рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чорно-білий інтер'єр в сучасному стилі: гра контрастів

  1. КУХНЯ
  2. СПАЛЬНЯ БАТЬКІВ
  3. ДИТЯЧА
  4. ВАННА КІМНАТА

кухня

Інтер'єр створений для сімейної пари з дитиною 8 років. Дитячу пропонується розташувати в найбільшій кімнаті, а спальню батьків - поруч з ванною. Від зони вітальні при плануванні відмовилися, щоб забезпечити для кожного члена сім'ї більше особистого простору. Щоб не було складнощів при узгодженні, автор вирішив внести мінімальні зміни в проект. Вони торкнулися передпокою та дитячої, ненесучі перегородку між цими приміщеннями зрушують убік дитячої, щоб скоректувати пропорції витягнутого приміщення, а з боку прихожей зробити вбудована шафа.

При вході в спальню і кухню побудують невеликі перегородки з піноблоків, щоб утворилися ніші, в які можна вбудувати шафу і кухонний гарнітур. Так меблі виглядає менш громіздко. В обраний за основу сучасний стиль додані елементи екостилю , скандинавського дизайну , функціоналізму .

спальня

Декор в інтер'єрі мінімалістичний і підкреслює загальний графічний образ . Колірна палітра заснована на білому та сірому кольорі, в цей легкий дует додані світла деревина дуба і тика, жовто-гірчичні кольори, графитово-чорні і зелені акценти. Передпокій задає основну концепцію проекту - гру контрастів.

Монохромні геометричні шпалери легко уживаються з теплим класичним паркетом на підлозі. Легка консоль на тонких металевих ніжках не захаращує простір. Дзеркало від підлоги до стелі візуально збільшує прямокутне приміщення.

Кімнати оформлені в одній колірній гамі. Надихнули на цей прийом шпалери з журавлями в спальні - їх колірна палітра використовується не тільки в спальні, але і в дитячій, тим самим об'єднуючи простору членів сім'ї. Графічний малюнок цих шпалер також задає тон всім іншим приміщенням. У проекті немає складних рішень як щодо дизайну, так і по частині ремонтних робіт. Тільки в передпокої і кухні опустять рівень стелі для пристрою вузькою довгою ніші, щоб змонтувати світлодіодну стрічку.

КУХНЯ

кухня

Довжина кухонного фронту дозволила відмовитися від навісних шаф на користь відкритих полиць над робочою поверхнею і підкреслити біло-сірий графічний малюнок кухонного фартуха. Стільницю і високий, 20-сантиметровий, бортик пропонується виконати з кварцового каменю. Пральну машину вбудовують в одну із секцій за дверцятами шафи, що дозволить не захаращувати простір невеликій ванній. Золотистий відтінок дерев'яної підлоги контрастує із загальною холодної палітрою приміщення.

СПАЛЬНЯ БАТЬКІВ

спальня

Домінантою інтер'єру кімнати батьків стала стіна в узголів'я ліжка , Оформлена шпалерами з малюнком летять журавлів в китайській стилістиці. Вона задає атмосферу і колірну гамму для всього приміщення. Відчуття легкості і легкості створюється підібраною меблями: кріслами, консоллю і тумбами на тонких металевих ніжках. Підвісні світильники фактично розчиняються на тлі контрастних шпалер.

ДИТЯЧА

Дитяча

Пропорції кімнати сина скорегують за допомогою декораторських прийомів. Так, зону сну дизайнер акцентує темно-сірим кольором і опускаючи ГКЛ-стелі, щоб вийшло відчуття печери. Для робочої зони вибрано найсвітліше місце - біля вікна. Інший простір залишено максимально вільним для рухливих ігор, зокрема частина довгої стіни буде обшита листами меблевої фанери, на якій закріплять зачепи для скелелазіння.

ВАННА КІМНАТА

Ванна кімната

Стіна в зоні раковини оброблена вологостійкої штукатуркою під бетон, і на її холодному тлі добре виглядає тумба з тика, що не боїться вологи. Орнаментальне плитка розміром 20 × 20 см плавно перетікає зі стіни на бічну панель ванни і потім на підлогу, об'єднуючи ці поверхні.

Сильні сторони проекту Слабкі сторони проекту Передбачено велику кількість місць зберігання. Погана інсоляція передпокої. Інтер'єр дитячої спланований і стилістично оформлений на тривалий підлітковий вік. Відсутня вітальня. Перепланування не викличе складнощів при узгодженні. У спальні ліжко розташоване на траєкторії руху. Ремонтні роботи в квартирі не потребуватимуть великих вкладень.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com