часом, існує безліч варіантів простих зачісок на кожен день, які дозволять і виглядати відмінно і не витрачати багато часу на їх спорудження! Мова в першу чергу йде про зачіски на коротке волосся, хоча і для середніх і довгих волосся варіантів швидких укладок існує досить багато.

Пам'ятайте, що для того щоб зачіска виглядала добре, волосся повинне бути доглянутими - це головна умова вдалої зачіски!

Прості зачіски на кожен день для короткого волосся

Прості зачіски на кожен день для короткого волосся

Отже, почнемо з простих, але стильних зачісок для короткого волосся. Природно, що в основі будь-якої зачіски лежить стрижка. Якщо стрижка виконана добре, то не складе великих труднощів укласти волосся. Для укладання волосся в строгу зачіску « а-ля гарсон » необхідно трохи мусу або гелю, підійде і віск, гребінець з рідкими зубчиками, гребінець з хвостиком-роздільником.

Засіб для укладання потрібно ретельно розподілити по волоссю, прочесати їх, зробити ідеальний проділ (бічний, зубчастий або прямий), волосся від скронь зачесати за вуха. Сушити без фену. Ця зачіска приголомшливо буде виглядати зі строгим брючним костюмом або бриджами, чоловічою сорочкою і жилеткою - до речі, колір волосся для неї бажаний темний або шатен.

Для створення більш легковажного стилю, який підійде не тільки для офісу, але і для вечірки (все залежить від ступеня скуйовджена), буде потрібно лише мус або віск і фен. Розчешіть волосся, розподіліть мус кінчиками пальців, почніть сушити волосся феном, нахиливши голову і підкручуючи пасма волосся руками, спрямовуючи їх у різні боки. Як тільки волосся підсохнуть, ваш неповторний пустотливий стайлінг буде готовий! Завершальний штрих: пальцями, змоченими в мусі, витягніть тонкі прядки прямо у обличчя і підщепі їх пальцями.

Романтичний образ: знадобляться мус або віск і праску. За допомогою прасування надаємо пасмам форму хвилі, на завершення пригладжує руками, змоченими в невеликій кількості засоби для фіксації.

Детальніше про швидких зачісках на коротке волосся

Прості зачіски на кожен день для волосся середньої довжини.

Зачіски на кожен день для волосся середньої довжини робляться теж надзвичайно просто.

Діловий стиль: скрутіть волосся з боків, направляючи їх за вуха і трохи вниз - зводячи два валика разом біля основи шиї, скріпіть їх витонченою шпилькою
Діловий стиль: скрутіть волосся з боків, направляючи їх за вуха і трохи вниз - зводячи два валика разом біля основи шиї, скріпіть їх витонченою шпилькою. Збризніть лаком для природної фіксації. Зачіска для офісу готова, але якщо випустити пасма у лоба і на скронях і підвити їх на плойку, то кращої зачіски для дружньої вечірки не придумати!

Зачіска для офісу готова, але якщо випустити пасма у лоба і на скронях і підвити їх на плойку, то кращої зачіски для дружньої вечірки не придумати

Для будинку або дискотеки можна зробити і таку зачіску на волосся середньої довжини, правда, для неї знадобляться шпильки (звичайні або з декоративними голівками). Розчешіть волосся, зробіть бічний проділ прямо біля вуха (без різниці, праворуч або ліворуч). Паралельно лобі почніть плести тонку косу, захоплюючи невеликі пасма. В результаті у вас вийде горизонтальна коса, яка доходила до вуха, протилежного тому, поруч з яким закладено проділ. Зберіть волосся з потилиці і з'єднайте їх з косою, зробивши бічний хвостик. Скріпіть його красивою гумкою, а косу в декількох місцях зафіксуйте декоративними шпильками. Вийде дуже красиво і оригінально. Якщо волосся вибиваються з коси - нічого страшного, просто змочіть їх мусом і підщепі на плойку, це додасть стайлінгу жіночності і чарівності.

Цю просту зачіску можна зробити і на довгому волоссі, тільки хвіст потрібно буде завити на бігуді або плойку.

Волосся незначної довжини можна укласти в бічні черепашки: для цього запасіться двома красивими гумками і шпильками. Розділіть волосся проділ, що йде від верхівки по центру вниз, як можна вище з обох сторін скрутіть джгути (по одному з кожного боку), скріпіть гумками. Потім поверніть їх в черепашки, зафіксуйте шпильками, а кінчики підщепі або сховайте під черепашки.

Читайте також: швидкі зачіски для волосся середньої довжини

Прості зачіски на кожен день для довгого волосся.

Для довгого волосся придумувати зачіски - одне задоволення. Спробуйте створити зачіску з максимальним об'ємом. Для цього на чисте волосся нанесіть один із засобів для укладки, скрутіть волосся в дещо не тугих вузла і просушіть феном - після того як ви розв'яжете вузли і прочешет волосся, вашому обсягом позаздрить будь-яка модель! Така зачіска на кожен день зробить ваші робочі дні яскравішими.

Сувору ділову зачіску для волосся значної довжини можна зробити таким чином: розчешіть волосся від особи назад, змочіть гелем або мусом. Зберіть волосся в хвіст, поділіть обсяг волосся на дві частини (поперек хвоста), а верхню частину на дві вертикальні пасма - з них покажіть бант і скріпіть шпильками. Зачіска готова.

Детальніше про швидких зачісках на довге волосся

Ніколи не забувайте про зачіску, адже гарне волосся - це те, що дає нам можливість виглядати дуже жіночними і загадковими!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com