рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Скляні кульки для акваріума

Навіщо все - таки скляні кульки?)

Навіщо все-таки скляні кульки? Дитячі скарби. Кульки з кольорового скла діаметром близько двох сантиметрів. Найбільш цінними вважалися сині, зелені та коричневі кульки. При падінні кульки не розбивати, від них тільки відколювались шматочки.

Читати повністю... Юлія

1 лютого 2014 року, 17:21

Наші коробочки-3)))

Тут пости про коробочки раз http://www.babyblog.ru/community/post/igraem/1714319и коробочки два http://www.babyblog.ru/community/post/igraem/1716313На фотік майже не знімаю, не встигаю)) а ось на телефон виходить) ось такі коробочки з'являються у нас іноді для гри далі багато фото))

Читати повністю... Читати повністю Юлія

1 лютого 2014 року, 17:20

Наші коробочки-3)))

Тут пости про коробочки раз http://www.babyblog.ru/community/post/igraem/1714319и коробочки два http://www.babyblog.ru/community/post/igraem/1716313На фотік майже не знімаю, не встигаю)) а ось на телефон виходить) ось такі коробочки з'являються у нас іноді для гри далі багато фото))

Читати повністю... Читати повністю Євгенія

30 квітня 2014 року, 00:57

Повернення блудних НАС! :))

Всім великий весняний привіт! Ну ось нарешті я зібрався і пишу цей пост. Пропали ми аж на 2 місяці -как- то все завертелось- закрутилося, зміни деякі відбулися (хороші! :), відпочивали у бабушек- дідусів, подорожували трохи-трохи. Ну все, тепер увійшло в колишнє русло -ми БУДИНКУ. За цей час ми всі також грали, займалися, виросли -через 2 тижні вже 1 і 4 місяці (ааааа, куди час так летить !!!) Маємо 8 повних зубів :) і 3 лееееззззуууууттт (з усіма наслідками, що випливають скандалами, капризами і нехочух) важимо близько ...

Читати повністю...

Календар розвитку дитини

Ми розповімо вам реальні історії наших матусь, які пройшли через це або проходять прямо зараз!

ранній розвиток

Обговоріть вашу тему в співтоваристві, дізнайтеся думку активних користувачів Бебіблога

Перейти до спільноти

Цікаві досліди в домашніх умовах - властивості води

Виявилося, що на ділі це навіть цікавіше, ніж дивитися)) Особливо цікаво потім експериментувати не за правилами. Інструкцію до дій я знайшла на просторах інтернету. Залишилося тільки підготувати інвентар та шаблони. Всі досліди я вирішила оформляти графічно і складати в папочку, ну раптом потім вирішимо освіжити в пам'яті, як ми кульки в банку топили. А під катом сценарій всього заняття, тому що ми провели жоден досвід, і я розділила все на кілька роликів. Цей за смаком, кольором і запахом.

Читати повністю...

марблс

Що таке марблс Дослідження походження марблс почалося недавно. Було відомо, що попередники марблс, - кульки з обточеного каменю і обпаленої глини, знайдені при розкопках древніх цивілізацій в Африці, Європі, Північній і Центральній Америці. Лише протягом кількох минулих років з'явилися перші серйозні монографії, присвячені походженню цих надзвичайно красивих предметів, захоплюючій грі і колекціонування їх.

Читати повністю... Читати повністю Наталя

22 січня 2017, 13:26

Павлику 4 роки! космічний свято

Оформлення було в попередньому пості, тут буде тільки сценарій ... Фотографій зі свята нормальних немає. Знімав дідусь з боку абсолютно не намагаючись вловити суть, хоча дітей було багато і вони затуляли всю картину. Тому вибачте, іноді в звіті буду використовувати першоджерела з інтернету, тим більше думаю людям буде приємно, що їх ідеї стали в нагоді (я, до речі, тому і публікую звіти, щоб іншим користь була). Вибачте, ПІБ і посилання публікувати не буду, просто всім відразу скажу велике спасибі за натхнення та ідеї.

Читати повністю...

Повернення блудних НАС! :))

Всім великий весняний привіт! Ну ось нарешті я зібрався і пишу цей пост. Пропали ми аж на 2 місяці -как- то все завертелось- закрутилося, зміни деякі відбулися (хороші! :), відпочивали у бабушек- дідусів, подорожували трохи-трохи. Ну все, тепер увійшло в колишнє русло -ми БУДИНКУ.

Читати повністю... Читати повністю Таня

4 лютого 2016, 18:13

Ігри та іграшки 6-9 місяців. Зібрала в одному місці

Дівчатка, скрупульозно вивчила категорію "розвиток від 6-9 місяців", виписала для себе ідеї різних ігор - ті, в які планую пограти зі своєю дитиною, додала дещо зі своїх напрацювань, підсумок - ось така шпаргалка. Скопіювала також посилання на найцікавіші, на мій погляд, дневнічкі. Може, комусь знадобиться. Скоро по цій шпаргалці напишу про наших іграх і іграшках. Додавайте, якщо чого упустила) Ось шикарний план занять на 8 місяців КарінаВот чудові флешмоби від Ірпа і Марія, в них базові ігри.Двігательная ...

Читати повністю... Читати повністю Elenka

22 жовтня 2013, 11:02

Чим ми займаємося, як ми розвиваємося. Дрібна моторика.

Узагальнила в розділи наші ігри-заняття і вирішила написати. Думаю, це може бути корисним. Саші зараз майже рік, але в основному наші заняття зараз "на виріст". Багато що роблю я, а він з цікавістю спостерігає, багато робить він сам. У коментарях буду писати, як і що. Отже, цей пост присвячений розвитку дрібної моторики

Читати повністю... Читати повністю Олена @elenagabaraeva

15 січня 2016, 4:52

Ігри та іграшки 6-9 місяців. Зібрала в одному місці

Дівчатка, вивчила категорію "розвиток від 6-9 місяців", виписала для себе ідеї різних ігор - ті, в які планую пограти зі своєю дитиною, додала дещо зі своїх напрацювань, підсумок - ось така шпаргалка. Скопіювала також посилання на найцікавіші, на мій погляд, дневнічкі. Скоро по цій шпаргалці напишу про наших іграх і іграшках. Может кому пригодится, додавайте, якщо чого упустила) Ось шикарний план занять на 8 місяців КарінаВот чудові флешмоби від Ірпа і Марія, в них базові ігри.Далее: Рухова активність ...

Читати повністю... Читати повністю Настя

27 листопада 2015 року, 15:26

Ігри та іграшки 6-9 місяців. Зібрала в одному місці

Дівчатка, скрупульозно вивчила категорію "розвиток від 6-9 місяців", виписала для себе ідеї різних ігор - ті, в які планую пограти зі своєю дитиною, додала дещо зі своїх напрацювань, підсумок - ось така шпаргалка. Скопіювала також посилання на найцікавіші, на мій погляд, дневнічкі. Може, комусь знадобиться. Скоро по цій шпаргалці напишу про наших іграх і іграшках. Додавайте, якщо чого упустила)

Читати повністю... Читати повністю Настя

27 листопада 2015 року, 17:30

Ігри та іграшки 6-9 місяців. Зібрала в одному місці

Дівчатка, вивчила категорію "розвиток від 6-9 місяців", виписала для себе ідеї різних ігор - ті, в які планую пограти зі своєю дитиною, додала дещо зі своїх напрацювань, підсумок - ось така шпаргалка. Скопіювала також посилання на найцікавіші, на мій погляд, дневнічкі. Скоро по цій шпаргалці напишу про наших іграх і іграшках. Может кому пригодится, додавайте, якщо чого упустила)

Читати повністю... Читати повністю Катерина

13 жовтня 2014 року, 12:09

Звіт про ТН "Осінь" 1-3 день

Разом з Машенькіна Мамою і за сумісництвом професійним вихователем дітей, беремо участь в актуальною тематичною тижня. Дорога Юліє, ми підійшли творчо до ваших завдань, в силу віку багато паперові гри дочки не цікаві, тому використовували наявні посібники та іграшки.

Читати повністю... Читати повністю Cheetah

15 грудня 2013, 23:37

Друга тиждень зими

9.12.13.Пару днів нас була морська тематика, тому що раптово почали грати в море. Нам навіть ДМ надіслав картинки з фотографіями моря і слово "Море". Але ялинку, звичайно, зробили. Ідею підкинув ДМ, синові дуже сподобалося)). Ще б пак, адже ламати - не будувати!)). (УВАГА: матеріал - НЕ дзеркало! Це диск, який я акуратно поламала на шматочки.)

Читати повністю... Читати повністю Оксана

10 листопада 2016, 16:03

Канікули в Пітері

(Пост, повний всяких дрібниць і непотрібних подробиць) Сергій після літньої подорожі жахливо скучив по потягах, та й я сама давно хотіла, і нас дуже гостинно запрошували ... Так що зібралися і поїхали в Пітер. Дорога туди - відмінно ...

Читати повністю... Читати повністю Олена

12 грудня 2012, 16:08

На дні морському.

Ось загнула))) Ну да ладно, пост про наших прісноводних рибок, двох равликів, їх будиночок в 6 літрів (майже 7) і нашу пристрасну любов до нових вихованців.

Читати повністю... Читати повністю Світлана

21 жовтня 2015 року, 21:27

Фабрика ялинкових іграшок "Іній"

З чого роблять новорічні ялинкові кулі? Навіщо на фабриці ялинкових іграшок кожен день дмуть в трубочку? Що сьогодні модно вішати на ялинку? Закривається чи виробництво ялинкових іграшок в несезон? За відповідями на ці та інші питання ми вирушили на завод з виробництва ялинкових іграшок «Іній», який знаходиться в Підмосков'ї недалеко від міста Павловський Посад.

Читати повністю... Читати повністю Ася

14 жовтня 2015 року, 11:03

скляні радості

Якщо по стінах стрибають сонячні зайчики і маленькі веселки, значить ми з Кирюхи знову вивалили всі свої марблс на підлогу і граємо. Про це і розповім.

Читати повністю...

Чудо-рибки

Я відкрила для себе заняття для Роми, яке займає його на 30-40 хвилин. Для Роми це дуже довго. Решта його заняття тривають 10 хвилин максимум. Так ось, це робо-рибки. Я зробила цілий акваріум для них, поставили його на кухню. Крім рибок (їх там дві, але плануємо збільшити) там ще фігурки з набору морські тварини, скляні кульки, черепашки. Планую купити грунт для акваріумів. Ось так це виглядає

Читати повністю... Читати повністю Фаїна

26 жовтня 2015 року, 11:55

Скляні кульки Марблс - ідеї застосування

Дівчатка, всім привіт! Хто знайомий зі скляними кульками Марблс? Я їх просто обожнюю, і дитина теж! Купую йому для ігор, і собі для втілення різних ідей в декоруванні (правда, руки поки не дійшли всі ідеї втілити). Що таке марблс? Це скляні кульки з різнокольоровими візерунками, ними можна грати в різні ігри, їх можна колекціонувати, збирати, обмінюватися, а так само прикрашати ними декор квартири або дачі. Були в Москві - купували ці камінчики в таких маленьких автоматики, в таких ще продають ...

Читати повністю... Читати повністю Лара

13 листопада 2015 року, 21:38

Продаж / обмін - для акваріума

1. Продаю різні корчі для акваріумів / тераріумів: - Пластик обидві (1фото) - Кераміка обидві (важка тоне) (2 фото) - Кераміка (3 фото зліва), маленькі корягі- дерево (мангровое) - продані Віддам все що залишилося за 2000р. 2. Набір H2ShOw Кристал (аератор + синє підсвічування + декорація Кристал). У набір входять: аератор погружной Бабл мейкер для акваріума від 50 до 200 літрів, 230 V - 50Hz, 4W, глибина занурення 45 см; підсвічування для акваріумів і аераторів LED Light 115 / 230V, 50/60 Hz, 2 Ватт; декорація Кристал, виготовлена ​​...

Читати повністю... Читати повністю Ольга

15 січня 2015 року, 13:16

А ми все сортуємо :)

Я вже давно зрозуміла, що зоомагазин - це просто криниця всяких штук для дітей (особливо розділи котячих іграшок і прибамбас для акваріумів). Черговий похід в зоомагазин закінчився покупкою скляних кульок за ціною 70 Рубель за мішечок (в мішечку штук 30-40 виявилося). Далі в хід пішли осередку від перепелиних яєць, і вийшов досить простенька панель для розкладки кульок. Думаю, що далі можна ускладнити, пофарбувавши осередки і кульки в різні кольори .. ну, або придумати ще щось для розкладки за кольорами, окрім ...

Читати повністю... Читати повністю Aviaika

28 лютого 2013, 15:55

сортер для ледачих)

Руки все не доходять зробити Варюшка сортер, і ось що я придумала. Взяла пляшку з-під дитячої водички і прошу доньку покласти в неї скляні кульки для акваріума. Ось вам і варіант сортера на замітку))))

Читати повністю... Читати повністю D iana

17 лютого 2014 року, 00:56

3D акваріум своїми руками

... або як скрасити сірий дощовий вечір :)) Беремо пластелін, мальованих або роздрукований рибок і 2 коробочки від вершкового (плавленого) сиру, в нашому випадку від маскарпоне. Бажано, що б була прозора кришка, на фото її немає, так як сильно засвічувала кадр, але в оригіналі у нашого акваріума є "скло". І даємо волю фантазії! :)) Ось що у нас вийшло: зліва Сашків підводний світ, справа мій! Вражень маса! :) Ще ми вирішили підвісити за однією рибку на ниточку і поклали по ...

Читати повністю... Читати повністю Ганна

28 березня 2015 року, 11:44

равлики

Власне фотографії равликів в акваріумі після оновлення інтер'єру. Докупила пару пакетиків скляних кульок і засипала ними підлогу. До цього був дрібний гравій з черепашками - чистити не особливо зручно було ...

Читати повністю... Читати повністю Геша

20 листопада 2014 року, 12:08

Звіт 1 на ФМ Морські мешканці

ДЕНЬ 1 ВВЕДЕНІЕ1. Включаю музику.Музика із запропонованого матеріала3. Дихальні вправи. Робимо з Альбому для малюків: ведмедик, дзвіночок, будинок, шарікВирезалі коло з кольорового паперу, познайомилися з Рибкою, посадили в центр і стали викладати камінці. Потім зробили гімнастику з предл.матеріала. Поки кострубато, але не все відразу ...

Читати повністю...

Загадка з дитинства: навіщо все-таки скляні кульки

Дитячі скарби. Кульки з кольорового скла діаметром близько двох сантиметрів. Найбільш цінними вважалися сині, зелені та коричневі кульки. При падінні кульки не розбивати, від них тільки відколювались шматочки. Одним з головних достоїнств кульок була загадка їх походження. Кульки або знаходили, або брали в дар. Існувало кілька версій «офіційного» призначення і походження кульок:

Читати повністю... Читати повністю Марія

18 серпня 2014 року, 16:39

Про гідрогель, жадеїт і гудзики

Я все ще замість іграшок купую всякі незрозумілі речі для Вари) Що поробиш, якщо сама захоплююча гра для неї - це повозитися в чому-небудь цікаве. Піску нам вдосталь вистачає на вулиці, тому про нього писати не буду. Вода, лід, крупи і шишки це теж банально.

Читати повністю... Читати повністю D iana

17 лютого 2014 року, 00:56

3D акваріум своїми руками

... або як скрасити сірий дощовий вечір :)) Беремо пластелін, мальованих або роздрукований рибок і 2 коробочки від вершкового (плавленого) сиру, в нашому випадку від маскарпоне. Бажано, що б була прозора кришка, на фото її немає, так як сильно засвічувала кадр, але в оригіналі у нашого акваріума є "скло". І даємо волю фантазії! :)) Ось що у нас вийшло: зліва Сашків підводний світ, справа мій! Вражень маса! :) Ще ми вирішили підвісити за однією рибку на ниточку і поклали по скляному ...

Читати повністю... Читати повністю Софія

21 квітня 2014 року, 00:01

Розвиваємо фантазію з грунтом для акваріума

Ми вчора гуляли з Алісою і наткнулися на зоомагазин. Відразу ж вирішили зайти, тому що гріх не показати дитині живих тварин, коли ситуація сама благоволить цьому :) Тим більше є у нас книжечка про домашніх вихованців з такими віршами: "Ми зайшли сьогодні з мамою в зоомагазин. Взяти домашнього вихованця ми собі хочемо ..." Подивилися пташок-рибок і вже на виході на вітрині я побачила гарненькі скляні штучки самих різних форм. Продавець сказала, що це грунт для акваріумів. Взяли ми для сенсорних коробочок кульки ...

Читати повністю... Читати повністю Марія

18 серпня 2014 року, 19:01

Про гідрогель, жадеїт і гудзики

Я все ще замість іграшок купую всякі незрозумілі речі для Вари) Що поробиш, якщо сама захоплююча гра для неї - це повозитися в чому-небудь цікаве. Піску нам вдосталь вистачає на вулиці, тому про нього писати не буду. Вода, лід, крупи і шишки це теж банально.

Читати повністю...
Навіщо все - таки скляні кульки?
Навіщо все-таки скляні кульки?
Навіщо на фабриці ялинкових іграшок кожен день дмуть в трубочку?
Що сьогодні модно вішати на ялинку?
Закривається чи виробництво ялинкових іграшок в несезон?
Хто знайомий зі скляними кульками Марблс?
Що таке марблс?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com