рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

День матері: оригінальні ідеї подарунків, які оцінять всі мами

Наближається особливе свято для всіх мам, день, коли вони приймають поздоровлення і визнання того, що їх робота дуже цінна і важлива. В Україні День матері святкується у другу неділю травня і напередодні цього чудового свята ми підготували список подарунків, які порадують всіх мам.

Подарунок на День матері можна купити або зробити своїми руками, тут все залежить від уподобань, а також умінь і креативності. Якщо ви не сильні в виробах, ми пропонуємо кілька варіантів того, що можна купити на День матері.

Мами, особливо молоді, часто скаржаться на брак часу. Іноді їм складно викроїти кілька хвилин на те, щоб поїсти або прийняти душ, що вже говорити про стрижку або манікюр. Тому, якщо ви хочете порадувати новоспечену маму - сміливо даруєте сертифікат в салон, впевнені вона це оцінить.

Наближається особливе свято для всіх мам, день, коли вони приймають поздоровлення і визнання того, що їх робота дуже цінна і важлива

День в SPA салоні для мами

Для молодих мам відмінним подарунком стане парний family look для мами і малюка, звичайно тата теж можуть до них приєднатися, прикупивши family look для всієї родини. Ви можете подарувати family look для мами і доньки, де одяг буде абсолютно ідентична, що дуже популярно серед новоспечених мам. Або ж придбати такий набір, де наряд мами і малюка будуть доповнювати один одного. Такий одяг стане унікальним і оригінальним подарунком, який створить незабутній образ як в повсякденному житті, але і стане прекрасним нарядом для сімейної фотосесії.

Family look для мами і малюка

Для жінок, які тільки освоюють роль мами, і чекати подарунка від малюка ще як мінімум пару років, відмінним способом її привітати стане оригінальне вбрання для малюка, де буде написано про його любові до мами. До речі, чоловік також може зробити дружині подарунок, одягнувши футболку з написом «I love my wife».

Бодик з компліментом для мами

Не менш приємними і корисними будуть подарунки, які зроблені своїми руками. Особливо приємно отримувати такі подарунки від дітей, але для того, щоб створити не просто листівку, а щось особливе їм знадобиться допомога дорослого. Ось кілька ідей того, що можна зробити своїми руками.

Приготувати сніданок зовсім не складно, але він стане початком прекрасного Дня матері. Не варто переживати, якщо ви не вмієте готувати - чашка кави, кілька млинців або печиво вже багато чого варті. А якщо доповнити цей подарунок невеликим букетом квітів, то ви зробите цей день незабутнім.

А якщо доповнити цей подарунок невеликим букетом квітів, то ви зробите цей день незабутнім

Сніданок для мами

Звичайно, всі мами хотіли б, щоб чоловік і діти виконували їх прохання без нагадування і умовлянь, але на жаль для багатьох це залишається мрією. Так чому б не виконати цю маленьку мамину мрію? Почніть день зі сніданку для неї, а потім подаруйте їй купони на виконання домашньої роботи: помити посуд, винести сміття або піти в магазин. Але пам'ятайте, що всі ці завдання доведеться виконувати.

У щоденному житті ми не так часто говоримо один одному про те, як сильно цінуємо і любимо один одного. День матері - відмінний спосіб розповісти про кращі якості і своїх почуттях.

День матері - відмінний спосіб розповісти про кращі якості і своїх почуттях

Картки з компліментами для мами

Про які подарунки не йшлося б мова, найцінніше для мами - це час, проведений разом з сім'єю. Тому, ви можете організувати вихід на пікнік попередньо приготувавши прості закуски. До речі, на природі можна влаштувати невелику сімейну фотосесію, яка запам'ятається надовго.

День матері: оригінальні подарунки, які точно оцінять всі мами was last modified: by admin

Так чому б не виконати цю маленьку мамину мрію?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com