рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гірчична маска для росту волосся

  1. Користь гірчиці для волосся
  2. Як використовувати гірчицю для маски
  3. Маска з гірчицею для нормального волосся
  4. Маска з гірчицею для росту волосся
  5. Маска з гірчицею для жирного волосся
  6. Маска з гірчицею для сухого волосся
  7. Маска з гірчицею для обсягу волосся

Сьогодні в моді здорове і доглянуте волосся

Сьогодні в моді здорове і доглянуте волосся. Для того, щоб надати їм такий вигляд, скористайтеся маскою з гірчицею. Вона не тільки зміцнює волосяні цибулини, але і сприяє швидкому росту волосся. Рецепт приготування і особливості використання гірчичною маски - в цій статті.

зміст:

Користь гірчиці для волосся

Гірчиця - унікальне і дуже доступний засіб для догляду за волоссям. Воно робить їх більш об'ємними, струмливими, густими. Постійне застосування гірчичною маски покращує кровообіг в шкірі голови, активізує сплячі цибулини. Тому дівчата, які використовують її довгий час, помічають посилений ріст волосся.

До речі, дуже ефективні поради, як відростити довге густе волосся, можете прочитати в статті http://moisecrety.com/personal-care/beautiful-hair/kak-otrastit-dlinnye-gustye-volosy

Гірчиця показана для різних типів волосся. Особливо для жирного біля коренів. Якщо ваше волосся пересушені, тоді маску слід застосовувати рідше, додаючи в неї жирні олії. Про це - читайте нижче. Якщо волосся біля коріння жирні, а кінчики - сухі, посічені, тоді гірчицю потрібно наносити лише на прикореневу частину. Щоб уберегти кінці - змастіть їх жирним маслом (оливковою, мигдальним, авокадо, паростків пшениці). До речі, щоб трохи знизити агресивна дія цієї маски на волосся, в неї в будь-якому випадку краще додавати жирні компоненти (масла, молочні продукти, жовток, майонез).

Як використовувати гірчицю для маски

Для приготування маски для росту волосся, вам знадобиться гірчичний порошок. Його можна придбати в продуктових магазинах у відділі зі спеціями. Коштує він дуже мало, зате ефективність - не гірше дорогих емульсій.

У процесі приготування маски для росту волосся, потрібно буде розбавити гірчичний порошок водою. Ні в якому разі не використовуйте окріп! В іншому випадку відбувається шкідлива для людини хімічна реакція. І замість користі - ви отримаєте подразнення, свербіж, почервоніння і навіть алергію.

Пам'ятайте, гірчична маска викликає печіння на шкірі. Це - нормальна реакція, тільки в межах допустимого. Змушувати себе потерпіти ще хвилин 10 не потрібно. Процедура повинна бути терпимою.

Не використовуйте також маску з гірчицею на пошкоджені ділянки шкіри голови.

Наносити гірчичну маску потрібно на коріння волосся - по проділах. Робіть це швидко, інакше на одній стороні активні речовини почнуть діяти, і ви не зможете довше тримати засіб.

Після того, як ви завдасте маску, оберніть голову харчовою плівкою або поліетиленовим пакетом і укутайте махровим рушником.

Тримати засіб потрібно від 10 до 30 хвилин. Все, як вже було вказано вище, індивідуально.

Змивають маску з гірчицею великою кількістю теплої проточної води з використанням шампуню і бальзаму.

Використовують гірчичну маску 1-2 рази на тиждень. Курс - 2-3 місяці.

Маска з гірчицею для нормального волосся

Розчиніть в 50 мл теплої води чайну ложку гірчичного порошку. Додайте до нього пів чайної ложки мигдалевого масла. Ретельно розмішайте.

Маска з гірчицею для росту волосся

У попередньо розчинену в 50 мл теплої води гірчиці потрібно додати чайну ложку касторової і стільки ж реп'яхової олії. Змішайте інгредієнти до однорідної консистенції.

Маска з гірчицею для жирного волосся

Для жирного волосся підійде така маска: змішайте до стану сметани гірчицю, теплу воду, чайну ложку яблучного оцту.

Маска з гірчицею для сухого волосся

Врятувати сухе волосся і додати їм гладкості, бархатистості здатна така маска. Змішайте чайну ложку гірчичного порошку, стільки ж топленого вершкового і оливкового масла.

Маска з гірчицею для обсягу волосся

Щоб надати волоссю об'єм і пишність, достатньо раз на тиждень робити таку маску. Залийте пів чайної ложки швидкорозчинного желатину (можна і більше, в залежності від довжини волосся) гарячою водою, залиште набухати. Додайте до маси одне куряче яйце, чайну ложку соку алое і півчайної ложки гірчиці в порошку.

Додайте до маси одне куряче яйце, чайну ложку соку алое і півчайної ложки гірчиці в порошку

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com