рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Епіляція глибокого бікіні, видалення волосся в інтимній зоні

  1. Чим епіляція відрізняється від депіляції
  2. методи
  3. видалення воском
  4. шугарінг
  5. апаратні методи
  6. Фотоепіляція інтимної області
  7. Електроепіляція
  8. елос

Кожна жінка хоче виглядати ефектно і привабливо. У наш час міцно увійшла в моду епіляція в зоні бікіні , До якої вдається все більше число дівчат і жінок у всьому світі. Але до сих пір багато представниць прекрасної статі плутають поняття «епіляція» і «депіляція», часом і зовсім ототожнюючи їх. Розберемо різницю між типами процедур видалення волосся на лобку, а ще розглянемо особливості нині існуючих методів епільована інтимної зони.

Чим епіляція відрізняється від депіляції

Маючи одне і теж призначення - видалення небажаної рослинності з тіла - епіляція бікіні і депіляція мають різні принципи.

Під час депіляції з шкіри віддаляється тільки видима частина волоска - його стрижень. При цьому волосяна цибулина залишається в пазусі цілою і неушкодженою. За допомогою епіляції можна більш радикально позбутися від волосся в області бікіні, так як в ході процедури руйнується або механічно видаляється волосяний фолікул разом зі стрижнем.

При збереженій цибулині волосок незабаром відросте знову, що ми можемо спостерігати після гоління, кремів (читайте про те, як використовувати крем для депіляції глибокого бікіні ) Для депіляції і інших подібних процедур. Після епіляції волоски або перестають рости в обробленій зоні зовсім, або їх формування відбувається дуже повільно. В цьому випадку виникає питання: навіщо взагалі депілірованних шкіру, якщо епіляцією в області бікіні можна позбутися небажаної рослинності раз і назавжди?

На відео - епіляція і депіляція:

Але є у цього методу вагомий для багатьох жінок мінус - його дорожнеча. Класичний метод депіляції виконувати в рази дешевше, однак якщо потрібен довговічний результат - варто вибрати один із способів епіляції зони бікіні, які розглянемо нижче.

методи

Оскільки в інтимних місцях, оскільки вони мають важкодоступність складно зробити процедуру самостійно, жінки все частіше звертаються за послугою в спеціалізовані салони Оскільки в інтимних місцях, оскільки вони мають важкодоступність складно зробити процедуру самостійно, жінки все частіше звертаються за послугою в спеціалізовані салони. Видалення волосся в зоні бікіні означає, що рослинність буде забиратися не тільки з шкіри лобка, але ще з поверхні статевих губ, промежини, сідниць і області анального сфінктера. Одні дівчата вважають таку міру естетичної, інші - гігієнічної.

У професійних салонах краси є лікарі-косметологи, які мають медичну освіту та ліцензію. Перед тим як видалити волосся клієнтки, фахівець повинен здійснити огляд її шкіри і волосся на предмет захворювань.

При дерматозах жінці протипоказані ті чи інші процедури до повного одужання. Також звертається увага на кількість пігменту у волоссі, його товщину і ступінь жорсткості. Облік цих параметрів обов'язковий при виборі засобу для видалення волосся.

Розглянемо, які види епіляції зони бікіні сьогодні пропонують в косметологічних кабінетах.

видалення воском

Використання воску для видалення небажаних волосків носить назву біоепіляції, або ваксинг Використання воску для видалення небажаних волосків носить назву біоепіляції, або ваксинг. Для її виконання необхідні спеціальні тканинні смужки, на які будуть приклеюватися волоски в інтимній зоні, шпатель або лопатка для нанесення і сам віск. Краще не робити процедуру самостійно, так як правильно робити епіляцію бікіні може тільки досвідчений фахівець. Він же порадить дівчині, як підготуватися до сеансу, щоб отримати найкращий результат.

У салонах процедура виконується з використанням нагрітого воску, що збільшує ефективність процедури.

При цьому майстер, що виконує епіляцію зони глибокого бікіні, повинен розігріти віск до строго певної температури, перед тим як робити епіляцію: занадто гаряча суміш може залишити опік, а до холодного воску не пристане достатню кількість волосків.

Після нанесення воску на шкіру фахівець покриває його смужкою тканини і залишає охолонути. Потім різким рухом зриває смужки з шкіри разом з рослинністю. Щоб зменшити больові відчуття на обробленій ділянці, майстер після зривання воску тисне на шкіру подушечками пальців. Даний засіб досить хворобливе, проте неприємні відчуття вщухають через кілька секунд.

На відео - видалення воском глибокого бікіні:

Краще робити епіляцію воском тоді, коли волоски близько 1 см в довжину. Мінімальна висота рослинності на лобку для биоепиляции - 5 мм. Чим довше лобковий волосся, тим краще до нього приклеїться воскові смужки.

Видаливши використані смужки, майстер наносить на шкіру клієнтки заспокійливий засіб і гель, який пригнічує подальше оволосіння інтимних зон і запобігає вростання волосків всередину дерми. За допомогою цих коштів знімається гіперемія і набряклість шкіри, які завжди з'являються відразу після сеансу. також читайте , Як в домашніх умовах зробити епіляцію зони бікіні воском.

Тривалість ефекту від ваксинга становить 2-4 тижні, що залежить від швидкості росту волосся дівчини. тут більше інформації про воскової депіляції глибоко бікіні.

шугарінг

Сьогодні набирає все більшої популярності епіляція інтимних місць в техніці шугаринга. Вона багато в чому схожа з біоепіляцією, але замість теплого воску на шкіру наноситься спеціально розігрітий цукровий склад з домішкою соку лимона і ефірних масел. Останні покликані пом'якшувати поверхню шкіри для більш плавного видалення зайвої рослинності.

Тканинні смужки при даній методиці не потрібні, так як правильно робити епіляцію в зоні бікіні рукою в рукавичці, знімаючи застиглу масу з тіла, вириваючи попутно волоски. Перед початком епіляції фахівець покриває робочу область на тілі клієнтки спеціальним тоніком в антисептичних цілях. Солодка маса наноситься шпателем проти зростання волосків. За аналогією з воском майстер чекає, коли цукор застигне, після чого засіб ривком забирається з шкіри.

Довжина волосків при шугарінг також відіграє чималу роль: короткі стрижні складніше вирвати, тому оптимальна довжина для процедури - 4-5 мм.

Багато хто вважає метод шугаринга зони глибокого бікіні більш болючим, ніж воскова епіляція. Це може бути пов'язано з тим, що воскові смужки допомагають охопити велику ділянку зони бікіні, тоді як солодка маса видаляється з тіла локально і поступово. Деякі фахівці рекомендують дівчатам з низьким больовим порогом приймати за півгодини до початку процедури знеболюючі для епіляції глибокого бікіні . Також можна використовувати знеболюючий крем для шугаринга ( тут детально).

За менструального циклу можна визначити, коли краще робити процедуру з позиції меншою хворобливості. У всіх жінок тиждень перед менструацією характеризується великою чутливістю, тоді як відразу після місячних больовий поріг збільшується.

На відео - процедура шугаринга:

Метод шугаринга дозволяє зберегти гладкість шкіри на термін від 2 до 3 тижнів. При цьому ризик вростання волосків дорівнює нулю. Так само, як і воскова епіляція інтимної зони, шугарінг допомагає видалити мертві клітини епідермісу, роблячи поверхню шкіри гладкою і шовковистою.

Епіляція глибокого бікіні в техніці шугаринга підходить всім, але виняток все ж є: дівчатам з цукровим діабетом він категорично протипоказаний. Також можуть бути наслідки лазерної епіляції в разі алергії на будь-який з компонентів робочого складу.

апаратні методи

Якщо при ваксинге і шугарінг волоски висмикуються разом з цибулиною, то апаратні методи епіляції дозволяють повністю руйнувати волосяний фолікул, запобігаючи подальшій появі рослинності на шкірі. Сучасна косметологія надає на вибір клієнткам кілька салонних процедур епіляції.

Фотоепіляція інтимної області

Фотоепіляція відноситься до апаратних салонним косметологічних процедур. Цей спосіб боротьби з небажаними волосками на тілі заснований на «обпаленні» волосяної цибулини світловий енергією. Фотони впливають на пігмент волоса - меланін, розігріваючи і руйнуючи його. Так як робиться розпад структури волосяного кореня, фолікул відмирає без можливості подальшого відновлення.

Однак волосяні фолікули на шкірі перебувають на різній стадії розвитку в певний період. Тоді як одні активно ростуть, інші можуть перебувати в стані спокою. Тому епіляцію глибокого бікіні ніколи не роблять одноразово. Для абсолютної гладкості шкіри необхідно пройти курс процедур, який може включати від 4 до 7 сеансів. Більше інформації про фотоепіляції зони глибокого бікіні ви знайдете тут .

На відео - фотоепіляція інтимної області:

Під час процедури деякі клієнтки можуть відчувати невеликий дискомфорт в оброблюваної області. Щоб цього уникнути, до того як зробити епіляцію, майстри наносять на шкіру жінки спеціальні заспокійливі гелі. За посиланням описана лазерна епіляція зони глибокого бікіні .

Електроепіляція

Електрична інтимна епіляція заснована на руйнуванні волосяних цибулин дією високочастотного електричного струму. Сьогодні в салонах можуть запропонувати 3 види даної методики:

  • гальванічний електроліз;
  • термолиз;
  • комбінований метод.

Електрична епіляція в зоні бікіні найбільше підходить дівчатам зі світлою шкірою і великою кількістю пігменту у волоссі. Але є деякі обмеження, наприклад, особам з діабетом і встановленим кардіостімутятором дана процедура вкрай небажана. Про те, чи можна робити епіляцію під час вагітності, варто консультуватися з гінекологом і косметологом.

На відео - як проходить процедура електроепілятором:

елос

Фото- і електроепіляція є відмінними способами видалення волосся на лобку, статевих губах і промежини. Але технології не стоять на місці, і сьогодні жінки можуть скористатися відносно новою технологією епіляції, яка називається Елос.

Елос епіляція бікіні поєднує в собі принципи дії електро- і фотоепіляції. Прилад, який використовують під час сеансу, впливає на лобковий волосся відразу двома фізичними силами - енергією світла і електричним струмом. Це явище в фізиці називається електрооптичнихвластивостям синергізмом. Воно ж і стало в скороченому вигляді назвою технології - Elos епіляція.

Елос епіляція «глибоке бікіні» може вирішити раз і назавжди питання з оволосением інтимної зони. Волоски або припиняють рости взагалі, або їх зростання в рази гальмується. Кінцевий результат буде залежати від кількості сеансів і довжини перерви між ними, особливостей метаболізму клієнтки, гормонального фону, будови волоса, спадковості.

Головною особливістю технології Елос є точковий вплив на кожен окремо взятий волосок, при цьому не має значення їх структура (світлі волоски, сиві або темні). Волосяний фолікул руйнується під дією електричного і світлового імпульсів.

Глибока епіляція зони бікіні за технологією Елос хороша і тим, що для її проведення не потрібно чекати сильного відростання волосся - 1-2 мм буде цілком достатньо для необхідної ефективності процедури. Якщо клієнтці призначається кілька сеансів, між ними залишився волосяний покрив можна прибирати звичайним голінням.

На відео - елос глибокого бікіні:

Жінка може перед тим, як роблять епіляцію, засмагати на пляжі або в солярії, проте їй не слід захоплюватися. Якщо ж це неминуче, шкіру при перебуванні на сонці слід захищати спеціальними засобами.

Епіляція в області бікіні займає, як правило, 30-40 хвилин. Безпосередньо перед процесом майстер наносить на шкіру клієнтки спеціальний склад, що підсилює фізичний вплив на волосся. В ході процедури жінка може відчувати невелике пощипування або поколювання. Якщо вона побажає, оброблювану ділянку можна покрити анестезуючу кремом за півгодини до початку сеансу.

В середньому необхідно від 6 до 8 відвідувань косметолога для повного очищення інтимних місць від небажаної рослинності. В ході одного сеансу відбувається руйнування близько 15% волосяних цибулин в робочій області. За посиланням описана епіляція глибокого бікіні для чоловіків . також читайте про епіляцію глибокого бікіні при вагітності.

В цьому випадку виникає питання: навіщо взагалі депілірованних шкіру, якщо епіляцією в області бікіні можна позбутися небажаної рослинності раз і назавжди?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com